Şimdi Ara

80 bin limitli sıfır araç tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
1
Favori
2.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    evet bu ozellikler cok onemli degil. acaba guvenlik donanimlaryndaki farklar neler ? passatin uzerinde biraz daha durmak gerekli sanirim.

birde neden turkce karakter yazamiyorum ben acaba bilginiz var mi ?
  • Altea xL = UCUBE
  • Beyler superB nasyldyr?
  • bravaman kullanıcısına yanıt
    evet cok cirkin ancak çok genis ve fiyaty piyasaya gore cok makul.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brksyhn

evet bu ozellikler cok onemli degil. acaba guvenlik donanimlaryndaki farklar neler ? passatin uzerinde biraz daha durmak gerekli sanirim.

birde neden turkce karakter yazamiyorum ben acaba bilginiz var mi ?

Guvenlik donanimlari az cok ayni ya hicbir fark yaratacak unsur goremedim ben... Ama ikinci el degeri, piyasasi gibi konular devreye girince eskimis olmasina ragmen Passat tercih ederdim sanirim. Ki eskimis olmasina ragmen hala konfor, darbe emis, frenaj, direksiyon tepkileri, ic donanim, malzeme-iscilik kalitesi, yalitim, yol tutus olarak sinif ortalamalarinin asagisinda degil.

Yeni C-sinifi piyasaya cikti bile coktan, AMG paket 151,000 liste fiyati var. En bosu 125,000'di sanirim.
  • toyota corolla size gelmez zaten bunu gidip incelediğinizde anında ne demek istediğimi anlarsınız

toyota avensis elegant MT 72,000 - 1.6 benzinli diğer rakiplerine göre biraz daha çok yakar, görünüm olarak bence çok eskide kaldı fakat siz beğeniyorsanız incelemeye devam edin, teknoseyirde ayrıntılı inceleme var..

toyota verso MT
    Seat Altea XL

eğer mpv düşünüyorsanız
    Scenic, C4 picasso, 5008, s-max bakınız

subaru güzel marka kimse hiç bir şekilde laf edemez ama bakım ve parça masraflarına geldin mi ... audi, bmw, mercedes bakım fiyatlarıyla yarışır duruma geliyor .. biraz araştırırsanız anlarsınız

passat- comfortline + camtavan veya başka opsiyonlarla alabilirsin (yalnız 3 ay beklersin zam gelirse onu'da ödersin) DSG'de önermiyorum manüel diyorum

508 insignia de gidip bakılması gereken modeller
    yine 508'de otomatik tercih edilmemesi tavsiye edilir ... belki de seversiniz bilemiyorum denemeden almayın derim' çünkü çok şikayet okudum otomatik vitesleri ile ilgili

insignia güzel araba fakat 1.6 dizel geldi mi? 1.6 benzinli'de 7-9 litre civarı dolandığı söyleniyor

latitude şuan kullandığım araç
    eğer alacaksanız kesinlikle privilege + tekno paket veya executive almanızı tavsiye ederim ... expresion çok boş kalır
    şehir içi 7 şehir dışı 5
    mesajlarımı taratırsan ayrıntılı bilgi bulabilirsin

superb'de güzel bir tercih ama daha çok arkada oturulacaksa ...

bence bayilere git tek tek dene kafanıza hangisi yatıyorsa onu alın derim
    bu saydığım modelerin hiç biri kotu değil

• quote:

Orijinalden alıntı: brksyhn

merhabalar,

ailemize (kardeşim için) yeni bir araç alacağız önümüzdeki aylarda yaz sonu gibi, biz kendimizce birkaç alternatif bulduk.
    belki gözümüzden kaçan alternatifler vardır diye size sormak istedim.
    başlıkta belirttiğim gibi limit 80 bin tl ve sıfır olacak.
    küçük ve dar bir araba istemiyoruz. geniş, konforlu, sorunsuz olması önemli kriterler.
    1,6 motor üzerine çıkıp bu aptal sistemi daha fazla beslemek istemiyoruz.
    çok kullanılmayacak yakıt ve vergi sorun değil. yani dizel kazıgı atmaya çalışan markalara hiç bakmıyoruz.
    2014 model yılı bir araç alınacak ve kesinlikle beyaz olmayacak.
    otomatik olması tercih sebebi ancak olmazsa olmaz değil. donanım olarak doluluk önemli.
    şuan sadece araştırma aşamasındayız, gidip fiyat alınmadı hiçbir bayiden.
    kısaca anlattıktan sonra seçenkleri aşağıda yazıyorum.

1 - toyota corolla advance AT 63,000
    1b- toyota corolla advance MT 67,000
    2- toyota avensis elegant MT 72,000
    3- toyota verso MT 72,000
    4- renault latitude 1.5dci privilage MT 79,000
    5 - subaru XV AWD elegance AT 74.000
    6- Seat Altea XL dizel I-tech AT 67,000

belki bu duruma benzer durumda olan arkadaşlar varsa fikir alış verişinde bulunabiliriz.

yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi beklerim.

teşekkürler.

bende 80 civarında dizel + manuel + bagajı büyük araç bakıyorum ... opel astra 1.6 136hp ye bakiorum .

• İnsignia bakın derim
  • Honda Accord.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

Honda Accord.

Sıfır accord 80 bin olsa kapıda kuyruk olur.
  • Civic elegance ada bakın derim, 15000 de cebinizde kalır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Civic araba oldu ya 2008 de fd6 aldık iyimi yaptık diye millete sorardık kimse kesin bişey diyemezdi şimdi d sınıfı araçlarla yarışıyor Türkiyede birleştirilmesi ve çok yakması dez avantaj değmez.

Renault Latitude bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre_ege21 -- 21 Nisan 2014; 0:27:56 >
  • brksyhn B kullanıcısına yanıt
    Hocam bence en iyi tercih 1.4 TSİ comfortline passat olur fiyatı 76 bin tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Krsinlikle SuperB

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DOĞRU CEVAP 1.6 e-hdi 115 270 manuel actıve donanım peugeot 508 veya vw passat 1.4 tsı 200 comfotline passat
  • C segmentinde cevap net 1.6 CDTI 136 OPEL ASTRA COSMO+FLEXRİDE VEYA YENİ PEUGEOT 308 1.6 E-HDI 115 ALLURE
  • -Juhziz- kullanıcısına yanıt
    Juhziz verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. ayrıca geç cevap yazdığım için kusura bakmayın.

aslında bu geçen 2-3 günlük süre zarfında biraz eleme yaptık kafamızda. mesela mpv leri eledik. tarz olarak beğenmiyor kardeşim.

avensis hala demirbaş. dezavantajları çok aslında. başta manuel olması. sırf toyota diye duruyor listede. teknoseyirdeki video yu izledim. aracın boyutları küçük olmasına rağmen büyüklüğünden söz edip durdular, nedenini anlayamadım... c segment ölçülerinde bir araç avensis aslında neredeyse corolla kadar.

corolla full + AT duruyor listede + olarak mazda 3 eklendi ona bakılacak ve chevrolet cruze. inanılmaz derecede ucuz :) 48 bin tl full + AT olanı...

508 gereksiz derecede pahalı fiyatı onu en baştan eledik zaten. limit 80 bin tl.

aynı şekilde passat da pahalı ve boş. oda elendi.

latitude duruyor ama fiyatı 82 bin baktığımız donanımın. sallantıda şuan. yakıt en son baktıgımız nokta çünkü araba fazla kullanılmayacak zaten.

insignia yine limiti aşıyor 85 bin tl fiyatı var. elendi o da.

superb çok şişerme bir araçmış gittik gördük. elendi.

şuan aslında en güçlü adaylar; subaru xv - hyundai ix35 - kia sportage. otomatik ve orta donanım seviyesinde olanlar. fiyatları 75 bin TL

bu üçü arasından tecrübe ettikleriniz varsa aktarırsanız çok sevinirim.

teşekkürler.

• latitude tam bi hantallık abidesi 1.5 dci 110 240 aman yaklaşmayın kıa sportage 1.6 GDI 135 160 MOTORUDA kasada verimli deill hem çok yakar hemde max tork devri ve ve güç üretme deviri geç olduğundan rampalarda özellikle çok aşırı hantal ve yakıt yüksek 9-10 civarları yakıyor
  • Ben bu paraya;
    Eğer piyasası önemli değilse volvo v40 düşünürdüm. Az km yaptığınız için benzinli düşünülebilir.
    insignia da güzel bir seçenek.
    piyasası güçlü olsun derseniz de passat 1.4 confortline en önemli seçenek olur. Ama bu yılın sonunda kasa değiştirecek. Aceleniz yok ise bu yılın sonunu bekleyin bence. çünkü yeni passat bomba gibi gelecek. boyutları daha da artacak deniyor. motorları daha da güçlenecek. tabi fiyatları biraz daha artabilir. ama confortline donanımı yine 80 bine bulunur tahminimce..
  • kpln K kullanıcısına yanıt
    bu tavsiye için teşekkür ederim. 67 bin tl fiyatı var. bunu da ekledik listemize. genişlik konusunda nasıldır acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.