Şimdi Ara

80-85 bin TL'ye kadar dizel otomatik tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, 80-85 bin civarına kadar dizel otomatik ne önerirsiniz. Fiyatlar o kadar yüksek ki gerçekten 1 2 haftadır arıyorum güzel bir araç denk getiremedim. 308 lerde aklım var ama onların fiyatı da temiz olanlarda baya yüksek. 2012 dize otomatik jetta bulmuştum 80.000'e ama dsg konusu yüzünden çok uyardı arkadaşlar vazgeçtim ondan da. Napsam bilemiyorum, acil de araba almam lazım.

• Aramak konusunda zorlayın 308 bulursunuz.
    Bütçe arttırımına giderseniz 90.000 civarına 508 allure BlueHDi alabilirsiniz.
    Bir de BlueHDi almayacaksanız peugeot'un pek manası olmayacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gunpower-storm kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam bakayım onlara da. Hyundai i30 dizel otomatik buldum 2013 model. 65.000 km'de henüz. Onlar da tam otomatik diye biliyorum. 78500 dedi ama 78 e vericek sanırım en son. Biraz pahalı geldi bana ama araç gerçekten temiz. Yarım parça lokal boya var çamurlukta ve tek far değişmiş haricinde boya değişen yok. Ne dersiniz bu para verilir mi?
  • Crizantem kullanıcısına yanıt
    sahibinden.com
    Peugeot / 308 / 1.6 BlueHDi / Active / SAHİBİNDEN 79800 KM'DE KAZASIZ sahibinden.comda - 691102200
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-sahibinden-79800-km-de-kazasiz-691102200/detay

sahibinden.com
    Hyundai / i30 / 1.6 CRDi / Style / SAHİBİNDEN DOSTA GİDECEK ARAC sahibinden.comda - 706461636
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-sahibinden-dosta-gidecek-arac-706461636/detay

Karşılaştırın, düşünün.

Eyvallah hocam.
  • Yazdığım 308 anlaşılan çok uygundu, atana kadar satılmış.

Aynen satılmış bende baktım. i30 tam otomatiklerde çok yakıyor deniyor, bakalım 308 araştırıcam biraz denk gelir umarım uygun bişey.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Crizantem kullanıcısına yanıt
    308'de tam otomatik, i30'a göre az yakar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.