Şimdi Ara

8 yıldan beri acık server sölim beyler ..!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
1.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • BEhlul kardesim dogru sölüyo hepiniz yalan sölüyo :D... zuahahha :D... Xobi

emin oll teleport u yakalamak ne kadar zorsa beni gormekde okadar zor admin baksin isterse hack yapiommu die kontrol etsin admin kontrolunde her hangi bir charla show yapabilirim bi sm ye arada bir gorebilir teleportta oldugu gibi buda sm nin teleport ozelligin yok eder durumlar esit olur

bunu bilirsen kesersin Xobi yani kendin bişiler keşfeedebilrsen yoqsa sittinsene warda yenemzsin hele seni tekte indirirsem hiç şansın yok :D.. bunu hicc unutmaa. BK en güclü car warda da iyi ama SM nin takdigini bilmezsen kesemessin kocumm..
  • Sen Hakikaten MiLLetin Dedigi Kadar Varmışsın.Hadı Canım Kumda Oyna Hadı..
  • demekki seni kumda oynatmışlar bana sölüyonn.Ben kumda oynamaya meraklı deilim.Senin gibi yeni baslayanlarada ezik demem.Asıl ezik o zaman sen oluyon..İns. seninle bi serverda karsılasılırım Xobi görürüm seni o saman.Bk mıs töbe töbe..
  • www.tukishmu. com

Gel Cnm.Yardım Ederim
    Ayrıca ßen Oyunda Kimseye Ezik Demem.Sadece Real Hayatta Kullanırım Senin GibiLerine..
  • ne salak insanlar var ben dedimmi turkishmu oynicam diye.Ayrıca sen gel muanadoluya ben sana yardım edem görelim baqalım nasıl kasıyomusun BK yı zuhahahahah...
  • Yeter abarttiniz ama he hakaret boyutuna ulastiniz simdide daha sakin pls.
  • yok kardesim adama baqsana iyiki bi darklordsta oynamıs 89 reset atmıs sanki cok önemli.Sadece 1 serverda güclü olupta karsıma cıkma warları yeniosan cık karsıma.Ben sadece kasanlarla ugrasmam Xobi en iyi kasan playerlarda Bursa dan bunu unutma tabiki warlarıda kazanır genelde sonucta war yapıoz yani Xobi.Hem benim dostmuda baya bi reset attım dost oynalaynlar bilir.Ne bilim muanadoluda oynamıstım orda da vaktim olmasada reset attım idare edicek kadar simdi de ooynuyom muanadolu yine pek vaktim yok akşamları oynuyom baska serverlarda da oynadım oralarda da resetim vardı kac kere tam güclencem kapanıo server yada adamlar 80 reset atıyor ondan sonra baslıyom oynamaya bundan kaybediyom genelde. senin gibi sadece konusanlarla mu oynanmas ama kendine güveniyosan gelir muanadolu da kasarsın serverda herkesi kesersin ıspatlarsın bende bi daha konusmam o zaman.Ha bu arada resin fazla deilde warlarıın fazla olcaq... puahahaha.. yani anlican cd oyunu gibi oynama muyu mu internet oyunu tekarar hatırlatim..

• Senı Aldıgın Tebiye ile Baş Başa ßırakıyorum Sadece Diyecek 2 Kelimem Var.

Telgrafın TELLERİ.
  • S.aaaaaa Behlul abi ben serdar by ask yoch abicim hikaye onlar ne o ole teleport meleport bakin ben sacred mu oynadim cokkkk kolay 4 charim var mg elf bk sm bk haric diger full charlarla bi bk yatiramiyorum tabi sm dede ms islemiyo yaaaa nese bosverin bunlar bende size soleyim 3 senedir hic reset cekilmeyen bi oyun ben bunu tam 4 senedir tanidim ama 3 gun once reset atildi oyuna charlar gitti oyunda 12 resli char varda en son 13 resli ama hic birisi bu oynuna bedel deyildiki turk severiydi bu oyunuda oynayan adam isterim 4x reality.tv diye bi mu serveri ama sunu bilin 325 de res atiyosun lvl 100 den sonrasi ölümmm lvl imkansiz gibi :) behlullll abi naber nan :D sen buralaradami takilirdin ah seni capkin ahh :p hadi cumleten byee
    msn isterseniz ahanda budur
    II-_By-AsK_-II@hotmail.com
  • Hahaha zıbıdı seni:D
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.