Şimdi Ara

8 NİSAN ZOMBİE YÜRÜYÜŞÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
2.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sevgili Zombie Severler , Walkind dead filmi hayranları , Left 4 Dead oyuncuları , Michael jackson Thriller fanları : Merakla beklenen Zombie Walk etkinligimiz 8 Nisan'da Gülhane Parkın'dan Başlanmak üzere Hayata geçiyor..!

Napıyoruz Nasıl Katılıyoruz :

8 Nisan 2012 Pazar günü Sultanahmet'te Bulunan Gülhane Parkı'nda saat 11:00 de Buluşuyoruz , Makyajlar , Kostümler , Saçlar vs hazırlandıktan sonra Gülhane Parkından Caddeye çıkıp insanların Şaşkınlıkla ve korkuyla bakışları arasında yürüyürek Tarihi Çemberli Taş'ta Etkinligimizi Nokltalıyoruz..

1- KATILIM VE MAKYAJ :

Arkadaşlar etkinlige katılım 5 tl makyaj ise bizden Etkinlik alanında bulunan Bilet gişesinden Biletinizi alarak Makyaj bölgesine gidip makyajınızı yaptırabilirsiniz makyaj yapımı 11 :00 de başlanıp 14:30 da son bulacaktır
    40 kişilik makyaj ekibimiz sizi itinayla konsepte uygun birer zombie yapacaklardır,

Etkinlik alanına Makyajlı dahi gelseniz bilet almak zorundasınız Makyajlı gelecek arkadaşlar görevliler uyarmadan önce biletlerini alıp etkinlik sonuna kadar tutmak zorundadırlar bilet kontrolündede göstermek zorundadırlar aksi taktirde etkinlige katılmassınız. 5 tl kimsenin Canını yakmaz arkadaşlar , Etkinligin tüm giderleri organizatörler tarafından karşılanıyor ve 2 etkinliktir yönetim cebinden paralar kaybediyor bu etkinligi yapabilmek ugruna sag duyulu olmanızı rica ediyorum...

Boşuna masraf etmeyin bırakın makyajınızı biz yapalım...

2- 18 YAŞ ALTI

18 Yaş altı gençler : Sizler için aldıgımız özel izinle :

Herhangi bir kurum veya kuruluşa baglı olmadıgımızdan dolayı etkinlikte 18 yaş altı sınırlaması kesinlikle söz konusu olmayıp

, etkinlige

7 'den 70 'e dileyen herkes katılabilir...

3- KOSTÜM:

Kostüm seçimi tamamen serbest olup kendi yaratıcılıgınızı ve tarzınızı konuşturacaksınız ,

ÖRNEK : Polis,Asker,Doktor,Hemşire,Gelin,Damat,İtfaiyeci ve Dahası

Ayrıca etkinlikte kesici,delici ve tehlikeli aletler olmamak şartı ile plastik veya tahta Balta,Bıçak,Testere,Çekiç ve tarzınıza uygun aksesuar kullanmakta sınırsızsınız...

EN GÜZEL FİKRİ GÖRMEK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM ...:)
    KOSTUM'DE SINIRLAMA YOK...

--- KURGU---
    Tüm Zombiler Ölümsüz bir büyücü tarafından çeşitli Fars ,Yunan karışımı bir dille anlaşılmayan sözlerle uyandırılacak ardındanda Caddeye çıkarak insanların arasına dalacak ve ülke alarma geçecek yürüyüşün sonunda tüm zombiler askerler tarafından kafasından vurularak öldürülecekler..
    Not: Etkinlik anında birde Kısa film çalışmamız olacak ve Tüm zombie katılımcılar bu filmde oynamış olacak ...

----- AMAÇ---

Bizim amacımız : Zombie Walk adı altında Sosyal bir platform hazırlayarak Gençleri sosyalleştirmek onlar için yeni bir ortam yeni yüzlerle tanışmasında yardımcı olmak ki yaptıgımız etkinliklerde herkes yeni arkadaşlar yeni dostlar kazanarak sosyal çevresini genişletmiştir bu organizasyondan tanışanlar aralarında etkinlikler , dogum günü partileri , geziler ve buluşmalar ayarlayarak eglenmişlerdir bundada Zombie Walk etkinligi büyük rol oynamıştır...

Etkinligin Amacı : Çeşitli Ülkelerin bilinen şehirlerinde yapılırken İstanbul gibi büyük, bir o kadarda önemli olan şehride neden yapılmasın , Genel yapısı eglence ve sosyal amaçlı yapılan etkinlik hem Şehrimizde Görsel şölen hem Zombie olma duygusu hem makyajlı ve kostümlü bir şekilde özgürce dolaşıp bagırıp çagırmak hemde Walking dead'i hissettirebilmek :)
    ALINTI :https://www.facebook.com/events/384132964931237/

• quote:

yürüyüşün sonunda tüm zombiler askerler tarafından kafasından vurularak öldürülecekler..
  • ah be mayıs ta olsa ne iyi olurdu.. Nisan çok ters be abi.
  • Buralar değerlenir.Önden yerimizi alalım.
  • Türkler bu işi beceremiyor ama değişiklik olsun diye katılabilirim
  • Gecen sene de katılmıştım en azından ortam güzel orada.
  • böyle bir şey daha önceden beşiktaş taraflarında yapılmıştı diye hatırlıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • amerikan kültürüne devam oleyyy
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris195

amerikan kültürüne devam oleyyy

Bi tek Amerikanlar mı zombi oluyor?
  • sahte zombi saldırısı !!11!!1!1!!!!
  • Onların arasına insan gibi gelip ah lanet olsun zombiler diye bağırabiliyormuyuz ?
  • beyler katılmayı dusunuyorum. aranızda 14 yasında 0lan varsa pm atsın :D:D
  • Mesaj otlansin buralarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tensa Zangetsu

quote:

Evet.Bizde Susta Kazım,Komodin Bahattin falan olabilirsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mü'min

quote:

quote:

Dinimiz islam, olmaz böyle şeyler bizde!
  • Reklam yapılır , Reserved ( İzmirdeyim hocam yaaa)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Strahd von Zarovich

quote:

quote:

quote:

İslam'ın Komodin Bahattin ile ilgili kötü bir hüküm verdiğini hatırlamıyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Strahd von Zarovich

quote:

quote:

quote:

İslam'ın Komodin Bahattin ile ilgili kötü bir hüküm verdiğini hatırlamıyorum

Yok zombiler falan onlar olmuyor sadece

• quote:

Orijinalden alıntı: reactor1111

quote:

yürüyüşün sonunda tüm zombiler askerler tarafından kafasından vurularak öldürülecekler..

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.