Şimdi Ara

8 yıldır aynı telefonu kullanıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tavsiye ederim tabi, bilgisayar çağ atlıyo resmen. Benden gören 2 arkadaşım 1 hafta içinde hemen SSD aldı hatta. Eski hdd'yi kullancaksan depolama olarak kullan, işletim sistemi SSD' de olacak. Bi se SSD'yi IDE değil AHCI mode olarak seç bios'dan en başta, öyle kurulum yap.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de tuvalet deliğine düşürene kadar LG'nin T310'unu kullandım 5 yıl. Kendisi Java sistemli plastik bir telefondu, taş niyetine kullanırdım. Eski telefonlar gerçekten kullanılmayı hak ediyordu.
  • 9 yıllık Nokia 700üm halen çalışıyor memnundumda ancak bi 4 sene kadar önce değiştirmek zorunda kaldım WhatsApp yüklenemediği kulaklık girişi bozulduğu için ama hala çalışıyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: UML

Tavsiye ederim tabi, bilgisayar çağ atlıyo resmen. Benden gören 2 arkadaşım 1 hafta içinde hemen SSD aldı hatta. Eski hdd'yi kullancaksan depolama olarak kullan, işletim sistemi SSD' de olacak. Bi se SSD'yi IDE değil AHCI mode olarak seç bios'dan en başta, öyle kurulum yap.
    ben de ssd alsam mi diye dusunuyorum hocam
    programlar filan agir aciliyor, bi 240 gb lik ssd yeter heralde sistem ve programlara

• SHADOW kullanıcısına yanıt
    Notebook'ların kasa içinde alan dar olduğu için dönen HDD iç ısıyı da artırıyo, SSD alınca cd-rom yerine eskiyi takmazsan daha fazla verim alırsın bence. En azından şu yaz günlerinde tek SSD kullan derim. Ben alırken 240 lar ciddi pahalı gelmişti, 120 aldım, depolamayı harici ile çözüyorum.

• 3 yıldır Huawei p9 kullanıyorum. Ömrümde ilk kez bir telefonu bu kadar uzun süre kullandım. 6 ayı geçmezdi normalde. Artık sıkmaya başladı değişiklik istiyorum ama telefon fiyatları astronomik rakamlara ulaştığı için şuan için telefon değiştirecek durumum yok. 1 yıl daha kullanırım heralde. 3 yıldır hiçbir sorunu olmaması ve hala stabil çalışması memnuniyet verici. Ama ben iOS'u çok özledim o ayrı ama aşırı pahalı ☹️

Edit: Huawei P9 nasıl bir telefondur?
    3 yıldan fazladır piyasada ve şimdiye dek dünyanın en kaliteli birkaç telefonundan biridir. 3 yıldır en ufak bir sorun yaşamadım. Hala çok hızlı. Kasası ekranı taş gibi. Sadece pil değişimi gerekiyor o da çok çok normal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grandeamore -- 14 Haziran 2019; 19:59:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UML

Notebook'ların kasa içinde alan dar olduğu için dönen HDD iç ısıyı da artırıyo, SSD alınca cd-rom yerine eskiyi takmazsan daha fazla verim alırsın bence. En azından şu yaz günlerinde tek SSD kullan derim. Ben alırken 240 lar ciddi pahalı gelmişti, 120 aldım, depolamayı harici ile çözüyorum.
    peki laptop için hangi ssdlerden almam gerekiyor, bunların türlerini filan hiç bilmiyorum da hocam
    bi de kendim takabilir miyim acaba bunu, benim laptop casper da acarken dagılır filan diye korkuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHADOW

peki laptop için hangi ssdlerden almam gerekiyor, bunların türlerini filan hiç bilmiyorum da hocam
    bi de kendim takabilir miyim acaba bunu, benim laptop casper da acarken dagılır filan diye korkuyorum

Alıntıları Göster
    Özelden yazayım, sanki konuyu dağıttık

• UML kullanıcısına yanıt
    Benimde bi sorum olacak ssd'yi hdd yerine takamıyor muyuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Korsan kullanıcısına yanıt
    Sata bağlantı zaten ikisi de, tek hareketle tak çıkar, sanırım IDE bağlantı kullanacak kadar eski bi bilgisayardan bahsetmiyosundur.
    Çok teşekkürler hocam yapacağım en kısa zamanda
  • Hediye telefon gelmese bende benim HTC yı 7 yıl kullanirdim. Canavar gibi telefon. 4 yil kullandım. Şuan kullandığım telefonun yaptığı herşeyi yapiyo bir farkı yok.

• 5.5 Yıldır iPhone 4s kullanıyordum,taa ki 10 metre aşşağı düşene kadar.
  • Hocam sabır taşı olsa insan çaaat diye çatlar o telefonla yav

Tebrik ederim ne diyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Helal olsun.Ben de 6 senedir aynı bilgisayarı ve 4 senedir aynı telefonu kullanıyorum.Ne zaman internete kasıla kasıla girer, işlerimi göremez hale gelirsem ancak o zaman yenilerim.Tüketmek marifet değil.Tüketim çılgını bir milletimiz var.Alıyorlar da alıyorlar.Çoğu kişi ihtiyacı olduğu için değil en yenisi en iyisi ben de olacak mantığıyla alım yapıyor.Reklamlarla, algı operasyonlarıyla bu tüketim çılgınlığını pompalıyıp duruyorlar.Halbuki bir düşünse gerçekten elimdeki alet ihtiyacımı karşılamadığı için mi yenisini alıyorum yoksa canım mı istiyor diye.Yazık yav.O cihazları yapmak için doğaya ne kadar zarar veriliyor.Her sene telefon çıkarıyorlar.2-3 senede bir çıksa kimin neyi eksilecek ?

• > Tüketmek marifet değil <

Bu konudaki en mantıklı söz
  • Ben de 2.5 senedir Huawei Gr3 kullanıyorum. Üsteki p9 kullanan abi gibi ben de değişiklik istiyorum.
    Hani kafamda lg g6 veya samsung galaxy s9 var.

Ama ya telefon alacak fırsatı bulamazsam diye de b planı olaraktan 4. nesil iPod touch ı emekliye ayırıp yerine 7. nesil yeni iPod touch almak niyetindeyim. Maksat hem android telefon kullanırken ki ios merakımı gidermek.
    Dostum kusura bakma bildirimi yeni gördüm hayır aslında bende i3 işlemcili 1 tb hdd'li laptop var çok eski sayılmaz. İlerde fiyatları düşerse hdd'yi tamamen çıkarıp 1 tb ssd almayı düşünüyorum. Hdd harici depolama alanı olarak bile kullanılmamalı çağdışı kullanışsız bişey

• Ben de 2 yıldır Xiaomi Redmi Note 4X kullanıyorum bozulana kadar da kullanmaya devam.

• 550 liraya 3 sene önce gm android one 4g almıştım. halâ kullanıyorum ben de.şarj soketini değiştirdim 40 liraya o kadar.dolar ucuzlasa s10 essential alıcam da para yok. abimin packardbell laptobu var 9 sene oldu hala çalışıyor. ssd aldım onu takacağım haftaya. zaten oyun oynamayan biri için artık ssd olan herhangi bir laptop yeterli. yakında google stadia'da gelirse bu 9 senelik laptopla gta 6 oynamak istiyorum bakalım:)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.