Şimdi Ara

80 bin limitli sıfır araç tavsiyesi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
92
Cevap
1
Favori
2.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Suvlardan tiguanda qqda ix35te Kia sportagede hepsi guzel hepsi alınabilir bence..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • otomatik şanzımanıyla ben superB diyorum
  • Aniil A kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim. ancak atladığınızı düşündüğüm bir nokta var. istanbul'da şehir içinde o bahsettiğiniz şekilde araçları kullanamıyoruz zaten. 7/24 trafik olan bir şekilde "hızlı ve virajlı" yollarda sağa sola yatma şansımız pek yok zaten diye düşünüyorum :)

ben daha basit düşünüyorum. dediğiniz gibi crossoverlar daha yüksek cam tavanları sayesinde daha ferah. bu bir avantaj. ancak konfor olarak insignia segment olarak daha başarılıdır diye düşünüyorum.

şuan zaten hızla ix35 e doğru yol alıyoruz.
  • sirkesurat S kullanıcısına yanıt
    vw ve nissan diğer alternariflere göre daha pahalı.
  • dsg den dolayı vw grubunu eledik.
  • brksyhn B kullanıcısına yanıt
    biraz bekleyip 2. el yeni nissan quashgai alabilirsiniz
  • 80 bine full superb alırdım. 2013ten kalma varsa insignia alırdım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Madem civic elendi, o zaman son seçeneklerinize göre sizin yerinizde olsam, subaru xv alırdım. Nokta.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • emre_ege21 kullanıcısına yanıt
    Bence sizin aklınız civic de kalmış hala, ben şahsen şımarık avrupalıların arabalarını almayı düşünmüyorum artık, forever japan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kpln -- 30 Nisan 2014; 10:26:16 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • opel astra sedan 1.6 cdtı 136 320 cosmo flexride paketli alınabilir.
  • Hayret yav kimse skoda octavia dan bahsetmedi.bi tek ben mi seviyorum bu arabayı.iç mekan genişliği olarak passat la yarışır.dsg sorununa gelince 10 bin araçtan bikaçında olan bi olay bu.ayrıca corollanın cvt şanzımanında da yağ eksiltme var.araştırılırsa her markanın bi arızası olduğu zaten aşikar.bence gidin bi octavia 1.6 tdi dsg şanzımanlıyı bir deneyin.bagajı zaten bir oda kadar.dediğim motorun en full olanı 78 bin tl.indirimle falan 76 ya sayıyorlar.
  •  80 bin limitli sıfır araç tavsiyesi

HYUNDAİ i30 1.6 CRDi (Dizel) ELİTE 6 ileri manuel otomobilede bakın derim çünkü

- Full donanim ELİTE PAKET

- Ön ve arka geniş iç mekan

- Sorunsuz motor

- 5 yıl garanti
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.