Şimdi Ara

_____8 top Bilardo Bölümü______ turnuva başlamıştır (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
626
Cevap
0
Favori
16.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: elexogic

quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

quote:

oynayan varsa, elexogic

oynayalım

nick ?

:)
  • ahmetb125 hocam ekle benide.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

oynayan varsa, elexogic

oynayalım

nick ?

:)

Güzel oyundu.
  • Beyler oynamak isteyen varsa oyanayalım nick Ekrem.
  • beni de ekler misin ? theformul.

bide beyler ben aratıyorum isimlerinizi 4 kişiyi buldum ekledim sonra kimseyi bulmadı neden
  • sütülmek istiyen varsa nick: iceteadh Ağlamak yok
  • iceteadh ağlatırım seni birazdan :)
  • arkadaşlar imzanıza ekleyin nickinizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SviosM-

oynayacak adam lazım ?

Kardeş sen bilardo da iyisin de bildiğin Roberto Carlos tek farkınız o kaleye sokardı sende sokmamak için elinden geleni yapıyon. Gircek topu da zorla dışarı atıyorsun. Az Messi gibi ol.
  • turnuva için yeni konu açılacakmı ben katılmak istiyorum
  • turnuva ne zaman baslıcak ve nasıl bi sistem olcak arkadaslar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ice Tea

Kardeş sen bilardo da iyisin de bildiğin Roberto Carlos tek farkınız o kaleye sokardı sende sokmamak için elinden geleni yapıyon. Gircek topu da zorla dışarı atıyorsun. Az Messi gibi ol.

Canım sıkılınca oyle sallıyorum da cıddıye alınca goruyorsun nasıl oynadıgımı saol her zaman oynarız ya

• var mı oynayacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: SviosM-

quote:

Orijinalden alıntı: ice Tea

Canım sıkılınca oyle sallıyorum da cıddıye alınca goruyorsun nasıl oynadıgımı saol her zaman oynarız ya

• burdayım SVIOSM ekleyın
  • quote:

Orijinalden alıntı: erosbos

Ben feysten giriş yapmadım, üye oldum oraya. Birbirimizi nasıl bulucaz? oynayacağımız odaya nasıl gircez? oyuna pek bakma şansım olmadı da, detaylı bi anlatım yapınız

xdarkavengerx ben

Şimdi Play'e tıklarsan, direkt otomatik birini bulur, seni onunla eşleştirir onunla oynarsın. Play Friends dersen, arkadaşlığa eklediğin kişilerle oynarsın, veya birinin adını arama kutucuğuna yazarsan o kişi açıksa eğer onunla oynayabilirsin.
  • Lan o değil de Facebook'tan giriş yapayım, üyelik almaya uğraşmayayım dedim. Sabahlamıştım, uykum vardı. Uğraşmayayım dedim uykulu uykulu. Facebook'taki adınızı arayınca, aramalarda gözükmüyorsunuz. Mesela benim adım Uğur, oyunda ise Uur olarak gözüküyor yumuşak g'den dolayı. Aramaya yazıyorum çıkmıyor, arkadaş yazıyor çıkmıyor. Şimdi de Facebook'a kayıt olurken kullandığım e-mail adresini kullanamıyorum. Neyse zaten kayıt olunca mail falan gelmiyor, başka e-mail adresiyle kayıt olacağız artık. Eğer arkadaşlarınız tarafından aranmak istiyorsanız, siz siz olun Facebook ile giriş yapmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doppelgangbanger

quote:

Ben feysten giriş yapmadım, üye oldum oraya. Birbirimizi nasıl bulucaz? oynayacağımız odaya nasıl gircez? oyuna pek bakma şansım olmadı da, detaylı bi anlatım yapınız

xdarkavengerx ben

Şimdi Play'e tıklarsan, direkt otomatik birini bulur, seni onunla eşleştirir onunla oynarsın. Play Friends dersen, arkadaşlığa eklediğin kişilerle oynarsın, veya birinin adını arama kutucuğuna yazarsan o kişi açıksa eğer onunla oynayabilirsin.

Teşekkür edeirm

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Doppelgangbanger

quote:

xdarkavengerx ben

Teşekkür edeirm

Yalnız oyun zor ha, bana bayağı zor geldi. İlk başta dedim lan bu ne biçim oyun, sonra Spyxxx nickli arkadaş ile birlikte oynadık, o anlattı sağolsun. Anlatmasa oyunu çözemeyecektim daha. Bir şeyi anlamam geç oluyor genelde, direkt anlayamıyorum, olayın farkına varamıyorum. Neyse arkadaş anlattı, kaptım oyunu. Dedim eğlenceliymiş. Ama iyi oynayamıyorum.

• Oynayacak var mı?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.