Merhabalar,
Geçtiğimiz hafta satın aldığım a500s pro plus modeli araç içi kameram ilk gunlerde gayet düzgün çalışırken şu anda sürekli açılma uyarı sesi ile açılıyor yaklaşık 1 sn civarı kamera açık kalıyor ve direkt olarak kendini yeniden başlatıyor. Bu süreç asla bitmiyor ve kameramı kullanamıyorum. Sorunun neyden kaynaklandığını da anlamış değilim. Benzer bir sorun yaşayan ya da çözüm önerebilecek olan varsa çok sevinirim.
2020 Corolla vs 2015 Mondeo
Arkadaşlar birkaç gündür inanılmaz kafamı kurcaladığı için çareyi sizlerden fikir almakta buldum.
2020 model 1.6 Otomatik Corolla sahibiyim. Auris kullanıcısıydım ve açıkçası corolla, auristen konfor olarak önde olsa da yol tutuş anlamında geride bir araç maalesef. Corolla'ya geçiş sebebim çocuk sebebiyle artan bagaj ihtiyacıydı. Ancak son kasa corollalar önceki kasalara göre bir tık daha dar yapıda olduğundan gerek torpido ve yan gözler gerekse bagajın kullanışlılığı konularında beni tam anlamıyla tatmin etmedi.
Aracım lpg'li, 20 bin km'de şu an ve herhangi bir problemi bulunmuyor.
Aracımla aynı fiyat skalasında 2015 2.0 dizel otomatik 130.000-150.000 km bandında mondeolar mevcut. Mondeo'nun hem performansı hem d segment oluşu, bagaj hacmi ve iç konforu beni inanılmaz cezbediyor. Ancak etrafımdaki herkes hem km'si yüzünden hem yakıt tüketiminin fazla olacağı (kağıt üstünde şehir içi 5.5, şehir dışı 4.5 değerleri görünse de gerçek değerleri ancak kullanıcıları bilebilir) hem de mondeo'nun piyasasının olmadığı düşüncesiyle benim mondeo'ya geçişim konusunda olumsuz fikir beyan ediyorlar.
Belki bu iki araç konusunda deneyimi olanlar veya fikir vermek isteyenler olabilir, fikirlerinizi almaktan zevk duyarım.
|
|
Asus tp500l laptop açılmıyor
|
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 76
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.459 (Bu ay: 59)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 13 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası