Şimdi Ara

**+8 SHARD +8 SHEL ALIRMIYDINIZ?** (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aptal aptal topıcler acamayın ya mesgul edıonuz adamı varsayımlar ve hayaller ustunde kurulu hayat ve dusunceye sahıp olan kısılerden bi şi olmaz
  • benim cok itemlerimmi caldılar benım onume cıksa tabi cıkmayacak ama cıksa gozumu kırpmadan alrıım
  • insanlarda refleks var zaten öle bişey olduğunda düşünmeden işe koyuluyo
  • ya ben almam diyenlere inanmıyorum +8 DUAL SHARD ve 5 tane +8 SHELL diyoruz almayana kısaca enayi diyorum

NOT: almayanlar lütfen üstüne almasın o lafı

kilitli itemleri hiç açtıramayız mı yaw
  • l SharDDewiL +8 dual shard +8 shell set bb
  • quote:

Orjinalden alıntı: Master_Star

Ben aLırdım

bi sanıe dusunmezdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: hilmi39

bende var sifre . lvl70 warior itemler kilitli sifreyi değiştirsem süper olcak raptor +7 itemler falan

Sanırım su beramustaki meşhur human warriordan bahsediyorsun. Eger oysa sadece sende değil bütün forumda var onun ıd psswd u
  • diyelimki aldık o itemden kimseye hayr gelmez , ben olsam almazdım heralde
  • bide işe şöyle bakmak lazım sadece oyundan tanıdıgım iyi birisinin charına denk gelmissem ozaman soymazdım direk cıkardım tanımadıgım birinin charına denk geldigim icin onun iyi mi kötü birisimi oldugunu bilmedigim icin soydugum kisinin dupecinin , koxpcunun oyunda herkeze bulasan küfür eden biriyse diye düsünerek hemen soyardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Espâda -- 29 Nisan 2007; 15:24:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SharDDewiL

bide işe şöyle bakmak lazım sadece oyundan tanıdıgım iyi birisinin charına denk gelmissem ozaman soymazdım direk cıkardım tanımadıgım birinin charına denk geldigim icin onun iyi mi kötü birisimi oldugunu bilmedigim icin ya soydugum kisi dupecinin koxpcunun oyunda herkeze bulasan küfür eden biriyse diye düsünürüm ve hemen soyardım

chara bi girersin o itemler karşında lvl 70 diyelim sende dersinki bu kesin koxpcudur alayım itemleri dersin

• quote:

Orjinalden alıntı: Tur4N

quote:

Orjinalden alıntı: SharDDewiL

bide işe şöyle bakmak lazım sadece oyundan tanıdıgım iyi birisinin charına denk gelmissem ozaman soymazdım direk cıkardım tanımadıgım birinin charına denk geldigim icin onun iyi mi kötü birisimi oldugunu bilmedigim icin ya soydugum kisi dupecinin koxpcunun oyunda herkeze bulasan küfür eden biriyse diye düsünürüm ve hemen soyardım

chara bi girersin o itemler karşında lvl 70 diyelim sende dersinki bu kesin koxpcudur alayım itemleri dersin

• quote:

Orjinalden alıntı: Tur4N

ya ben almam diyenlere inanmıyorum +8 DUAL SHARD ve 5 tane +8 SHELL diyoruz almayana kısaca enayi diyorum

NOT: almayanlar lütfen üstüne almasın o lafı

kilitli itemleri hiç açtıramayız mı yaw

gizli soru flan gerekiyor bide gold alınca açılıyormus galiba hepsi

bana öle şans olcak 1dk durmam en iyi itemleri önden soınra kalanları yollarıdım D:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bach -- 29 Nisan 2007; 15:30:25 >

• aLmayan öLsün
  • quote:

Orjinalden alıntı: SusquN_17

aLmayan öLsün

• Hayatta almam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: The Chaotic Chronicle

Hayatta almam.

tabi tabi biliriz
  • alırım direk, +8 olmasına bile gerek yok. +7 yi de alırım
  • tabiki alırım ama bende kalır saklarım adam beni bulursa veriri
  • Alırdım
  • salakça topicler açmayın kim olsa alır boru deil bunlar +8 shard la+8 shell set
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.