herkes bu durmuda gizli bir emek hısızi am lafa gelincede namuslu nun karali mi oluyo lutfen cevap... ya oldugun gibi gorun yada gorundugun gibi ola mevalana sen cok ayaşa felseni boş birakmiyo senin torunlarin.... insanlik maymun soyundan geliş kesim am mahsumiyetini muzla oynmayi biratiğindan beri kaybetmiş. yazik valla ...
biraz oynardım sora alırdım itemleri
quote:
Orjinalden alıntı: EredLithui
Bilmem alırmıydım acaba
kesin
quote:
Orjinalden alıntı: spartacus_ort
herkes bu durmuda gizli bir emek hısızi am lafa gelincede namuslu nun karali mi oluyo lutfen cevap... ya oldugun gibi gorun yada gorundugun gibi ola mevalana sen cok ayaşa felseni boş birakmiyo senin torunlarin.... insanlik maymun soyundan geliş kesim am mahsumiyetini muzla oynmayi biratiğindan beri kaybetmiş. yazik valla ...
ben seni de gorururum oyle bi char cıksa karsına nabıyosun +8 dual sharddan bahsediyoruz
ben kesinlikle almam. bu kısacası hırsızlıktır.sanal yada gercek. bi de keni basınıza geldigini dusunun. alırım diyen arkadaslar.
çok değerli itemleri bende alırdım valla ve parayıda tabi ama lvl ve np düşürmezdim +8 leri ytl ilede almış olabilir ama lvl ve np emek işi biraz insaflı davranmak lazım
ben calarım
Anama Bacıma Küfür Ettirmek İstemem Aynı İtemler VAr Zaten!!!!
quote:
Orjinalden alıntı: obüs
çok değerli itemleri bende alırdım valla ve parayıda tabi ama lvl ve np düşürmezdim +8 leri ytl ilede almış olabilir ama lvl ve np emek işi biraz insaflı davranmak lazım
saçma o itemleri ytl ile aldıysa o paralar emek değil midir?????????*
quote:
Orjinalden alıntı: 4rv1st4r
Anama Bacıma Küfür Ettirmek İstemem Aynı İtemler VAr Zaten!!!!
vay be bizim forumda kimler varmış 000000 falan mısın goster bakalım o itemlerini dual +8 shardını
Ben bişi yapmazdım!..
İnandınızmı?
quote:
Orjinalden alıntı: spartacus_ort
bide ne dedigini anlasak o_O
bende alırdım tabiki kim almazki söylemesi kolay almam diyenler bide gözünün önünde görünce durabilcekmi sanki
quote:
Orjinalden alıntı: CüNeYt788
kimse yalan soylemesin ben direk atardım charıma sonuçta benim şifremde çıkmış benim sayılır vallah kendi serverim olmasa bile o serverde baska bi adamım varsa ona atardım sonuçta nasıl login failed hatasını çekiyosak buda ko nun bir hatası
ben hemen soyardim neden soymuyum ki
Herkez gibi ben olsam bende alırdım kendi charıma o serverda olmasa bile yeni açıp o chara atrdım bütün itemleri
wallahi yapmadm iş diil 10 sniye sonra ne item ne para ustunde takıları bile alırım :)
Kim almaz Bee Ben Anınad Alırdım Np yide alırdım
alırdım.herhalde görünce
quote:
Orjinalden alıntı: Karizmaatik
wallahi yapmadm iş diil 10 sniye sonra ne item ne para ustunde takıları bile alırım :)