BEN REVOLTEK ALDIM GAYET MEMNUNUM SESİ YOK TİPİ GÜZEL VE MİNİMUM DEVİRDE BİLE BENİM KASAMDAN ÇIKAN 12CM TT NİN ORTA DEVİRLERİNDEN FAZLA HAVA ÜFLÜYOR
Benim kulaklarımdamı sorun var. Revoltec 25 db 2500 rpm fanım var. 2500 rpmde 25 db verir yazıyor ancak hicte o kadar sessiz değil. 12 cmlik thermaltake fanım var oda 21 db diyor o da o kadar sessiz değil. Kagıt uzerinde derken bunu kastettim. Ayrıca 13 db coolermaster fanlarım var 2tane. 13 db ile 20 db arasını bir insan cok rahat algılar. 25 db de cok rahat gurultuyu hissedebiliyorum. Ayrıca thermaltake daha kaliteli demedim. Bahsettigim modelin ufleme gucu ve sessizlik oranı daha ıyıydi revoltecin o modeline gore dedim.
quote:
Orjinalden alıntı: ANIL
BEN REVOLTEK ALDIM GAYET MEMNUNUM SESİ YOK TİPİ GÜZEL VE MİNİMUM DEVİRDE BİLE BENİM KASAMDAN ÇIKAN 12CM TT NİN ORTA DEVİRLERİNDEN FAZLA HAVA ÜFLÜYOR
+1Revoltec'in O ürünü gerçekten sessiz bir ürün
quote:
Orjinalden alıntı: NuriAlcho
üstüne ne alınıyosun kardeşim sana mı yazdım ben onu ben revoltec gürültülü diyene yazdım onu dikkatle okursan kime ban çekiyon sen
quote:
Orjinalden alıntı: ***@rmour***
quote:
Orjinalden alıntı: NuriAlcho
quote:
Orjinalden alıntı: kebap2
güsel öneriler de, bi delink verseniz, netten almak için, aramasakk..
Böyle yorum görmedim . Bilen bilmeyen yazmışmış . O ne demek ya ? Biz arkadaşa yardım etmeye çalışıyoruz . Tavsiye edenlerin bazıları bilmiyo bazıları biliyo bi sen biliyosun di mi ? Kesin olan bu mu ?
Hiçte öyle bir anlam çıkmıyor . Yorum yapanlar ne söylemiş gibi bir anlam çıkıyor . Bu arada sana çektim o anlamda demediysen sende üstüne alınma ...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme