abi dün manyak dupe yapılırdı biz +6 iron bow dupeledik hemen sattık
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: KnightmonsteR
umarın hem oyundan banlanır hemde forumdan banlanırsın we bi daha yeni acc açamassın
quote:
Orijinalden alıntı: ße®k
quote:
umarın hem oyundan banlanır hemde forumdan banlanırsın we bi daha yeni acc açamassın
Alıntıları Göster
valla bende olmadığı sürece bir sorun yok :D
quote:
Orijinalden alıntı: Moruq_
Arkadaşım Acaba Ne zaman aldın Gb ler kalkmadımı?
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Moruq_
gb=100m yani gb wermemiş para wermiş 1,2 milyar weremiş
quote:
Orijinalden alıntı: NeZih_HoCa
quote:
Alıntıları Göster
evet dün yapanilenler aşırı kastılar pazar'lar item doldu bugün silinmiş herhalde itemler
quote:
Orijinalden alıntı: KruxeL
evet dün yapanilenler aşırı kastılar pazar'lar item doldu bugün silinmiş herhalde itemler
Alıntıları Göster
diablo sen hep kendini dusunursun zaten. Bende olmasında kimde olursa olsun. Ulan senin adamin dupe
quote:
Orijinalden alıntı: aykutci
diablo sen hep kendini dusunursun zaten. Bende olmasında kimde olursa olsun. Ulan senin adamin dupe
Alıntıları Göster
ezik savaşına girdim lvl 45 charla adamın elinde 2 tane +8 shard vardı
quote:
Orijinalden alıntı: KnightmonsteR
Alıntıları Göster
quote:
ö kkkkkkk( s) üz............. s çık aradan adamın gerçek yüzü ortaya çıksın
quote:
Orijinalden alıntı: inndark_
quote:
ö kkkkkkk( s) üz............. s çık aradan adamın gerçek yüzü ortaya çıksın
Alıntıları Göster
çoluk çocuk bile düpe yapıyo artık
quote:
Orijinalden alıntı: JadeHeal26
çoluk çocuk bile düpe yapıyo artık
Alıntıları Göster
Bi arkadaşın dediği npc dupesini bende yaptım ama yanlış anlamayın benimki sadece bir hata sonucu oldu arkadaşımdan bi staff aldım salamander +1 di zaten bende paper olduğum için kullanamadım doğal olarak gittim npc ye sattım bi 2 dk sonra ko hata verdi kapat yazısı falan geldi oyuna girdiğimde npc den aldığım para ve salamander duruyodu tekrar sattım ama bilerek olmadı zaten bilsemde yapmam dupe mupe bana göre işler deil,
Birde bi arkadaş 12 gb den mirage sword +7 aldım demiş Gold bar ı nerden buldun onlar npc lerden kalkmadımı ? Ayrıca 12 gb ı bi trade de nası verdin onu da açıklarsan sevinirim
quote:
Orijinalden alıntı: DarkMourning
Bi arkadaşın dediği npc dupesini bende yaptım ama yanlış anlamayın benimki sadece bir hata sonucu oldu arkadaşımdan bi staff aldım salamander +1 di zaten bende paper olduğum için kullanamadım doğal olarak gittim npc ye sattım bi 2 dk sonra ko hata verdi kapat yazısı falan geldi oyuna girdiğimde npc den aldığım para ve salamander duruyodu tekrar sattım ama bilerek olmadı zaten bilsemde yapmam dupe mupe bana göre işler deil,
Birde bi arkadaş 12 gb den mirage sword +7 aldım demiş Gold bar ı nerden buldun onlar npc lerden kalkmadımı ? Ayrıca 12 gb ı bi trade de nası verdin onu da açıklarsan sevinirim
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Action_Boy
1.200.000.000 bu sekılde veremezmı (sanırım senın bu oyunda elıne salam para geçmemış)
quote:
Orijinalden alıntı: KnightmonsteR
Alıntıları Göster
quote:
marifetmiş gibi konuşuo ii bok yedin alnının teriyle para kazansana
quote:
Orijinalden alıntı: serhat1995
quote:
marifetmiş gibi konuşuo ii bok yedin alnının teriyle para kazansana
Alıntıları Göster
herkes dupe yapınca millette aynı şartlarda oynamak için mecburen dupe yapıor hadi eskiden unique takılara upg basılmıyordu şimdi böle sorun olduüundan iice poktanlaştı dupe olayı yani eskiden yapmak istemese bile insan en azından şimdi yapmak istiyor +3 rolleri görünce doğal olarak eskiden olsa para kassakta dupe yapmış kadar zengin olurduk ama upg rollukte değildi yani
quote:
Orijinalden alıntı: NeZih_HoCa
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: drake_son
quote:
Pekı o parayı taksıt taksıt mı verıo 999,999,999 para oluyo yanında bılıosun ılk o kadar verıp sonrada dıger taksıtını mı verıo sallamayın allah askına a.q +7 mırage 12gb verılırmı ark bıras fazla sallamıs ssen gıt o paraya +8 shard al alla alla tam zıyasın var ya :D muahahahaha
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme