Merhaba arkadaşlar bir sistem toplamaya karar verdim fakat ekran kartında kararsız kalmış durumdayım. İleriye dönük düşünürsek sene sonunda Gtx 2*** serisi ekran kartları çıkacak ve hal bu iken 1600 TL ye gtx 1060 6gb mı alsam diyorum yoksa 2500 TL ye gtx 1070 gb mi alsam diyorum ne dersiniz. sistemde şöyle bir şey olacak. Şimdi çıkacak oyunlarıda göz önünde bulundurmak gerek tabi ama ekran kartından kısınca da anakartı rog strix b360 g gaming'e yükseltme şansım var gibi duruyor.
bende toplamaya basladim yavas yavas islemci aldim birde anakart ekran kart gtx 1060 6gb yeter diyorlar ilk defa kasa topluyorum fazla bilgim yok senin bu kasaya benim aldigim h370m anakart a olurmu aldigin kasayi begendim
Bayraktar42
kullanıcısına yanıt
Söylediğin anakartta sığar aldığım kasaya eğer extreme boyutlarda bir işlemci soğutucun yoksa. Ben mesela akasa venom vodoo'yu sığdıramadım ve egzoz fanını dışarı bağladım.
Ekran kartı konusu ile ilgili de çok etken var, seçimler var ve dolar durmuyor, haziran'dan itibaren amazondan alışverisler'e %18 KDV eklenecek diye biliyorum, buraya gelmiş fakat henüz açılamamış olmasına rağmen. Benim arkadaşım Msigtx 1060 Gaming X 6GB'ı aldı. Bizim derdimiz 1920x1080'de bütün oyunları son ayarlarda akıcı oynatabilmekti ve olduda ama şimdi oyunlarda yerinde durmuyor. Şimdi 2*** serisi ekran kartları sene sonunda çıkacak gibi duruyor ama çıkarsa da en yüksek özelliklerde olanından çıkar sanırım ve fiyatı uygun olmayabilir. yani sonuç olarak eğer 1060 alırsam belki sene sonunda kadar şuan ki ve çıkacak oyunlarda tereddütlü oynarım ama 1070 alırsam 2k gibi bir hevesim de olmadığından güncel oyunları son ayarlarda gayet akıcı oynarım diye düşünüyorum