Şimdi Ara

8 NİSAN ZOMBİE YÜRÜYÜŞÜ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
2.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aslında boncuklı tabancaları alıp Dh den adam toplayarak gitmek lazım Güzel makara çıkar. 20-30 kişi boncuklu tabancalarla ateş falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turbulencia

Aslında boncuklı tabancaları alıp Dh den adam toplayarak gitmek lazım Güzel makara çıkar. 20-30 kişi boncuklu tabancalarla ateş falan

Aynen mükemmel fikir biri konu açsın yapalım bunu.
  • Süpermiş ben arkadaşlarla katılabilirim.

Yalnız kostüm işi sakat biz normal insan kostümüyle gelsek nasıl olur?
  • Kot pantolon t shirt giyebilir miyiz ?

Biraz göbek varda kostum komik durabilir
  • öylede gelebilirsiniz arkadaşlar ama o elbiseleri sonradan kullanabilceğinizi sanmıyorum ben geçen seferde makyajda üst baş bi daha kullanılamaz hale gelmişti
  • Arkadaşlar geçen senede olmuştu bu.Giden varsa makyaj olayını biraz anlatabilir mi?Çok bekliyormuyuz ve güzel yapabiliyorlar mı?
  • döverler la sizi
  • Mesajım bulunsun katılacağım yarın arkadaşlarımı arayayim onlarda katılırsa süper olur.
  • ankaramı
  • Kesinlikle katılacağım. Ölmezsem katılacağım yani o kadar netim. Geçen sene katılamamıştım bu sene de öğrendiğim iyi oldu. Müthiş eğlence yahu, arkadaş grubunuzu da alın gelin zombi olalım :)
  • Donanımhaber grubu olarak gidelim ne dersiniz? Ben trollface sweatshirt ile gelmeyi planlıyorum toplu şekilde anlaşırsak süper bir koloni oluşturabiliriz? organizasyonu aramızda ayarlarız hem milleti de peşimize taktıkmı profesyönel foto makinası bile getireceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Donanımhaber grubu olarak gidelim ne dersiniz? Ben trollface sweatshirt ile gelmeyi planlıyorum toplu şekilde anlaşırsak süper bir koloni oluşturabiliriz? organizasyonu aramızda ayarlarız hem milleti de peşimize taktıkmı profesyönel foto makinası bile getireceğim.

güzel fikirler çıkıyor
  • eylem var desek gelmezsiniz...
  • katılmak isterim ama

neden se içinde zombi olmaktan çok zombileri öldüren askerlerden olmak geliyor

neden acaba öyle bir imkan var mı ?

bu arada millet gerçek sanıp kazma kürek shot gun dalmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Strahd von Zarovich

quote:

Orijinalden alıntı: Mü'min

quote:

Orijinalden alıntı: Tensa Zangetsu

quote:

Orijinalden alıntı: baris195

amerikan kültürüne devam oleyyy

Bi tek Amerikanlar mı zombi oluyor?

Evet.Bizde Susta Kazım,Komodin Bahattin falan olabilirsin...

Dinimiz islam, olmaz böyle şeyler bizde!

İslamda zombie olmak büyük haramdır

Belki benim çifteyi kapıp asker taklidi yapabilirim sonunda zombileri vuracak olan belki arada fişek gerçekten patlar bir kaç kişi güme giderse karışmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NükleerAkaryakıt -- 14 Mart 2012; 23:50:10 >

• istanbul-Fatihten gelicek varsa pm atında beraber gidelim bari,tek gitmek olmaz
  • Orada olsam paintball silahıyla kafanıza kafanıza sıkardım
  • Ekibi topladim geliyorum.

8 NİSAN ZOMBİE YÜRÜYÜŞÜ
  • Katılıcam, katılıcaz
  • Bende 6-7 arkadaş gitmeyi düşünüyorum. Yazdan beri bunu bekliyordum, tam sınavların ortasına denk gelmesi kötü oldu ama bu sefer kaçırmıcam.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.