Şimdi Ara

**+8 SHARD +8 SHEL ALIRMIYDINIZ?** (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ßen Almazdım Ama Dc Olana Kadar Pk Yapardom
  • herkes bu durmuda gizli bir emek hısızi am lafa gelincede namuslu nun karali mi oluyo lutfen cevap... ya oldugun gibi gorun yada gorundugun gibi ola mevalana sen cok ayaşa felseni boş birakmiyo senin torunlarin.... insanlik maymun soyundan geliş kesim am mahsumiyetini muzla oynmayi biratiğindan beri kaybetmiş. yazik valla ...
  • biraz oynardım sora alırdım itemleri
  • quote:

Orjinalden alıntı: EredLithui

Bilmem alırmıydım acaba

kesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: spartacus_ort

herkes bu durmuda gizli bir emek hısızi am lafa gelincede namuslu nun karali mi oluyo lutfen cevap... ya oldugun gibi gorun yada gorundugun gibi ola mevalana sen cok ayaşa felseni boş birakmiyo senin torunlarin.... insanlik maymun soyundan geliş kesim am mahsumiyetini muzla oynmayi biratiğindan beri kaybetmiş. yazik valla ...

ben seni de gorururum oyle bi char cıksa karsına nabıyosun +8 dual sharddan bahsediyoruz
  • ben kesinlikle almam. bu kısacası hırsızlıktır.sanal yada gercek. bi de keni basınıza geldigini dusunun. alırım diyen arkadaslar.
  • çok değerli itemleri bende alırdım valla ve parayıda tabi ama lvl ve np düşürmezdim +8 leri ytl ilede almış olabilir ama lvl ve np emek işi biraz insaflı davranmak lazım
  • ben calarım
  • Anama Bacıma Küfür Ettirmek İstemem Aynı İtemler VAr Zaten!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: obüs

çok değerli itemleri bende alırdım valla ve parayıda tabi ama lvl ve np düşürmezdim +8 leri ytl ilede almış olabilir ama lvl ve np emek işi biraz insaflı davranmak lazım

saçma o itemleri ytl ile aldıysa o paralar emek değil midir?????????*
  • quote:

Orjinalden alıntı: 4rv1st4r

Anama Bacıma Küfür Ettirmek İstemem Aynı İtemler VAr Zaten!!!!

vay be bizim forumda kimler varmış 000000 falan mısın goster bakalım o itemlerini dual +8 shardını
  • Ben bişi yapmazdım!..

İnandınızmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: spartacus_ort

herkes bu durmuda gizli bir emek hısızi am lafa gelincede namuslu nun karali mi oluyo lutfen cevap... ya oldugun gibi gorun yada gorundugun gibi ola mevalana sen cok ayaşa felseni boş birakmiyo senin torunlarin.... insanlik maymun soyundan geliş kesim am mahsumiyetini muzla oynmayi biratiğindan beri kaybetmiş. yazik valla ...

bide ne dedigini anlasak o_O
  • bende alırdım tabiki kim almazki söylemesi kolay almam diyenler bide gözünün önünde görünce durabilcekmi sanki
  • quote:

Orjinalden alıntı: CüNeYt788

kimse yalan soylemesin ben direk atardım charıma sonuçta benim şifremde çıkmış benim sayılır vallah kendi serverim olmasa bile o serverde baska bi adamım varsa ona atardım sonuçta nasıl login failed hatasını çekiyosak buda ko nun bir hatası

ben hemen soyardim neden soymuyum ki
  • Herkez gibi ben olsam bende alırdım kendi charıma o serverda olmasa bile yeni açıp o chara atrdım bütün itemleri
  • wallahi yapmadm iş diil 10 sniye sonra ne item ne para ustunde takıları bile alırım :)
  • Kim almaz Bee Ben Anınad Alırdım Np yide alırdım
  • alırdım.herhalde görünce
  • quote:

Orjinalden alıntı: Karizmaatik

wallahi yapmadm iş diil 10 sniye sonra ne item ne para ustunde takıları bile alırım :)

10 sn sürmezdi
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.