Altın kazanmanın kolay bi yolu yokmu? koskoca turnuvayı kazanıyosun 100 altın veriyo. Bana 2,500 altın lazım
quote:Orijinalden alıntı: Mehmet K. quote:Orijinalden alıntı: Doppelgangbanger quote:Orijinalden alıntı: Mehmet K. quote:Orijinalden alıntı: e_capkan quote:Orijinalden alıntı: Mehmet K. yav o değilde 25 kredi kazanarak birşey alınmıyor. Yokmu 300-500 kredi kazanabileceğimiz denenmiş bi yöntem. Edit: bu arada oyundayım nick: MK-dh 5te biter. Bir gün kazanacağım Yenildin mi lan? Gel senle alıştırma yapalım. capkan iyi oynuyor Tamam lan bir şey demedik. Alıştırma yaparız dedik sadece.
quote:Orijinalden alıntı: Mehmet K. quote:Orijinalden alıntı: Rodin quote:Orijinalden alıntı: Mehmet K. quote:Orijinalden alıntı: Doppelgangbanger quote:Orijinalden alıntı: Mehmet K. quote:Orijinalden alıntı: e_capkan quote:Orijinalden alıntı: Mehmet K. yav o değilde 25 kredi kazanarak birşey alınmıyor. Yokmu 300-500 kredi kazanabileceğimiz denenmiş bi yöntem. Edit: bu arada oyundayım nick: MK-dh 5te biter. Bir gün kazanacağım Yenildin mi lan? Gel senle alıştırma yapalım. capkan iyi oynuyor ezdin yavaş vursan kazanırsın maçta söylemek istemedim Valla biz arkadaşla oynarken ben taktik veriyorum. Ama forumdaki adam arkadaşın değil tabi sen de haklısın.
quote:Orijinalden alıntı: Mehmet K. quote:Orijinalden alıntı: Doppelgangbanger Bu arada benim nick rapper256. Facebook'tan oynamayacağım. Bizim de bir nickimiz olsun, aramalarda çıkan. challenge yolluyorum cevap vermiyorsun. Gorttun mu la gorttun mu Yok hacı ya, işim vardı, oyun açık kalmış. Yoksa korkmak ne demek.
quote:Orijinalden alıntı: berkayhosgor adamın topunu sokunca thx diyen tiplere gıcık olmaya başladım Ben çok seviyorum topumu sokanlara Thanks demeyi. lol.
quote:Orijinalden alıntı: theJuDGe_41 Altın kazanmanın kolay bi yolu yokmu? koskoca turnuvayı kazanıyosun 100 altın veriyo. Bana 2,500 altın lazım Ee kolay değil öyle altın kazanmak. Turnuva kralı olman gerekiyor.
quote:Orijinalden alıntı: baris195 oynadığım herkes yenilip kaçıyor iyi oynayan birisi yokmu Turnuvalara gir de göreyim seni.
quote:Orijinalden alıntı: baris195 şu an oynuyorum bide nasıl resim eklenıyor avatar kısmına kendım eklemek ıstıyorum Edit demen lazım profiline. Sonra şey oluşturuyorsun, karakter. Ama direkt kendi resmini nasıl eklersin bilmem.
o değilde oyun içinde chat gibi bir şey varmı ? Dün kaç tane yabancı - kız geldi oynadı oynadı gitti kızlar.
quote:Orijinalden alıntı: daikataNa~ o değilde oyun içinde chat gibi bir şey varmı ? Dün kaç tane yabancı - kız geldi oynadı oynadı gitti kızlar. Abazaaaaa. Oyunun içinde chat yok, sadece hazır sözler var. Onları kullanabiliyorsun sadece.