Şimdi Ara

+8 Raptor Bastım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: djbelaaa

evet ıskalama dex'e baglı dıye duymustum ama emın deqılım sadece duydum.bu arada hayırlı olsun cleaver ıskalar fln dıolar ınanma sen boswer sadece sekıl bıraz ezıq +8 dıcek mıllet almıcak partye belkı shardlı adam gelcek onu alcak ama onemlı olan atak.

bak sen bunu kendı mantıgınla cözersın ozaman dex 255 olan adam alayına ıskalamadan çakar durur.burda +9 clwr kac kişi kullanmısta seker dıyo konusuyor all ah askına sölesın kac kişi kullanmıs clwer +9 yada +8 shard hadi
  • quote:

Orjinalden alıntı: peka

quote:

evet ıskalama dex'e baglı dıye duymustum ama emın deqılım sadece duydum.bu arada hayırlı olsun cleaver ıskalar fln dıolar ınanma sen boswer sadece sekıl bıraz ezıq +8 dıcek mıllet almıcak partye belkı shardlı adam gelcek onu alcak ama onemlı olan atak.

bak sen bunu kendı mantıgınla cözersın ozaman dex 255 olan adam alayına ıskalamadan çakar durur.burda +9 clwr kac kişi kullanmısta seker dıyo konusuyor all ah askına sölesın kac kişi kullanmıs clwer +9 yada +8 shard hadi

Şurada sormuş olduğun soruyu şöyle değiştirebilirsin aslında ;

Bu oyunu hakkıyla oynayan ve isim yapan kaç kişi +9 cleaverıyla ünlü olmuştur ?

• quote:

Orjinalden alıntı: magicbrigt

quote:

quote:

itemde bi yere kadar charı oynayan kısıye bakar o dimi

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: L.J

quote:

+8 shard yani en iyi assas itemi sekiyorsa bütün assas itemleri seker saçma konuşma

Sekme nedir ya sen önce neyden bahsettiğini öğren sonra benim söylediğime saçma de:)
    O sekme değil topmu bu seksin. Iskalama diyin şuna sallarsın skilli deymez ıskalar ama elemental dmg etki eder oda 30-40dmg verir.
    Şimdi asıl konuya gelelim. +8shard asasların en iyi daggerı evet ve diğer tüm daggerlarla aynı oranda ıskalıyor. En ufak bir fark yok. Kullanmadan konuşmayın. Bu ıskalama olayı alamayıpta çamur atanların sallamaları ile ortaya çıktı sonrada kulaktan kulağa yayıldı 10 asasın 9 u söyler oldu yok böyle bişey. Sword breaker da shard da sherion da aynı oranda ıskalama yapar. Ben bunu bilirim bunu söylerim. Aksini iddia ediyorsan o senin görüşün ben gördüğümü söylerim.

Umarim bu kelimeyi bana söylemedin.

http://img261.imageshack.us/img261/436/200777194310oa2.jpg

http://img59.imageshack.us/img59/6695/200777225651fy3.jpg

http://img230.imageshack.us/img230/9569/200771013453ny3.jpg

http://img230.imageshack.us/img230/1309/2007710135448ey8.jpg

Sende biliyorsunki birak +8 yada +7 i sadece +1 shard bile +8 cleaver dan daha değerli bunun eminim bir sebebi vardır. Sende kalkmış halen burada cleaver +9 u savunuyorsun buna bir anlam vermiş değilim. Assasian'ın oyun içerisinde tek bir daggeri vardır oda sharddır heralde bunu inkar etmek mümkün değildir. Cleaver nihayetinde middle class bir itemden ibaret bir daggerdir. Bildiğiniz şeyleri tekrardan yazmak istemiyorum fakat bu oyunu oynayan herkes bilirki cleaver sekmektedir, Ama sen bana yok cleaver sekmez sharddan üstündür diyorsan oyunun bu güne kadar bilinen etiğini değiştirmiş olacaksın bana ve burayı okuyanlara kanıtlarsan bunu sevinirim bizim bilmediğimiz bir özelliği varsa bizde öğrenelim.

Mid class olsun unique olsun farketmez ap önemlidir şekil değil.
    Reklam etmek istemiyorum kesinlikle ama 2 sinide kullandım bir fark yok diyorum anlatamıyorum sanırım. Ben sana sadece şunu diyorum +8shard kadar iyi dagger kullanırken en ufak bir fark bile yaşamadım. Bilen bilir beni. Yani tav olma o kadar en iyisi diye bişe yok exc i var sherion u var +9md si var bunun piyasasının. Şu kadarını söylüyorum ki ben midine highına bakmam ben gördüğümü söylerim cleaverın sharda karşı sekme zıplama hoplama gibi ayrı adetleri yok shard ne kadar ıskalıyorsa cleaverda o kadar ne fazla ne eksik. Eskidende shard daha uzaktan vurur md o kadar uzaktan vurmaz diye adetler vardı bunlar safsata geçin bunlar aşın artık bir itemin herşeyi aynıysa ap sine elementaline bakarsın eff range aynı poison fazla ap fazla kötü olan nedir? İsterse low class olsun ne farkeder dodging rating silahın hızına, karakterdeki dodging rate e, karakterdeki dex puanının fazlalığına bağlıdır. 255 dex falan değil demek istediğim toplam dex miktarı+ bonuslarla beraber. 255+150 de olsa bu asla ıskalamaz anlamına gelmez mesela elf belt takan adama karşı takmayandan çok ıskalama yaparsın dodge özelliği var. Bu sadece knight da olan bişey değil wow da bile var charın crit ve dodge rate leri. Ama hiçbir zaman daggerın classına göre değişmez. Bak sherion daha az ıskalar neden bonusu var dodge ve incrase attack olarak bunlarla alakalı. Polemik olacağını biliyordum her zaman çıkıp birileri cleaver seker diyor ama yok böle bişey 10 tane spike vur arenada bakalım cleaverla sonrada shardla vur ne değişecek +sı önemli değil +8cleaverla +8shardı karşılaştır istersen ıskalayıp ıskalamama konusunda anlarsın o zaman.

http://img182.imageshack.us/img182/2736/65029192ng5eg0.jpg
    Bizde boş konuşmuyoruz. Sword Breakerlarla başladığım charım bu kullanmadığım dagger kalmadı sherion dışında...
    quote:

quote:

quote:

Eskiden cleaver mı vardı son 3 ayın ürünü bu cleaverlar fd öncesinde nerden düştüğü bile belirsizdi bırak +9 yapmayı. FD öncesi en iyi dagger shard+8 di +9itemleri saymazsak artık değil. CLeaver daha iyi demiyorum ama sharddan geri kalan en ufak bir yeri yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 18 Temmuz 2007; 3:58:35 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

+8 shard yani en iyi assas itemi sekiyorsa bütün assas itemleri seker saçma konuşma

Sekme nedir ya sen önce neyden bahsettiğini öğren sonra benim söylediğime saçma de:)
    O sekme değil topmu bu seksin. Iskalama diyin şuna sallarsın skilli deymez ıskalar ama elemental dmg etki eder oda 30-40dmg verir.
    Şimdi asıl konuya gelelim. +8shard asasların en iyi daggerı evet ve diğer tüm daggerlarla aynı oranda ıskalıyor. En ufak bir fark yok. Kullanmadan konuşmayın. Bu ıskalama olayı alamayıpta çamur atanların sallamaları ile ortaya çıktı sonrada kulaktan kulağa yayıldı 10 asasın 9 u söyler oldu yok böyle bişey. Sword breaker da shard da sherion da aynı oranda ıskalama yapar. Ben bunu bilirim bunu söylerim. Aksini iddia ediyorsan o senin görüşün ben gördüğümü söylerim.

Umarim bu kelimeyi bana söylemedin.

http://img261.imageshack.us/img261/436/200777194310oa2.jpg

http://img59.imageshack.us/img59/6695/200777225651fy3.jpg

http://img230.imageshack.us/img230/9569/200771013453ny3.jpg

http://img230.imageshack.us/img230/1309/2007710135448ey8.jpg

Sende biliyorsunki birak +8 yada +7 i sadece +1 shard bile +8 cleaver dan daha değerli bunun eminim bir sebebi vardır. Sende kalkmış halen burada cleaver +9 u savunuyorsun buna bir anlam vermiş değilim. Assasian'ın oyun içerisinde tek bir daggeri vardır oda sharddır heralde bunu inkar etmek mümkün değildir. Cleaver nihayetinde middle class bir itemden ibaret bir daggerdir. Bildiğiniz şeyleri tekrardan yazmak istemiyorum fakat bu oyunu oynayan herkes bilirki cleaver sekmektedir, Ama sen bana yok cleaver sekmez sharddan üstündür diyorsan oyunun bu güne kadar bilinen etiğini değiştirmiş olacaksın bana ve burayı okuyanlara kanıtlarsan bunu sevinirim bizim bilmediğimiz bir özelliği varsa bizde öğrenelim.

Mid class olsun unique olsun farketmez ap önemlidir şekil değil.
    Reklam etmek istemiyorum kesinlikle ama 2 sinide kullandım bir fark yok diyorum anlatamıyorum sanırım. Ben sana sadece şunu diyorum +8shard kadar iyi dagger kullanırken en ufak bir fark bile yaşamadım. Bilen bilir beni. Yani tav olma o kadar en iyisi diye bişe yok exc i var sherion u var +9md si var bunun piyasasının. Şu kadarını söylüyorum ki ben midine highına bakmam ben gördüğümü söylerim cleaverın sharda karşı sekme zıplama hoplama gibi ayrı adetleri yok shard ne kadar ıskalıyorsa cleaverda o kadar ne fazla ne eksik. Eskidende shard daha uzaktan vurur md o kadar uzaktan vurmaz diye adetler vardı bunlar safsata geçin bunlar aşın artık bir itemin herşeyi aynıysa ap sine elementaline bakarsın eff range aynı poison fazla ap fazla kötü olan nedir? İsterse low class olsun ne farkeder dodging rating silahın hızına, karakterdeki dodging rate e, karakterdeki dex puanının fazlalığına bağlıdır. 255 dex falan değil demek istediğim toplam dex miktarı+ bonuslarla beraber. 255+150 de olsa bu asla ıskalamaz anlamına gelmez mesela elf belt takan adama karşı takmayandan çok ıskalama yaparsın dodge özelliği var. Bu sadece knight da olan bişey değil wow da bile var charın crit ve dodge rate leri. Ama hiçbir zaman daggerın classına göre değişmez. Bak sherion daha az ıskalar neden bonusu var dodge ve incrase attack olarak bunlarla alakalı. Polemik olacağını biliyordum her zaman çıkıp birileri cleaver seker diyor ama yok böle bişey 10 tane spike vur arenada bakalım cleaverla sonrada shardla vur ne değişecek +sı önemli değil +8cleaverla +8shardı karşılaştır istersen ıskalayıp ıskalamama konusunda anlarsın o zaman.

http://img182.imageshack.us/img182/2736/65029192ng5eg0.jpg
    Bizde boş konuşmuyoruz. Sword Breakerlarla başladığım charım bu kullanmadığım dagger kalmadı sherion dışında...
    quote:

quote:

quote:

Eskiden cleaver mı vardı son 3 ayın ürünü bu cleaverlar fd öncesinde nerden düştüğü bile belirsizdi bırak +9 yapmayı. FD öncesi en iyi dagger shard+8 di +9itemleri saymazsak artık değil. CLeaver daha iyi demiyorum ama sharddan geri kalan en ufak bir yeri yok.

Şuraya yazdığın yazıdan şunu çıkarıyorum bana en başından ben ap a bakarım middle yada high class olmasına bakmam deseydin inan bana yukarıdaki yazıları hiç zahmet edip yazmaz şu polemiğe girmezdim. Ikinci bir konu ise ko2 de dodge rate özelliği aktif değil sen aktif olduğunu söylüyorsun her lafında bir çelişki var bence kendi bildiklerinin dışına çık ve biraz araştır derim.

• quote:

Şuraya yazdığın yazıdan şunu çıkarıyorum bana en başından ben ap a bakarım middle yada high class olmasına bakmam deseydin inan bana yukarıdaki yazıları hiç zahmet edip yazmaz şu polemiğe girmezdim. Ikinci bir konu ise ko2 de dodge rate özelliği aktif değil sen aktif olduğunu söylüyorsun her lafında bir çelişki var bence kendi bildiklerinin dışına çık ve biraz araştır derim.

+9 Cleaver high class da +8shard vip class mı fark ne onu söyle bana?=)
    Sırf elinde shard var diye cleaverı ezik item diye lanse ediyormuşsun gibi bir izlenim seziyorum belkide öyledir %100 inkar edicek olsan bile bunu vicdanın bilir ben bilmem. Çelişki dediğin kısım nedir göster bana. Ayrıca ko2 nedir onuda söyle k2 mi ko mu anlayamadım:S Dodge aktif olmasaydı fd ile gelen bifrost itemlerine neden koymuş olurlardı? Sherionda neden var varsa neden çalışmıyor bu item yeni nesil bir item değil mi? Bunuda açıkla zahmet olmassa. Her lafımda olan çelişkiyi söyle sen bana sen aktif değil dodge diorsun bende aktif diyorum ve sana mantık yürütüyorum bifrost fd den sonra geldi ve fd den sonra gelen bir itemde dodge varsa bu item yenidir ve yeni bir iteme o bonusu koymanın aktif olmayan bir özelliği koymanın anlamı ne olurdu işe yarıyor ki konuluyor. Kendine göre doğru olan benim açımdan doğru olmayan bir şeyi sana söylediğimde bu benim çelişkim olmaz bu fikir ayrılığı olur umarım anlatabilmişimdir daha doğrusu anlamaya özen gösteriyorsundur inşallah=)

• Bildiğime göre doding rate by falan Uskoda ise yaramıyor.Bu yüzden sherionlara neden bu kadar fazla para verildiğini anlamamısımdır.
  • quote:

quote:

+9 Cleaver high class da +8shard vip class mı fark ne onu söyle bana?=)
    Sırf elinde shard var diye cleaverı ezik item diye lanse ediyormuşsun gibi bir izlenim seziyorum belkide öyledir %100 inkar edicek olsan bile bunu vicdanın bilir ben bilmem. Çelişki dediğin kısım nedir göster bana. Ayrıca ko2 nedir onuda söyle k2 mi ko mu anlayamadım:S Dodge aktif olmasaydı fd ile gelen bifrost itemlerine neden koymuş olurlardı? Sherionda neden var varsa neden çalışmıyor bu item yeni nesil bir item değil mi? Bunuda açıkla zahmet olmassa. Her lafımda olan çelişkiyi söyle sen bana sen aktif değil dodge diorsun bende aktif diyorum ve sana mantık yürütüyorum bifrost fd den sonra geldi ve fd den sonra gelen bir itemde dodge varsa bu item yenidir ve yeni bir iteme o bonusu koymanın aktif olmayan bir özelliği koymanın anlamı ne olurdu işe yarıyor ki konuluyor. Kendine göre doğru olan benim açımdan doğru olmayan bir şeyi sana söylediğimde bu benim çelişkim olmaz bu fikir ayrılığı olur umarım anlatabilmişimdir daha doğrusu anlamaya özen gösteriyorsundur inşallah=)

Inan bana burada boşuna yazıyoruz +9 cleaver high class olabilir ama özüne bakacak olursak middle class bir item oyuna yeni başlayan her assasın elinde olan ezik bir itemdir. (Her ne kadar aksini söylesende) Bunu elimde shard var diye söylemiyorum, Fakat senin +9 cleaverın olduguna adım gibi eminim yoksa ne ben bir shard üreticisiyim nede satan kişiyim benim için en sağlıklı damage veren dagger hangisi ise onu kullanırım. Oyuna ilk başladığımdan beri her zaman dagger olarak shard 8 hayali kurmuşumdur inanıyorumki kimse cleaverım olsun diye hayal kurmamıştır Dodge özelliğine gelince bunu asla tartışamam kesinlikle çalışmıyor bunun aksini ne kadar söylesende gerçek bu amacım seninle burada laf yarışına girmek değil öncelikle bunu bilmeni isterim ve bir çok itemde çalışmayan özellik var istersen onlarıda yazabilirim sadece hatırlatma olarak attack power %30 vs.. veren takılar vardır bunlar neden çalışmıyorsa o dediğin özellikde aynı sebeble çalışmamakdadır.

• quote:

Orjinalden alıntı: TheHerakles

Bildiğime göre doding rate by falan Uskoda ise yaramıyor.Bu yüzden sherionlara neden bu kadar fazla para verildiğini anlamamısımdır.

Sherion +8 / Shard +8 ile ayni Ap fakat sharddan fazlası ve değerli olması tabiki en başta uniqueolması daha sonra str bonus ve glacier damage vurmasındandır ayrıca sword anti defans veriyor daha ne olacakki bu bir dagger ve bana soracak olursan o parayı fazlasıyla hak ediyor
  • hayırlı olsun kardeş yarında +8 elix topicini bekliyoruz
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: aSibey

ss Kırık.
    kardeş hayırlı olsun
    bu arada Anvil de SS çekseydın
    daha inandırıcı olurdu..
    +9 Cleaver verdın +8 Raptor Aldın ßu kadar

Hiç kimse af edersin kıçı kırık +9 cleavera +8 raptor vermez !

:)
    +8 Raptora +8shard alamazsın +9cleaver shard la aynı değer de ve daha kalite sadece şekilden kaybediyor rahat ol

Kimse kesinlike shard +8 ile anadan doğma middle class olan cleaveri kiyaslamasin

3 x md +8/80 ve üstüne gb verip shard 8/80 alıyorsun başka türlü olmuyor

Ama sen gel ben sana dual md verip anında istemediğin kadar cleaver +9 alayım. (server cypher)

Edit: Sadece şekilden kaybetmiyor çok kötüde sekiyor.

(59 lvl charımda birçok dagger kullandım. Bunlara +8shard ve +9cleaver da dahil. Ve cleaverlarımı +8shardlarla takas ettim kafa kafaya sırf havalı dursun diye. İkisinide kullanmış biri olarak söyleyebilirim ki +8shard da en az cleaver kadar çok ıskalıyor. Şekilden kaybetmeside ayrı bir durum tabi. Ama ap çok sağlam poison çok sağlam bu yüzden +8shard takan bir adama karşı eşit şartlarda avantajı daha yüksek +9cleaver kullananın)
    Yukarda yazanlara alıntı çekip polemik yaratmayın. Bu yüzden hafife alınacak bir item değil. +8Raptorum var x de ver+9cleaver anında vereyim.

bana göre cleaverin rangesi az rakip kaçarken vuruş yapman epey zorlaşıor lf+w+r+r+skill şeklinde rakip kaçarken combo yaparken md ile daha rahat yapıyorum bu işi cleaverla ise zorlanıorm fail olasılığı yüksek
    eminimki bu shardda range daha çoktur(zamanında +6 shard kullandım +7 kısmet olmadı )

• quote:

Orjinalden alıntı: gangster__58

quote:

ss Kırık.
    kardeş hayırlı olsun
    daha inandırıcı olurdu..

+9 cleaveri bastım ve oyundan çıktım çünkü işime yaramamıştı sonra aklıma geldi ss alıp foruma koyayım diye.

raptoru bastıgımda heyecandan oyundan çıktım ve 30 dk boyunca kardeşim ve ben sokakta k....... yırttık

@magicbrigt

arkadaşın dedigi gibi ''Hiç kimse af edersin kıçı kırık +9 cleavera +8 raptor vermez !''

O Lafı RapToRa Diyicektin Herhalde

L.J Nin Dediqi Gibi
    Kimse +8 RapToRa +8 Shard Vermez..

+8 Shard - 101 Atack
    +9 Cleaver-102 Atack

Anladın Sen Onu

• quote:

Orjinalden alıntı: mageda

quote:

Orjinalden alıntı: gangster__58

quote:

ss Kırık.
    kardeş hayırlı olsun
    daha inandırıcı olurdu..

+9 cleaveri bastım ve oyundan çıktım çünkü işime yaramamıştı sonra aklıma geldi ss alıp foruma koyayım diye.

raptoru bastıgımda heyecandan oyundan çıktım ve 30 dk boyunca kardeşim ve ben sokakta k....... yırttık

@magicbrigt

arkadaşın dedigi gibi ''Hiç kimse af edersin kıçı kırık +9 cleavera +8 raptor vermez !''

O Lafı RapToRa Diyicektin Herhalde

L.J Nin Dediqi Gibi
    Kimse +8 RapToRa +8 Shard Vermez..

+8 Shard - 101 Atack
    +9 Cleaver-102 Atack

Anladın Sen Onu

sen ezbere konusuon galıba bıraz oku su yazıları

• quote:

Orjinalden alıntı: sertan322

quote:

ss Kırık.
    kardeş hayırlı olsun
    daha inandırıcı olurdu..

cleaver bastım dedigi ss dede item upgrade suceded yazmıodu

aybss de basmamıştır heralde ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: 4anil

bastıysanda aldıysanda hayırlı olsun

ewet +1511841514848 ötesi, bersi bizi ilgilendirmez!
  • hayırlı olsun iyi Pklar :)
  • nice
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.