8 Numaralı Kutu Bir doktor, muayene kampanyası başlatmış. Bu kampanyaya göre eğer doktor hastayı tedavi edebilirse hastadan 100 milyon alacakmış ama tedavi edemezse 300 milyon verecekmiş. Bir adamın da aklına bir kurtluk gelmiş, amacı da doktordan 300 milyonu kapmakmış ve doktorun muayenehanesine gitmiş. Demiş ki: -Doktor bey, ağzım tad almıyor. Doktor da hastaya oturmasını ve onu tedavi edeceğini söylemiş. Hasta oturmuş ve doktor, hemşireye demiş ki: -Kızım, oradan bana 8 numaralı kutuyu verir misin? Hemşire, 8 numaralı kutuyu doktora vermiş. Doktor da kutudan bir şey çıkartıp hastanın ağzına koymuş. Hasta, haykırarak: -Lan, bu resmen pok! demiş. Doktor da: -Hah, bak ağzının tadı nasıl yerine geldi? Nasıl tadını aldın ama? Ver bakayım oradan 100 milyon demiş ve 100 milyonu almış. Ama hasta bozulmuş ve 100 milyonu kurtarayım demiş. Doktorun yanına bir daha gitmiş ve bu sefer: -Doktor bey, bu sefer de hafızamda bir sorun var. Artık her şeyi unutuyorum. demiş. Doktor, hemşireye: -Kızım, oradan bana 8 numaralı kutuyu uzatır mısın? deyince hasta da ona: -Lan, onun içinde pok var. Manyak mısınız? demiş. Doktor: -Hah, bak hafıza sorununu da çözdük işte. Nasıl hatırladın? Ver bakayım oradan 100 milyon demiş. Hasta da mecbur vermiş 100 milyonu. Hasta iyicene sinirlenmiş ve doktorun yanına, 200 milyonu kurtarayım bari diyerek bir daha gitmiş ve bu sefer demiş ki: -Doktor bey, bu sefer de şeyim kalkmıyor. Doktor, hemşireye: -Kızım oradan bana 8 numaralı kutuyu verir misin? deyince sinirlenen hasta da doktora: -Hay seni de zikeyim, 8 numarali kutunu da zikeyim, muayeneni de zikeyim. demiş. Doktor da hastaya demiş ki: -Bak, bu sorununu da çözdük. Artık şeyin kalkıyor. Ver bakayım oradan 100 milyon daha.
güzel fıkra
Amuhahahahahaa
ben begenmedim
Doktor, hemşireye: -Kızım, oradan bana 8 numaralı kutuyu uzatır mısın? deyince hasta da ona: -Lan, onun içinde pok var. Manyak mısınız? demiş. Doktor: -Hah, bak hafıza sorununu da çözdük işte. Nasıl hatırladın? Ver bakayım oradan 100 milyon demiş.