Şimdi Ara

8 megabit internette 200 kb indirme hızı normal mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
1
Favori
48.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ne yapmalıyım önerileriniz lüften!!!!
  • Normal değil
  • normal değil ttneti arayıp arıza kayd bırak onlar senin santraline bunu ileittorlar ordan bir daam arayo yada gelip bakıyorlar eğer internette sorun bulamazlarsa telefonculara işi havale ediyorlar onlarda gelip hatları kontrol ediyor bu şekilde birinden birinde sorunun çözülüyor
  • Dostum paalel telefon kullanmayasın?
  • bende geçenlerde 20-30 larla çekiyordum rapid pre. ile aradım ttneti.. kadın dediki telefonunuzda bir cızırtı var onu halledin sorun düzelmezse tekrar arayın dedi.

çıkardım telefonu bi baktım tekrar eski hızına 120-130 (1 mb) lara çıktı.. en sonunda telefonu değiştirdim şimdi herşey normal.. az bi ihtimalde olsa telefondan olabilir bi bakıver..
  • Dün 1mbitle 3,7 mb/sn gördüm.
  • Arkadaslar sizde anlama problemi mi var yoksa biz mi anlatamiyoruz
    tutturmussunuz bi rapid rapid rapid rapidin serverleri stabil mi ki size en üst seviyede hız versinler. farkli yerlerde deneyin binlerce kez söylüyoruz bunu. rapid bi ölçü degil. hız konusunda hala kafanız karişiksa microsoft'un sitesinden dosya cekin, ozaman alabilceginiz gercek hızı görmüş olursunuz.

@zyka , alabilcegin en yüksek deger 6 mbit. 650 kb/s üzerine cikamassin hattin desteklemiyor.
  • Ben de dün 1 mb bağlantıyla 1.2 mb/sn gördüm ama birkaç saniyeliğine
  • quote:

Orjinalden alıntı: zyka

arkadaşlar idm ile denedim indirmeyi en fazla 230 kb en az ise 30 kb gördüm genelde 150,160 kb ile indiriyor

Benimki de aynı durumda...
  • quote:

Orjinalden alıntı: LastStand

Ben de dün 1 mb bağlantıyla 1.2 mb/sn gördüm ama birkaç saniyeliğine

1-2 sn liğine görmen çok doğal hep yapıyor sonra birden düşüveriyo

internetiniz 8mbps'a kadar dolayısıyla şu kadarla dosya çekiyom gibi bi şikayetde bulunamazsınız 2mbps de verirler 3 de verirler genelde altyapıya bağlı olarak değişiyor
  • bizim hatta telefon yok komşuların hattından gelyo telefon bağlı değil kullanmıyorlar ama ya arıza kaydı bırakıcam yada 4 ile 2 megabite düşürecem gibi görünüyor ayda 100 tl veriliirmi buna ya böyleee
  • yardımlarınız için çokteşekkürler arkadaşlar arıza kaydı bırakıcam bakalım neler görücez ttnet ten ....
  • arkadaşlar daha arıza kaydı bırakmadım ama ilginç bi olay oldu bu sabah ilk resim gönderdiğimde modemde 6540 gibi bi değer vardı şimdi ise 7965 mbps oldu şimdi bunun açıklaması nedir hattım 8 megabit net.i kaldırıyomuş mu bunu açıklayabilir misiniz bana????

8 megabit internette 200 kb indirme hızı normal mi?
  • ben ilk geçtiğim an 500 kb ile çekiyordum. artık torrentte 20-30, rapidde 100 kb çekiyorum
  • yazılanları okudum bana da enteresan geldi ve aklıma gelen şey hakkaten yoğunluk ya da 8 mb in verimli olarak sağlanamaması. çok düzgün bi altyapısı olduğu söylenemez belki sorun bu tarz bişeydir
  • bağlantı hızın 2mbittir, 8 ve 4 desteklemediği için benimde 2 mbit ve 200le çekiyo
  • arkadaslar gecen gunlerde beni aradılar sadece 2.19 lira ödeyerek 8 mbit geçmeyi kabul ediyormusunuz dediler, bende kabul ettim şimdi 2 mbitle indirebiliyorum, bunun fiyati sabit kalacak mi,yani sürekli 29 ytl mi ödeyeceğiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmin -- 17 Temmuz 2009; 16:33:13 >
  • elbette ki normal değil
  • mmin arkadaşım senin geçtiğin gerçek 8 megabit değil ttnetin yalanı o biz nasıl 8 megabite 100 tl veryozda sen 29 veriyon 1 megabit limitliden geçtin heralde anladığım kadarıyla
  • arkadaşlar 8 megabit internet var şimdi bende modemle arasında pc nin 25 metre kablo var hız bundan yavaşlar mı?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.