Beyler oynamak isteyen varsa oyanayalım nick Ekrem.
beni de ekler misin ? theformul.
bide beyler ben aratıyorum isimlerinizi 4 kişiyi buldum ekledim sonra kimseyi bulmadı neden
sütülmek istiyen varsa nick: iceteadh Ağlamak yok
iceteadh ağlatırım seni birazdan :)
arkadaşlar imzanıza ekleyin nickinizi.
quote:
Orijinalden alıntı: SviosM-
oynayacak adam lazım ?
Kardeş sen bilardo da iyisin de bildiğin Roberto Carlos tek farkınız o kaleye sokardı sende sokmamak için elinden geleni yapıyon. Gircek topu da zorla dışarı atıyorsun. Az Messi gibi ol.
turnuva için yeni konu açılacakmı ben katılmak istiyorum
turnuva ne zaman baslıcak ve nasıl bi sistem olcak arkadaslar ?
quote:
Orijinalden alıntı: ice Tea
Kardeş sen bilardo da iyisin de bildiğin Roberto Carlos tek farkınız o kaleye sokardı sende sokmamak için elinden geleni yapıyon. Gircek topu da zorla dışarı atıyorsun. Az Messi gibi ol.
Canım sıkılınca oyle sallıyorum da cıddıye alınca goruyorsun nasıl oynadıgımı saol her zaman oynarız ya
var mı oynayacak
quote:
Orijinalden alıntı: SviosM-
quote:
Orijinalden alıntı: ice Tea
Canım sıkılınca oyle sallıyorum da cıddıye alınca goruyorsun nasıl oynadıgımı saol her zaman oynarız ya
burdayım SVIOSM ekleyın
quote:
Orijinalden alıntı: erosbos
Ben feysten giriş yapmadım, üye oldum oraya. Birbirimizi nasıl bulucaz? oynayacağımız odaya nasıl gircez? oyuna pek bakma şansım olmadı da, detaylı bi anlatım yapınız
xdarkavengerx ben
Şimdi Play'e tıklarsan, direkt otomatik birini bulur, seni onunla eşleştirir onunla oynarsın. Play Friends dersen, arkadaşlığa eklediğin kişilerle oynarsın, veya birinin adını arama kutucuğuna yazarsan o kişi açıksa eğer onunla oynayabilirsin.
Lan o değil de Facebook'tan giriş yapayım, üyelik almaya uğraşmayayım dedim. Sabahlamıştım, uykum vardı. Uğraşmayayım dedim uykulu uykulu. Facebook'taki adınızı arayınca, aramalarda gözükmüyorsunuz. Mesela benim adım Uğur, oyunda ise Uur olarak gözüküyor yumuşak g'den dolayı. Aramaya yazıyorum çıkmıyor, arkadaş yazıyor çıkmıyor. Şimdi de Facebook'a kayıt olurken kullandığım e-mail adresini kullanamıyorum. Neyse zaten kayıt olunca mail falan gelmiyor, başka e-mail adresiyle kayıt olacağız artık. Eğer arkadaşlarınız tarafından aranmak istiyorsanız, siz siz olun Facebook ile giriş yapmayın.
quote:
Orijinalden alıntı: Doppelgangbanger
quote:
Ben feysten giriş yapmadım, üye oldum oraya. Birbirimizi nasıl bulucaz? oynayacağımız odaya nasıl gircez? oyuna pek bakma şansım olmadı da, detaylı bi anlatım yapınız
xdarkavengerx ben
Şimdi Play'e tıklarsan, direkt otomatik birini bulur, seni onunla eşleştirir onunla oynarsın. Play Friends dersen, arkadaşlığa eklediğin kişilerle oynarsın, veya birinin adını arama kutucuğuna yazarsan o kişi açıksa eğer onunla oynayabilirsin.
Teşekkür edeirm
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Doppelgangbanger
quote:
xdarkavengerx ben
Teşekkür edeirm
Yalnız oyun zor ha, bana bayağı zor geldi. İlk başta dedim lan bu ne biçim oyun, sonra Spyxxx nickli arkadaş ile birlikte oynadık, o anlattı sağolsun. Anlatmasa oyunu çözemeyecektim daha. Bir şeyi anlamam geç oluyor genelde, direkt anlayamıyorum, olayın farkına varamıyorum. Neyse arkadaş anlattı, kaptım oyunu. Dedim eğlenceliymiş. Ama iyi oynayamıyorum.