Şimdi Ara

80-85 bin tl bandında ikinci el araç tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Anadolu

şu an kullandığım 2012 manuel lpg fakat bundan önce 2006 manuel dizel kullandım. canavar gibiydi. onda da sıkıntı yaşamadım. deneme amaçlı 200 üzerine çıktığım oldu. hızlanma vs de çok iyi. tabi tüketimi hatırlamıyorum.

2015 golf için 80-85 arası bulamazsınız, 90 üzeri çıkmak lazım dsg comf için.

Alıntıları Göster
    dsg olmasa da olur. manuel dizel comfortline'a da razıyım ama yok sanırım bu fiyatlara.

Sanırım focus yine en makul seçenek şu durumda.

• bunudaduymusmuydun B kullanıcısına yanıt
    golf manuel 5 ileri. manuel olacaksa focus daha iyi olabilir. uzun yolda 6 istiyor araç.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İ30

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hazır böyle bir konuya rastlamışken, bana da 60.000TL'ye kadar ne önerirsiniz?
  • Golf6 alırsın o fiyata rahat. 1.4tsi performansı da güzel.

• quote:

Orijinalden alıntı: CnnRose

Sedan düşünülüyorsa Jetta 1.6 TDI. HB düşünülüyorsa da tercihim Golf veya Leon olurdu.
    jetta 90 binden aşağı yok maalesef hocam.
  • Mümkün olduğunca model yılı yeni km si az araç bakın. Bu ülkede yeni araba almak malesef zor olacak. Ben bu yüzden 2012 cmax yerine 2016 egea hb aldım. Bende sizinki kadar bütçe olmasına rağmen daha az para harcamak istedim. Hb lounge plus egea 1.6 dizel fazlasıyla iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: sepulnation

Mümkün olduğunca model yılı yeni km si az araç bakın. Bu ülkede yeni araba almak malesef zor olacak. Ben bu yüzden 2012 cmax yerine 2016 egea hb aldım. Bende sizinki kadar bütçe olmasına rağmen daha az para harcamak istedim. Hb lounge plus egea 1.6 dizel fazlasıyla iyi.
    Çok haklısınız. Ben de o yüzden 2016 astra k ya da focus'un dizelini düşünüyorum şu an ilk etapta.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.