4 kapılısı da bulunur elbet fakat benim aklıma tek kapılısı geldi onlara baktım corsa ya oldum olası tüm serisine ısınamadım |
Bildirim
4 kapılısı da bulunur elbet fakat benim aklıma tek kapılısı geldi onlara baktım corsa ya oldum olası tüm serisine ısınamadım |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
hocam o paralara çıkarsanız güzel olur ama 3-4 ay içinde yine aynı kapıya denk gelebilir 2008 1.4 tdi trendline polo var o paralara alınır |
bi tane düzgün araba yok ya benimde en fazla 85 bütçem var bulamadım bir türlü 200 bin km ye kadar < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoRe`i -- 25 Mart 2022; 18:7:46 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F43B8C5E5 -- 26 Mart 2022; 16:12:1 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
vay be 80 bine 20 yasında araba bile kalmamıs |
Yok bu fiyata araba < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ne yaptınız aldınız mı araç ? |
Hayırlı olsun şimdi o fiyatlara da kalmadı zaten, kazasız belasız güvenli sürüşler dilerim |
siena'da olabilirdi, o da güzel araçtır sedanı sonuçta. performans olarak zayıf ama yakıt ve parça konusunda rahat olursunuz palio adına. |
Sienayla Palio aynı araba değil sebebini tam olarak bilemiyirum ama Palio biraz daha kaliteli hissettiriyor bence . < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |