Şimdi Ara

80-85 bin tl bandında ikinci el araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

80 bin tl civarında az yakacak bir araç arıyorum. Şu an kullandığım araç manuel vites ve lpg'li. Benzin+Lpg'li olması hasebiyle yokuşlarda boğuluyor doğal olarak. Şahsen bu yüzden dizel bir araba almak daha makul geliyor. Ancak bir yandan otomatik vites de istiyorum. Önceliğim dizel olmakla beraber bu fiyat bandında az yakan hangi araçları bulabilirim.

50.000 km altı düşünüyorum. Bu şartlarda focus'tan daha makul bir araç aklıma gelmiyor. 2016 model ve üzeri focus dışında piyasası da olan araçlar var mıdır?

• C4 BlueHDI EAT6 Exclusive .

Başka söze gerek var mı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.4 T astra sedan +lpg

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Golf 1.6tdi

• Kısaca dizel otomatik 80 bin lira c sınıfı fluence i tarif ediyorsunuz.

• 2014 308 allure dizel manuel bulabilirsiniz 78-80 civarına 40-50bin km. Biraz daha modelli olsun derseniz classic edition plus bulursunuz 85-90 arasına.

Donanım yerine otomatiği tercih edecekseniz de allure yerine active paket bulursunuz aynı paralara.
  • sinoplu kullanıcısına yanıt
    Hocam comfortline temizini bulamıyorum. Midline plus'lar da çok boş geliyor.
  • karahancer2 kullanıcısına yanıt
    Astrada K kasa sedan çıkmadığından almak istemiyorum hocam. Yoksa dediğiniz araç çok mantıklı.
  • mertce kullanıcısına yanıt
    Fluence benim için kaba bir araç hocam. Hafif sportif bir görünümü olsun istiyorum en azından.
  • ilteris_ kullanıcısına yanıt
    Çok yakın arkadaşımda var hocam bu arabadan da hevesimi aldım sayılır :) Bir de sedan daha makul geliyor şimdilik.
  • 2014 model ve üstü Astra J HB 1.6 dizel 136 hp Sport paket maximum 40 bin kilometrede 80-85 civarına alabilirsiniz.Uzun yıllar da sorunsuz binersiniz.Bu araçların sedanı değil HB modeli daha çok tutuluyor.İç hacim olarak bir farkı yok.

• bunudaduymusmuydun B kullanıcısına yanıt
    Bluemotion lara da bak seceneklerde o paralara var

• Bir süredir benim araştırma konum :)

C4, 308, Golf TDI veya 1.2 TSI, Octavia. Donanımına göre fiyatlar 5 aşağı 5 yukarı olabilir.
    Şu an focus kullandığım için yeniden focus istemiyorum ama sorun çıkarmadı şimdiye kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anadolu

Bir süredir benim araştırma konum :)

C4, 308, Golf TDI veya 1.2 TSI, Octavia. Donanımına göre fiyatlar 5 aşağı 5 yukarı olabilir.
    Şu an focus kullandığım için yeniden focus istemiyorum ama sorun çıkarmadı şimdiye kadar.
    Focus'un dizelinin performansını baya övüyorlar ondan içim ısındı aslında ona :) Siz dizel kullanıcısıysanız tavsiye eder misiniz peki?
    Bir de focusların otomatik şanzumanı da dsg gibi sorun yaratan bir şanzuman mı, o konuda net bir bilgi edinemedim ?

Golf tdi için 2015 üstü comfortline donanım bulabilir miyim bir de bu fiyatlara?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinoplu

Bluemotion lara da bak seceneklerde o paralara var
    Bakayım hocam denk getirebilirsem güzel olur. Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apocalypto33

2014 model ve üstü Astra J HB 1.6 dizel 136 hp Sport paket maximum 40 bin kilometrede 80-85 civarına alabilirsiniz.Uzun yıllar da sorunsuz binersiniz.Bu araçların sedanı değil HB modeli daha çok tutuluyor.İç hacim olarak bir farkı yok.
    Aslında şimdi bakınca K kasa bile var 88 civarına dizel manuel. Bu da bir seçenek oldu benim için. Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bunudaduymusmuydun

Focus'un dizelinin performansını baya övüyorlar ondan içim ısındı aslında ona :) Siz dizel kullanıcısıysanız tavsiye eder misiniz peki?
    Bir de focusların otomatik şanzumanı da dsg gibi sorun yaratan bir şanzuman mı, o konuda net bir bilgi edinemedim ?

Golf tdi için 2015 üstü comfortline donanım bulabilir miyim bir de bu fiyatlara?

Alıntıları Göster
    şu an kullandığım 2012 manuel lpg fakat bundan önce 2006 manuel dizel kullandım. canavar gibiydi. onda da sıkıntı yaşamadım. deneme amaçlı 200 üzerine çıktığım oldu. hızlanma vs de çok iyi. tabi tüketimi hatırlamıyorum.

2015 golf için 80-85 arası bulamazsınız, 90 üzeri çıkmak lazım dsg comf için.

• Sedan düşünülüyorsa Jetta 1.6 TDI. HB düşünülüyorsa da tercihim Golf veya Leon olurdu.
  • bunudaduymusmuydun B kullanıcısına yanıt
    Focuslarda powershift şanzıman kullanılıyor . Diğer yarı otomatik şanzımanlar gibi kullanmaya bağlı olarak sorun çıkartabiliyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.