Şimdi Ara

**+8 SHARD +8 SHEL ALIRMIYDINIZ?**

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaş diyelimki salladını ID ve PASS girdi kendi serverınızı denediniz bi baktınız lvl +65 falan falan girdiniz oyna bi baktınız itemlere +8 DUAL SHARD +8 SHELL set ?

bunları gördükten sonra ne yaparsınız

NOT: KİLİTLİ DEĞİLLER

• kimse yalan soylemesin ben direk atardım charıma sonuçta benim şifremde çıkmış benim sayılır vallah kendi serverim olmasa bile o serverde baska bi adamım varsa ona atardım sonuçta nasıl login failed hatasını çekiyosak buda ko nun bir hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CüNeYt788 -- 29 Nisan 2007; 13:40:33 >
  • bende var sifre . lvl70 warior itemler kilitli sifreyi değiştirsem süper olcak raptor +7 itemler falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: CüNeYt788

kimse yalan soylemesin ben direk atardım charıma sonuçta benim şifremde çıkmış benim sayılır vallah kendi serverim olmasa bile o serverde baska bi adamım varsa ona atardım sonuçta nasıl login failed hatasını çekiyosak buda ko nun bir hatası
    quote:

Orjinalden alıntı: CüNeYt788

kimse yalan soylemesin ben direk atardım charıma sonuçta benim şifremde çıkmıç benim sayılır valal kendi serverim olmasa bile o serverde baska bi adamımı varsa ona atardım sonuçta nasıl login failed hatasını çekiyosak buda ko nun bir hatası

ben olsam 10 saniye sürmez item diye bişey kalmaz o charda

• quote:

Orijinalden alıntı: Tur4N

quote:

Orjinalden alıntı: CüNeYt788

kimse yalan soylemesin ben direk atardım charıma sonuçta benim şifremde çıkmıç benim sayılır valal kendi serverim olmasa bile o serverde baska bi adamımı varsa ona atardım sonuçta nasıl login failed hatasını çekiyosak buda ko nun bir hatası

ben olsam 10 saniye sürmez item diye bişey kalmaz o charda

Alıntıları Göster
    Ben aLırdım

• quote:

Orijinalden alıntı: jokato06

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    ben bi char biliyorum itemli beramusda ama kilitli

dual +7 shard +7 chitin set +3 fp dd si ve spear defans chitin +7
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ecstacy of Gold

Ben aLırdım

Alıntıları Göster
    Herkes alır be hocam kimse almam felan demesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peiz!

Herkes alır be hocam kimse almam felan demesin

Alıntıları Göster
    tabikide alır herkes.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hilmi39

tabikide alır herkes.

Alıntıları Göster
    Hiç kaçisi yok Aninda Letter
  • quote:

Orijinalden alıntı: irfanCLK

Alıntıları Göster
    bide şöyle bişey eklesem charın itemlerini tam L den yollarken DC yediniz ve salladınız ID ve PASS ı unuttunuz o zaman napardınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: irfanCLK

Alıntıları Göster
    Yalana gerek yok ben olsam alırdım ama yine de bir kaç parça eşya bırakırdım bilerek. Parasına fazla dokunmazdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: InTheEnd

Yalana gerek yok ben olsam alırdım ama yine de bir kaç parça eşya bırakırdım bilerek. Parasına fazla dokunmazdım

Alıntıları Göster
    Herkes almaz arkadaslar, ben bu oyuna yeni yeni yila girmeden 4-5 gu once basladim,yanilmiyorsam 3. gunu kendi id sifremi yazdiktan sonra karsima barkasini chari cikti ne itemina ne ustune bakmadim bile cikip tekrar girdim ve kendi civciv charim karsimdaydi, her ne olursa olsun oyun bu falan diye kimse kimseyi kandirmasin,insanin gercek hatyattaki karakteri neyse sanal alemdede odur, yukarda Allah var kimse kendini kandirmasin hirsizligin kucugu buyugu olmaz, yazikki burada bir cok kisi hic dusunmez alirdim demis,ozaman firsat gecse hortumcuda olur bu arkadaslar.

Saygilarimla,

• quote:

Orijinalden alıntı: corto

Herkes almaz arkadaslar, ben bu oyuna yeni yeni yila girmeden 4-5 gu once basladim,yanilmiyorsam 3. gunu kendi id sifremi yazdiktan sonra karsima barkasini chari cikti ne itemina ne ustune bakmadim bile cikip tekrar girdim ve kendi civciv charim karsimdaydi, her ne olursa olsun oyun bu falan diye kimse kimseyi kandirmasin,insanin gercek hatyattaki karakteri neyse sanal alemdede odur, yukarda Allah var kimse kendini kandirmasin hirsizligin kucugu buyugu olmaz, yazikki burada bir cok kisi hic dusunmez alirdim demis,ozaman firsat gecse hortumcuda olur bu arkadaslar.

Saygilarimla,

Alıntıları Göster
    Yalan yok bende alirdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: InTheEnd

Alıntıları Göster
    Yalan söylemiyim.Alırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: s3alking

Yalan yok bende alirdim.

Alıntıları Göster
    Ben çarla oynardım biraz sora yuruturdum işim bu:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ocbs

Yalan söylemiyim.Alırdım

Alıntıları Göster
    Affetmezdim
  • Ben almam Demiyim alırım tabi
  • salak salak topicler açmayın

o adam kesinlikle gold pre alır(+8 shard BORU DEİL)

kitli olmayıncada almayacak adam tanımam
  • quote:

Orijinalden alıntı: hilmi39

bende var sifre . lvl70 warior itemler kilitli sifreyi değiştirsem süper olcak raptor +7 itemler falan
    quote:

Orjinalden alıntı: hilmi39

bende var sifre . lvl70 warior itemler kilitli sifreyi değiştirsem süper olcak raptor +7 itemler falan

bende deme herkezde war..üstüne konma charın

• quote:

Orijinalden alıntı: Bugraloji

quote:

Orjinalden alıntı: hilmi39

bende deme herkezde war..üstüne konma charın

Alıntıları Göster
    Bilmem alırmıydım acaba

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.