yabancı bi server fun dı benim oynadgım zaman 4 yıl önce :D... simdi bilmiyom nasıl hala acık server cok deli bisi dungeon3 de tarkan arkası atlasntaki elektirkci yaratıklar bide balıklar vardı 4 yıl önce :D.. giren girsin
zuahaah kendindemisin hani site
pardon beyler siteyi vermeyi unuttum :D....
dlmu.narod.ru
ei de sen 4 sene önce oynamışsın nerden bilion senden 4 sene öncede varoldugunu
nerden bilcem o 4 sene önceden de biliyodum ama oynamıyodum :D... baktım gördüm baya devam ediyo bende oynim dedim.. :D..
guzel servere benzio
mu online piyasaya cıkalı 8 sene oldumu bu bir ikincisi 5 yasında mi oynuordun 8 sene once dedin de ( yanlıs anlama )
hahahahaha komedi nan bu millet:Doglum turkce server goster bize yabanci deil:)yabanci server dolu zaten uzun suredir aciq:)
olm bi kere ben 19 yasındayım 8 yıl önce 11 yasındaydım ve bende 11 yasından beri mu oynuyom :D... anşayana.. :D.. yanlıs anlama (OSIRIS)..
onu bunu bilmem ama ben munun adını 2001 yılında en iyi grafikli online oyun seçilince duydum 2001 yazında duymuştum işte 2002 de de saga of ryzom diye bi online oyunu almaya giderken cd ci bana o ara muyu gösterdi vereyim dedi bunu bende ver abi dedim ayrıca reality de bu galiba 7.senesi olacak açıldığından itibaren kimse oynamıyo ama yani online 0 yazıyor ama server hala açık ama fun diil
Eve Anşayana:D:D:Dzuhahahaha(annadın sen onu):P
her neyse oynayan oynar..
Ben Oynuyabilirim.....
ok zago.. teşekkürler...
biraz yawas sık arkdas benım 4 sene dıye bılıyom 8 sene OOo sıktın
zago sen mu kasmıonki hep ben oynarım dion cs kasıo bide 2007 oynuo
biraz turk serverinda kasın da adımız duyulsun
admimiz nasıl duyulcakki adam gibi server yok olsada server ezik :D... ezik derken exp yüksek demek anlamında deil :D..özellikleri dandik oluyo oynancak halde olmuyo :D...
quote:
Orjinalden alıntı: muonline için
yabancı bi server fun dı benim oynadgım zaman 4 yıl önce :D... simdi bilmiyom nasıl hala acık server cok deli bisi dungeon3 de tarkan arkası atlasntaki elektirkci yaratıklar bide balıklar vardı 4 yıl önce :D.. giren girsin
Bu adam ilk gelgidinde ne diodu simdi ne kdr sacmalio bu adam salakdan baska bisi deil bosa post kasio
kardesim asıl salak sensin ben 4 yıl önce kasıyodum sadece oynamak isteyen vardır onun için sölüyom herkes böle lapin gibi atalamayı nası beceriyo ben su an oynuyom diye bişi demedim :D.... su an muanadolu oynuyom.. fun server isteyenler icin dedim ben oserverı anlayanaa..:D...