arkadaslar +8e shard bastım aslında yakmalık gibi atmıstım +8 olunca bizde napalım kabul ettik :D simdi posionu yok bassam yanma ihtimali var mı ? bide hangi kagıt anlayamadım :D
en pahalı kağıt varya o işte sarı renk blessed olandan onla basacan damage.hayırlı olsun buarada yakcam diye atıp +8shard ii valla
quote:Orjinalden alıntı: єянαη 3,960 lık kagıt yanma şansı var önden bişi yak maul +7 fp felan Yanma şansı %1'den bile daha düşük olduğu için bir şeyler yakmaya gerek yok.
quote:Orjinalden alıntı: ßa®an quote:Orjinalden alıntı: єянαη 3,960 lık kagıt yanma şansı var önden bişi yak maul +7 fp felan Yanma şansı %1'den bile daha düşük olduğu için bir şeyler yakmaya gerek yok. ben +1 iteme reduce basarken yandı nasıl şans amao yüzde bir ihtimali de göz önünde bulundurup maul falan yak fp ye gerek yok
quote:Orjinalden alıntı: ßa®an quote:Orjinalden alıntı: єянαη 3,960 lık kagıt yanma şansı var önden bişi yak maul +7 fp felan Yanma şansı %1'den bile daha düşük olduğu için bir şeyler yakmaya gerek yok. sen öle san bi kere +7 md bi kerede +7 totoya elemental basarken yandı
quote:Orjinalden alıntı: Come_ClaRity93 quote:Orjinalden alıntı: ßa®an quote:Orjinalden alıntı: єянαη 3,960 lık kagıt yanma şansı var önden bişi yak maul +7 fp felan Yanma şansı %1'den bile daha düşük olduğu için bir şeyler yakmaya gerek yok. sen öle san bi kere +7 md bi kerede +7 totoya elemental basarken yandı senin yine iyi ben +8 Mırage Dagger ı yaktım blessed elemental scroll
Buda yanmaz diyenlere bi örnek olsun logosun ilk zamanları http://www.youtube.com/watch?v=uGk9D2stE5g