Şimdi Ara

80.000 e kadar hangi dizel araç...:(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgili forum üyeleri öncelikle çaylak olarak yanınıza katıldım merhabalar...

siz değerli forum üyelerinin tespit,öneri ve görüşleriniz araç alacağım bu sıralarda şahsıma çok çok yardımcı oldu, tüm forum üyelerine teşekkür ederim...

Dizel bir araç almak istiyorum onu oku bunu oku çok sıkıldım ve kararsız kaldım ,, gözden kaçırdığım modellerde olabilir,,

sizden ricam bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim...

fiyat performans olarak değerlendirirsek, 50000- 90000 arası dizel bir araç almak istiyorum,,( en mantıklı fiyat aralığı 65000 - 75000 arası... )

değerli fikirleriniz şimdiden teşekkür ediyorum...

• bu kadar yazdım hiç cevap yok..::D
  • O kadar paraya C segmenti bir araç almayında gerisi size kalmış.
  • 1.6 Tdi Comfortline passat'a bakmanızı öneririm. Bende o fiyatlara araba alırken 1.6 Tdi Comfortline Passat aldım size de öneririm.
  • Yapacağın şey sıfır bir avensis alıp yepyeni görünümüyle keyfini sürmek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: afeb

Sevgili forum üyeleri öncelikle çaylak olarak yanınıza katıldım merhabalar...

siz değerli forum üyelerinin tespit,öneri ve görüşleriniz araç alacağım bu sıralarda şahsıma çok çok yardımcı oldu, tüm forum üyelerine teşekkür ederim...

Dizel bir araç almak istiyorum onu oku bunu oku çok sıkıldım ve kararsız kaldım ,, gözden kaçırdığım modellerde olabilir,,

sizden ricam bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim...

fiyat performans olarak değerlendirirsek, 50000- 90000 arası dizel bir araç almak istiyorum,,( en mantıklı fiyat aralığı 65000 - 75000 arası... )

değerli fikirleriniz şimdiden teşekkür ediyorum...

Yeni a3 sportback. Yada 2014'ü bekleyin a3 sedan alın derim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.