Şimdi Ara

+8 Raptor Bastım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: selim356000

quote:

Orjinalden alıntı: L.J

quote:

Orjinalden alıntı: magicbrigt

quote:

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: aSibey

ss Kırık.
    kardeş hayırlı olsun
    bu arada Anvil de SS çekseydın
    daha inandırıcı olurdu..
    +9 Cleaver verdın +8 Raptor Aldın ßu kadar

Hiç kimse af edersin kıçı kırık +9 cleavera +8 raptor vermez !

:)
    +8 Raptora +8shard alamazsın +9cleaver shard la aynı değer de ve daha kalite sadece şekilden kaybediyor rahat ol

Kimse kesinlike shard +8 ile anadan doğma middle class olan cleaveri kiyaslamasin

3 x md +8/80 ve üstüne gb verip shard 8/80 alıyorsun başka türlü olmuyor

Ama sen gel ben sana dual md verip anında istemediğin kadar cleaver +9 alayım. (server cypher)

Edit: Sadece şekilden kaybetmiyor çok kötüde sekiyor.

(59 lvl charımda birçok dagger kullandım. Bunlara +8shard ve +9cleaver da dahil. Ve cleaverlarımı +8shardlarla takas ettim kafa kafaya sırf havalı dursun diye. İkisinide kullanmış biri olarak söyleyebilirim ki +8shard da en az cleaver kadar çok ıskalıyor. Şekilden kaybetmeside ayrı bir durum tabi. Ama ap çok sağlam poison çok sağlam bu yüzden +8shard takan bir adama karşı eşit şartlarda avantajı daha yüksek +9cleaver kullananın)
    Yukarda yazanlara alıntı çekip polemik yaratmayın. Bu yüzden hafife alınacak bir item değil. +8Raptorum var x de ver+9cleaver anında vereyim.

L.J siteye geldiğini daha yeni gördüm.Çok sevindim.Benim söylemek istediklerimi söylüyorsun.+9 İtem basmak kolay değil

+8 shard yani en iyi assas itemi sekiyorsa bütün assas itemleri seker saçma konuşma

• Sekme saçmalığıdır gidiyor ...

Hayırlı olsun .
  • quote:

Orjinalden alıntı: selim356000

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ss Kırık.
    kardeş hayırlı olsun
    daha inandırıcı olurdu..

+8 Raptora +8shard alamazsın +9cleaver shard la aynı değer de ve daha kalite sadece şekilden kaybediyor rahat ol

Kimse kesinlike shard +8 ile anadan doğma middle class olan cleaveri kiyaslamasin

3 x md +8/80 ve üstüne gb verip shard 8/80 alıyorsun başka türlü olmuyor

Ama sen gel ben sana dual md verip anında istemediğin kadar cleaver +9 alayım. (server cypher)

Edit: Sadece şekilden kaybetmiyor çok kötüde sekiyor.

(59 lvl charımda birçok dagger kullandım. Bunlara +8shard ve +9cleaver da dahil. Ve cleaverlarımı +8shardlarla takas ettim kafa kafaya sırf havalı dursun diye. İkisinide kullanmış biri olarak söyleyebilirim ki +8shard da en az cleaver kadar çok ıskalıyor. Şekilden kaybetmeside ayrı bir durum tabi. Ama ap çok sağlam poison çok sağlam bu yüzden +8shard takan bir adama karşı eşit şartlarda avantajı daha yüksek +9cleaver kullananın)
    Yukarda yazanlara alıntı çekip polemik yaratmayın. Bu yüzden hafife alınacak bir item değil. +8Raptorum var x de ver+9cleaver anında vereyim.

L.J siteye geldiğini daha yeni gördüm.Çok sevindim.Benim söylemek istediklerimi söylüyorsun.+9 İtem basmak kolay değil

Bende Yeni Gördüm Gerçekten Sevindim +9 Cleaver +8 Shard tan Daha Avantajlı Bence. Aynı Oranda Sekiorlar Hemen Hemen.

• çok bağırmasaydınız hayırlı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Me®t

Sekme saçmalığıdır gidiyor ...

Hayırlı olsun .

bencede bu sekme olayı iice sapıttı. yok poison basma seker , reduce basma manyak seker, shard sekmez, sword breaker seker :S:S:S

p.s. : sen 5000 msj nası yazdın yaw çüş
  • quote:

Orjinalden alıntı: volkansen84

quote:

Orjinalden alıntı: Me®t

Sekme saçmalığıdır gidiyor ...

Hayırlı olsun .

bencede bu sekme olayı iice sapıttı. yok poison basma seker , reduce basma manyak seker, shard sekmez, sword breaker seker :S:S:S

p.s. : sen 5000 msj nası yazdın yaw çüş

+9 cleaverin hem 1 attack power hem de 10 posion fazlası var...

Post kasmak çok zor birşey değil...
    Bu forumda 10k postu olan adam var arama yapasan bulursun...
  • Oynamayı bilmeyenin biri demiş Cleaver seker diye öyle kalmış...
    Neden seksin Cleaver eksigi yok fazlası var,+8 Shard +9 Cleaver olsun ben goruntuyu sallarım Cleaver ı takarm
  • quote:

Orjinalden alıntı: 4anil

bastıysanda aldıysanda hayırlı olsun

• Server Beramus Mu ?
  • Helal olsun raptor +8 ytlyle ne kadar eder
  • quote:

+8 shard yani en iyi assas itemi sekiyorsa bütün assas itemleri seker saçma konuşma

Sekme nedir ya sen önce neyden bahsettiğini öğren sonra benim söylediğime saçma de:)
    O sekme değil topmu bu seksin. Iskalama diyin şuna sallarsın skilli deymez ıskalar ama elemental dmg etki eder oda 30-40dmg verir.
    Şimdi asıl konuya gelelim. +8shard asasların en iyi daggerı evet ve diğer tüm daggerlarla aynı oranda ıskalıyor. En ufak bir fark yok. Kullanmadan konuşmayın. Bu ıskalama olayı alamayıpta çamur atanların sallamaları ile ortaya çıktı sonrada kulaktan kulağa yayıldı 10 asasın 9 u söyler oldu yok böyle bişey. Sword breaker da shard da sherion da aynı oranda ıskalama yapar. Ben bunu bilirim bunu söylerim. Aksini iddia ediyorsan o senin görüşün ben gördüğümü söylerim.

• evet ıskalama dex'e baglı dıye duymustum ama emın deqılım sadece duydum.bu arada hayırlı olsun cleaver ıskalar fln dıolar ınanma sen boswer sadece sekıl bıraz ezıq +8 dıcek mıllet almıcak partye belkı shardlı adam gelcek onu alcak ama onemlı olan atak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MoonRises4You

Server Beramus Mu ?

evet
  • quote:

quote:

quote:

ss Kırık.
    kardeş hayırlı olsun
    daha inandırıcı olurdu..

+8 raptor a logos ta zamanın da +8 shard + rol almıstım...ayrıca kımsenın gozunde +9 cleawr +8 shard dan ustun deıldır
    bak ne yazmayı unuttum sana :L hoşgeldın frm a bı zaman lar bıdaha gırmıcem gıbılerınden bısı ler yazmıstın bende sana bısıler yazmıstım ama neyse anlayan sonucu burdan cıkarır...!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi urfalee31 -- 18 Temmuz 2007; 0:55:49 >

• quote:

Orjinalden alıntı: urfalee31

quote:

quote:

quote:

ss Kırık.
    kardeş hayırlı olsun
    daha inandırıcı olurdu..

+8 raptor a logos ta zamanın da +8 shard + rol almıstım...ayrıca kımsenın gozunde +9 cleawr +8 shard dan ustun deıldır
    bak ne yazmayı unuttum sana :L hoşgeldın frm a bı zaman lar bıdaha gırmıcem gıbılerınden bısı ler yazmıstın bende sana bısıler yazmıstım ama neyse anlayan sonucu burdan cıkarır...!!!

Ne yazdın bilmiyorum artık bu oyunu oynamıyorum sadece eski arkadaşlar için geldim istemeyen varsa söylesin bir daha ne gireriz ne okuruz :) Numana şükredin

• Ya Birileri Birilerini Cekemiyo Sorun Oluyo L.J Kardeş Seni Tanıyan Tanıyo Tanımayanlarda Tanıcak.
    Cekemeyenler Alehine Laf Edicektir Aldırma .
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: urfalee31

quote:

quote:

quote:

ss Kırık.
    kardeş hayırlı olsun
    daha inandırıcı olurdu..

Ne yazdın bilmiyorum artık bu oyunu oynamıyorum sadece eski arkadaşlar için geldim istemeyen varsa söylesin bir daha ne gireriz ne okuruz :) Numana şükredin

• quote:

quote:

Sekme nedir ya sen önce neyden bahsettiğini öğren sonra benim söylediğime saçma de:)
    O sekme değil topmu bu seksin. Iskalama diyin şuna sallarsın skilli deymez ıskalar ama elemental dmg etki eder oda 30-40dmg verir.
    Şimdi asıl konuya gelelim. +8shard asasların en iyi daggerı evet ve diğer tüm daggerlarla aynı oranda ıskalıyor. En ufak bir fark yok. Kullanmadan konuşmayın. Bu ıskalama olayı alamayıpta çamur atanların sallamaları ile ortaya çıktı sonrada kulaktan kulağa yayıldı 10 asasın 9 u söyler oldu yok böyle bişey. Sword breaker da shard da sherion da aynı oranda ıskalama yapar. Ben bunu bilirim bunu söylerim. Aksini iddia ediyorsan o senin görüşün ben gördüğümü söylerim.

Umarim bu kelimeyi bana söylemedin.

http://img261.imageshack.us/img261/436/200777194310oa2.jpg

http://img59.imageshack.us/img59/6695/200777225651fy3.jpg

http://img230.imageshack.us/img230/9569/200771013453ny3.jpg

http://img230.imageshack.us/img230/1309/2007710135448ey8.jpg

Sende biliyorsunki birak +8 yada +7 i sadece +1 shard bile +8 cleaver dan daha değerli bunun eminim bir sebebi vardır. Sende kalkmış halen burada cleaver +9 u savunuyorsun buna bir anlam vermiş değilim. Assasian'ın oyun içerisinde tek bir daggeri vardır oda sharddır heralde bunu inkar etmek mümkün değildir. Cleaver nihayetinde middle class bir itemden ibaret bir daggerdir. Bildiğiniz şeyleri tekrardan yazmak istemiyorum fakat bu oyunu oynayan herkes bilirki cleaver sekmektedir, Ama sen bana yok cleaver sekmez sharddan üstündür diyorsan oyunun bu güne kadar bilinen etiğini değiştirmiş olacaksın bana ve burayı okuyanlara kanıtlarsan bunu sevinirim bizim bilmediğimiz bir özelliği varsa bizde öğrenelim.

• sivaslımısın lem hangi sokakda bagırdın

ben bir noopum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gojira -- 18 Temmuz 2007; 3:07:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: QuasH

sivaslımısın lem hangi sokakda bagırdın

Samsun kardeşim benim ama istiyorsan hatırın için 1-2 saatliğine sivaslı oluruz
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.