Şimdi Ara

8 yıldan beri acık server sölim beyler ..!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
1.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Olum sen erhanla kapisabilirmisin:)hacmin kutlen ne senin erhana karsi o karsisinda kral rakip ister sen gelemezsin ona yagli kacarsin:)demi nan erhan:PYa eski zorluqlara gore ozamanlarda peq server yoktu o yuzden darklords ii geliodu aslinda okadarda guzel deildi ozamanla guzel geliyordu aynı serveri kursalar simdi is yapmaz eskisi gibi:)
  • wow eminmisin bi baslık ac baqam eski darklords diye bütün millet nası baqar ama :D... yaf Bk acmıs benden güclüydü sonra baqtım bende güclendim dedim gel kapısalım ben bırakıom ayagına yattı sonrada server gümledi saten :D...
  • Sadece o yatmadi bizde yattiq o ayaga cunki server lagdan gecilmemeye baslamisti habire sorunlar oluyordu birde admin para ile res attirinca bazi kisilere haksızlıq oldugu icin biz 15-20 kisi filan biraqtiq pk olup:)sora zaten server gumledi:)topic acsan ne olcak mehmet oyunada gelseler ne olcak oynucaklari 1-2 gun sonra derler bu serverden caciq olmaz bye bye yani boyle kacarı yoq:Dben zaten oynamam onlar hayatinin hatasini yaptilar milletin hakkını yemeqle ben kerizmiyim bida gidem oyle uckagit yapan adamin serverinde oynayam sen kerizsen bilemem:D
  • ben oynicam demedim kimler gelir genelde gelen baya olur diom. :D ... senin zıpırmu nasıl gidiyor :D..
  • bomba gibi manyaq server ya dun kapistiq milletle ortaliq kipkirmizi pk dolu:)sirf stadiumda 100 pk vardı en az:Dkes kes bitmio:P
  • wow 100 pk :D.. ejeje :D.. cok güzel bisye benzeyo o saman :D..
  • Kimin eli kimin cebinde belli deil:)
  • ehehe :D...
  • Arkadasım o imzan ne oyle senin tamam belki saka olsun die koymussundur ama degistirirsen sevinirim oyle genclige hitabedir istiklal marsidir oyle seyleri karistirmayın fazla yanlis anlamassan sevinirim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: muonline için

tamam tamam asıl yasımı sölim ben 17 yasındayım temmuzda 18 e gircem oldumu simdi yani anlicanız ilk muonline cıktıgından beri var bu oynamıstım önceden.. oynayan oynar.. Behlul iyi bilir bu muyu :D.. ejejejje Xobalt yaf seninle bi kapısamadık senin BK la bi darklordsta eskisi deil millet sonra bunuda yanlıs anlarsınız :D.. yuahahah :D.. keşke eskisi burda olsa süper olurdu eski abiler olsaydı cok deli olurdu aslında eski abiler adminler birleşcek darklordsu bastan kurcaklar eskisi gibi cok deli olur bea..

wow eminmisin bi baslık ac baqam eski darklords diye bütün millet nası baqar ama :D... yaf Bk acmıs benden güclüydü sonra baqtım bende güclendim dedim gel kapısalım ben bırakıom ayagına yattı sonrada server gümledi saten :D...

Senin gibi Adam a Spirit Swordumun Ucunu ßiLe Surmem SeninLe Duell Yapmadıysam ßu Senden Korkuma DegiL.Senin Gibi Saçma KişiLikLerLe Vakit Oldurmemek İçindir..
    ßen O Server i Zevk olsun Diye Kastım Muhabbetine Ariyetten Darklords Serveri Ne Zaman acildi bi Sor XobaLt Ne Zaman Fullendi De.Sen Altında Bezle Atlansta Kundun Ararken ßen Adminin Edit KarakteriyLe War Yapıyodum.Konusturtma şimdi ßeni.

ßirde Surayi Tekrar ßi Oku Tekrar ßi Yaşını HesapLa ßakaLım..
    --bu server 8 Seneden beri açık bende 11 yasindan beri oynuyorum diyorsun.
    --Sen 4 Sene Once 11 Yasındaydın da 4 Sene Sonra Nasıl 19 yasında oldun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xoßi -- 18 Şubat 2007; 22:41:20 >

• gecmise mazi derler bildigim kadarıyla... ayrıca ben senin kendince güclü birisiyle war yaptıgınıda görmedim benim sm güclenince ben bırakıom oyunu ayagına yattın sen yine bk ac bende sm acim her sey aynı olsun iddaa ediyom seni her türlü yenerim beni yenebilen tek car sm dir bunu unutmaa.. zaten genelde 100 resetlik adam 10 resetlik adamla war yapar 100 reset 100 resetle kapısmazki.
  • Hahaha sallamaq bedava nan sen once kasmayı guclenmeyi ogren oglum:)sm yi tek sm yenermis sen once elf,bk ve darklord karakterleri butun charları cigner gecer esit reste iken teleport a peq guvenme sen teleportu cekerken ben etrafinda 5-6 tur atarim:)kimse inanamaz hatta buna:Dyalanda deil yani biz kuyruqlu yalan atmayiz ispatlariz istersen koc:Dsenin gibi ordan burdan sallamioz dion guclenmistim seni kescektiim cart curt sen neydinki o serverde guclumuydun?hahahha komedi bu cocuq imkansiz bir sallama yetenegi var herkesde olamaz:)kendini nimetten sayıyor sen burdaki bazi kisilere rakip olarabilirsin ama bizim gibi adamlara cerez gelirsin onun icin akilli ol bence oynadigin servere gelip sm nin darma dagin edip resimlerini cekersem buraya koyarsam konuscak halin kalmaz ona gore sallarken dikkatli ol salladigin kisilerede dikkat ett XoBi Yani XobaLt yıllardır bu oyunu efendi bir sekilde ve hırslı bir sekilde kasmıstır ve senin gibi eziklerle cok karsilasmistir ama senin gibi yalancısı cikmamistir karsisina:)ve ben darklords haric oynadigim her serverde 1. olmusumdur buda senin gibi eziqler havalara girmesin die olmustur:)insan gibi kasmasını saga sola sallarken 10 kere dusunmesini bilen adamız olmayan yapamicagin bisi icin millete bursa hava atma daha dun behlül abi gel gidelim bi servere sunlara gosterelim gunlerini die yalvariodun bu gun gelmissin biz artistliq patinaj dersleri veriosun amacın ne gayen ne nesin kimsin kimin nesisin boyun kac gucun ne sen yatagında mısıl mısıl uyurken yada okulda ders yaparken biz muonline ile ugrasiyoruz hem bos bos kasmiyoruz senin gibi bide saga sola salca olmuyoruz durduq yere insanlara birseyler ogretmeye calisiyoruz gerci ogrenenlerin arasından senin gibiler cikio bazen ama olsun burda insan gibi takıl yoksa herkes seni dışlar adam yerine koymaz ilk once yalanı ve yuksekten sallamayı bırak ok...

• quote:

gecmise mazi derler bildigim kadarıyla... ayrıca ben senin kendince güclü birisiyle war yaptıgınıda görmedim benim sm güclenince ben bırakıom oyunu ayagına yattın sen yine bk ac bende sm acim her sey aynı olsun iddaa ediyom seni her türlü yenerim beni yenebilen tek car sm dir bunu unutmaa.. zaten genelde 100 resetlik adam 10 resetlik adamla war yapar 100 reset 100 resetle kapısmazki.

Geçmiş e mazi derlerde ßu Mazi Olayı GerçekLeri Değiştirmez.Ayrıca ßen Derdimi Sana Anlatamıyorum Heralde.ßu Arada Sen Hangi DarkLords dan Bahsediyorsun.ßen Turkiyede İlk Açılan Server dan Yani İlk İlk Darklords dan Bahsediyorum.O Server Uzerine Kaç Tane DarkLords Adına Server Açıldı.ßen DarkLords Serverinda Bk Degil SM idim.

SAYGILAR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xoßi -- 19 Şubat 2007; 17:38:16 >

• Her gordugunu ayni sanmican iste:Dbenimde taklitlerim dolasiodu bi ara piyasada milletten item kapabilmeq icin verende kerizdir yapanda:Dve o kisileri aynı sananda kimin nasil kastıgı muonlineyi nasıl bilgidi belli tanıyan tanıyor zaten birbirini eziqlere laf solemeq dusmez:D
  • birincisi beni muya ögreten gökhandı badboys ve ferit abi Raven_TR hatırlatim senden önce ögrendim ben muyu ben oynadıktan sonra sen abinden aldında oynadın o aralar dungeon3 ten cık diyodun fln.. bu arada her zaman da iddaa ederim munun en kral carı sm dir warlarıda her zaman sm yener tabiki 2 side esit olcaq teleport yapmasını bilene... Xobalt ben o fun darklordstan bahsediyomm.. ilk girdigimde sallamıodun sonra gel kapısalım demiştin byreuberin kurdugu server sonra bırakcam dedin inkar etme bilmemezlikten gelme.bu arada tanıdıgım bu zamana kadar 2 teleportcu var birisi MANHUNT biriside Yesildev.. ayrıca o samanlar ilk samanlar evde net fln yoktu dedim gibi simdide 50 reslik carla 100 reslik carla kapıstım ilkinde yenildim biras daha düşüktüm ama biras daha güclendim ve yendim benden 2 kat resetli adam dostmuda da bilirler Bold_BK yıda 70 küsürdü bende 30 civarıydım kestim adamı warda 12-0 dı cıktı wardan ben öle güclü olupta deil gücsüz halde yenmeyi severim ama abartısız ... statlar full olduktan sonra guild icin point basılmas... baslırsa nasıl basılır anlatırsan sevinirim ayrıca ben senin neden servera cagırdım onuda acıklim ottoman guildinin kime ait oldugunu ögrenmek icin adamlar iddaa ediyor biz actık die sen daha iyi bilirsin die gel dedim hemen yanlıs anlama tamam sen server 1. olabilirsin ben bisi demem ama 1. olmaqla adam olunmuo.. adamlık 1. olup yeni baslayan adamlara yardım etmek party atmakla oluyor ben her zaman guild acarım güclendigimde yeni baslayanlarıda guilde alırım yardım eder kastırırım muanadoluda da inanmassan baqabilirsin girip.. ben hic bir saman yeni baslayan adamları geri cevirmedim... bunuda unutma.. hani derlerya insan dıstan güzktügü gibi icten gözükmüyor die aynı onun gibi oldu.. Xobalt bildigim kadarıyla tam bilmiyom yanlısta olabilir sen BK ustasısın... yani her seyi nası ne icin zamanında yapıcanı bilen usta BK lardan biliyom seni...

• Allahın safı gokana kim ogretti biz ferit abilerle beraber basladiq muonlineye gokana filan biz ogrettiq cok konusma onun icin siz ozamanlar sut iciodunuz:Dbirde senin rakibin manhunt yesildev filan olabilir sana gore onlarda yanlis anlamasin ama her serverde 2 sinede fark atmisimdir birincisi yesildev cafeci oldugu icin geceleri fazla kasamiodu ondan yanlıs anlamasınlar beni ikinciisi manhunt p.c basinda fazla durmuodu ama ben oyunun butun buglarini gozu kapali bilirim nerde nasil kascagimida tabiqi hangi point sistemi ile daha hizli kasabilcegimide ve bunu bana karsi oynadigin serverlerde yada oynayanlar gormustur kimseye papuc birakmam sen benle mukayese edilcek adam deilsin benim 175 resim vardi yesildev in 100 res filan sen bana cerez gelirsin abisi sm kral char deyipte yanilma teleport bi ozellik belki ama yakalanmaz die bisi yok emin ol teleportta bogarim seni mana sheild ise bir bugdur normalde olumsuz olmaman lazim ve son yillarda yapilan serverlerde bu bug u kapatmasini herkes ogrenmis hemen hemen hic bir server yok denebilcek kadar azaldı yani once ogren ondan sonra mantiqli biri ol ondan sonra yalanı bırak en sondada sallama fazla ben bu numaralari yermiyim aya ciqan ilk turk benmiyim hadi naşh:D

• yaf ben onu bunu bilmem bana ilk Ferit abi ögretti heralde Ferit abiyide sen ögretcek halin yok :D.. aynı sey bende de vardı bende muanadoluda aksamları kasabiliyodum sadece simdi yine aynı sadece aksamları kasabiliyom bende tam gün kassam daha iyi olurdu kasmakla güclendim sanılmazz..Hic bir saman reset atan adam kendini güclü sanmasın ayrıca ben bi msn attgım saman ölümsüz olmasamda bana normalde 15k vurcana 5k fln vurursun BK larda dierlerinide tahmin edemiyom full oldugunda diyom ben.. ayrıca Teleportta yakalamk kolay deil öle :D.. basit sanma senin gökhanada ögrettigini hatılamıyom onuda senide herkese Ferit abi ögretti itirazı olan varsa Ferit abini karsısına cıkamaz Ferit abi olmasaydı kimse bilmicekti Muonline.. yuahahahah... bu arada iyi hazırlan statları full yapam senin BK lada kapıscam :D... görelim baqam nasıl war yapıyon :D... hemen istersen verem şifremi ben olamdıgm saman kasarsın benim çarı.. hemen olmasını istiyosan +13 de set diz o saman tam olur .. :D..

• emin oll teleport u yakalamak ne kadar zorsa beni gormekde okadar zor admin baksin isterse hack yapiommu die kontrol etsin admin kontrolunde her hangi bir charla show yapabilirim bi sm ye arada bir gorebilir teleportta oldugu gibi buda sm nin teleport ozelligin yok eder durumlar esit olur cunku bir ikinciside abisi:Dsm yi yakalamak zor diosun ya sm bir bk yi yada elfi ikiside full olsun yatirmasi icin full cakmasi lazim mesela flame ile yada dier buyulerle ligtingh ile kesemez teeleportta yakalanmak istemiosan ligting yapican e onlada kesemicegin icin ogrenmen gereken daha cok sey var abisi cok konustuqca resil oluyorsun ama yuzsuzsun yine sacmalamaya devam ediyorsun:D Birde biz muonlineyi ferit abinin sayesinde ogrendiq senin gibi yalan demeyiz aciqca soyleriz gokanda bizim sayemizde beraber oynadigimiz serverlerde yardim eden bizdiq onu bile inkar edersin sen senin isin zaten inkar etmek yuzsuz olmak yalan soylemeq:DBu son msj im bida seninle muhatap olmama gerek yok heralde yeterince dersini almis olman lazim eger iyice kasinirsan itina ile daha fazla rezil edebilirim ogrencegin coq sey var dedigim gibi 1-2 sey ogrenmissin ayni seyleri tekrarlion daha ne olup olmadigini dogru durust sende bilmiyorsun:)

• quote:

adamlık 1. olup yeni baslayan adamlara yardım etmek party atmakla oluyor ben her zaman guild acarım güclendigimde yeni baslayanlarıda guilde alırım yardım eder kastırırım muanadoluda da inanmassan baqabilirsin girip.. ben hic bir saman yeni baslayan adamları geri cevirmedim... bunuda unutma.. hani derlerya insan dıstan güzktügü gibi icten gözükmüyor die aynı onun gibi oldu.. Xobalt bildigim kadarıyla tam bilmiyom yanlısta olabilir sen BK ustasısın... yani her seyi nası ne icin zamanında yapıcanı bilen usta BK lardan biliyom seni...

www.turkishmu.com

ßi Gir MiLLet'Le Sor ßakaLım Jose_Anto Nasıl ßiridir.Yardım Edermi Party e Alırmı.Sana 1 Kişi Olumsuz Yanıt Versin Su Net Alemini ßırakırım.

Sen ßir Tane Fun Server Bul Soyle Exp Yuksek Olsun 2 Gun Kasalım Sen SM ßen ßk 2 Gun Sonunda ßi Duell Atalım ßakalım Score Ne Olacak.ßunu'da Sadece Senın Su Ceneni Kapatmak İçin ßuraya Screen - Sys Koyucam.

SAYGILAR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xoßi -- 19 Şubat 2007; 21:54:59 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.