Şimdi Ara

80-90 TL modem tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ttnet in modemi 2 yıl sonra miyadını doldurdu. Yeni bir modem almak gerekli. Max 80-90 TL ye kablosuz bir modem tavsiyesi varmıdır ?

Pc leri online oyun oynadığımız için ethernet kablo ile kullanıyoruz zaten. Kablosuz bağlantıda pingler sürekli zıplıyordu oyundan sürekli atılıyorduk. Kablolu bağlantıyla ping sorununu çözdük. Kablosuz özelliğini sadece akıllı telefonlarımız için kullanıyoruz.

Modem 7/24 açık hiç kapatmıyoruz. Geceleri bazen torrent downloadı için pcleri açık bırakıyoruz. 8 Megabit bağlantı hızımız var. 50 yada 75 GB dan sonra 3 Megabite düşüyor hızımız tam bilmiyorum.

Tavsiyelerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre9110 -- 28 Ekim 2015; 13:01:42 >

• Hocam yok mudur 80 90 liralik bisey bu biraz pahali bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre9110 -- 28 Ekim 2015; 20:34:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berke_21

iş görür ücretsiz kargo http://urun.n11.com/access-point-router/tp-link-tl-wr841n-300mbps-kablosuz-n-router-P56639038?icid=990004_prudsys_nosearchresult

Linkini verdiğiniz cihaz modem değil router
  • Aslında şöyle bir kombinasyon yapsan. Tp-link 8840T KABLOLU modem yaklaşık 40 TL. Birde yanına tel. için Tp-link 740N yaklaşık 50 TL. İşini görür diye düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    65-75” tv tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    45.000 TL Laptop önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.