Şimdi Ara

80 bin limitli sıfır araç tavsiyesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
1
Favori
2.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yok öyle bir şey düşünmedim zaten. Haklısınız dsg sorun cikartabiliyor fakat bu biraz da kulkanim tarziniza bağlı. Seçim sizin sonuçta umarım seveceginiz bir araç alırsınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İç mekan kalitesi yakıt hız performans konusunda kesinlikle TSi motoru öneririm 1.4 olan genişlik passattan başka jetta olabilir ama donanım yetersiLiği var golfte bakabilirsiniz tatmin edici bir araç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2014 guiletta bakin isterseniz siddetle oneririm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alfa Romeo Giulietta 1.4 otomatik 170HP. Belki çok geniş bir araç değil ama dar sayılmaz. Yakıt sorun değil ise ilk alacağım araç bu olurdu.

• MAXSTAR kullanıcısına yanıt
    araç benim bile değil kardeşim alacak :) o pek böyle şeylerle uğraşmadığı için ben ilgileniyorum. iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
  • golf, guilietta vb tarzı ve mpv araç düşünmüyoruz. sedan ya da suv karoserinde bir araç olacak. o yüzden maalesef o seçenekler eleniyor.

yazdığım seçenekler arasından ilerlesek daha hızlı karar verebiliriz sanırım en azından seçenekleri indirmiş oluruz.

honda civic elendi bu arada. corolla ile aynı fiyat ve gönül toyota dan yana.

corolla
    mazda 3
    cruze

sedanlar bunlar. mazda çok pahalı cruze çok ucuz iki farklı kutup.

subaru xv
    hyunadi ix35
    kia sportage

suv/cuv araçlarda bunlar.

sanırım bu 3 araç için bayileri dolaşmak lazım karar aşamasında
  • quote:

Orijinalden alıntı: brksyhn

merhabalar,

ailemize (kardeşim için) yeni bir araç alacağız önümüzdeki aylarda yaz sonu gibi, biz kendimizce birkaç alternatif bulduk.
    belki gözümüzden kaçan alternatifler vardır diye size sormak istedim.
    başlıkta belirttiğim gibi limit 80 bin tl ve sıfır olacak.
    küçük ve dar bir araba istemiyoruz. geniş, konforlu, sorunsuz olması önemli kriterler.
    1,6 motor üzerine çıkıp bu aptal sistemi daha fazla beslemek istemiyoruz.
    çok kullanılmayacak yakıt ve vergi sorun değil. yani dizel kazıgı atmaya çalışan markalara hiç bakmıyoruz.
    2014 model yılı bir araç alınacak ve kesinlikle beyaz olmayacak.
    otomatik olması tercih sebebi ancak olmazsa olmaz değil. donanım olarak doluluk önemli.
    şuan sadece araştırma aşamasındayız, gidip fiyat alınmadı hiçbir bayiden.
    kısaca anlattıktan sonra seçenkleri aşağıda yazıyorum.

1 - toyota corolla advance AT 63,000
    1b- toyota corolla advance MT 67,000
    2- toyota avensis elegant MT 72,000
    3- toyota verso MT 72,000
    4- renault latitude 1.5dci privilage MT 79,000
    5 - subaru XV AWD elegance AT 74.000
    6- Seat Altea XL dizel I-tech AT 67,000

belki bu duruma benzer durumda olan arkadaşlar varsa fikir alış verişinde bulunabiliriz.

yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi beklerim.

teşekkürler.

Hocam insigniayi neden dusunmuyorsunuz merak ettim. O fiyata alacagim tek arac o olurdu diye tahmin ediyorum

• viper_3 kullanıcısına yanıt
    elegance donanım için (orta dolulukta) 87.500 tl fiyatı var. o yüzden fiyat limitimizi aşıyor.
  • quote:

elegance donanım için (orta dolulukta) 87.500 tl fiyatı var. o yüzden fiyat limitimizi aşıyor.

Hocam pazarlikla limitlerinize yaklastirabilirsiniz diye dusunuyorum opel pazarlik ediyor ciddi anlamda,yani izmirde oyle ona eminim,birde biraz donanimdaki ekstralardan kisin olmazsa

• viper_3 kullanıcısına yanıt
    dediğinizi araştıracağım. acaba sanzımanı hakkında bir bilginiz var mı ? GM grubu sanırım aisin marka şanzıman kullanıyor
  • quote:

dediğinizi araştıracağım. acaba sanzımanı hakkında bir bilginiz var mı ? GM grubu sanırım aisin marka şanzıman kullanıyor

şanzıman hakkında fikrim yok fakat bir VAG grubunun dsg'si kadar sorunlu olmadıgına eminim.Sonuçta bir corollaya göre daha tasarım daha şık daha konforlu ve geniş bir araç oldugu kesin,ha evet opelin kazıkları var servis olsun yedek parça olsun fakat tahminimce daha iyi bir tercih olur.Detaylı araştırmanızı öneririm
  • brksyhn B kullanıcısına yanıt
    Hocam kesinlikle Mazda 3 derim yani aracı gidip inceleseniz siz de ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız. ayrıca doluluk olarak sınıfının en iyisi sorunsuzluk zaten mazdanın genlerinde var tasarım görecelidir ama yakından görüp beğenmeyen yok birde beyaz olmasın demişsiniz mazda3 ün favori rengide ateş kırmızı ayrıca otomatik seçenegide mevcut.
    Hocam siz çok büyük bir ihtimalle yeni mazda3 alacaksınız. öngörülerim bu şekilde hatta rengi ateş kırmızı olacak...
  • son finalisteler şu şekilde. sizleri de bilgilendirme istedim.

- hyundai ix35
    - subaru vx
    - opel insignia
  • quote:

son finalisteler şu şekilde. sizleri de bilgilendirme istedim.

- hyundai ix35
    - subaru vx
    - opel insignia

bu araçların yanında opel insignia ne alaka hocam
  • Aniil A kullanıcısına yanıt
    aslında bizim kriterlerimizde çok benzer araçlar. donanım- fiyat- genişlik-sorunsuzluk vs.

siz denen bağdaştıramadınız acaba ?
  • quote:

aslında bizim kriterlerimizde çok benzer araçlar. donanım- fiyat- genişlik-sorunsuzluk vs.

siz denen bağdaştıramadınız acaba ?

çok basit ix35 ve subaru vx crossover insignia ise sedan araç
  • Aniil A kullanıcısına yanıt
    anladım. günlük kullanımda ikisi arasındaki farkı söyleyebilir misiniz ?
  • şimdi arkadaşlar i35 ile yeni QQ karşılaştıran oldumu. sizce hangisi..
    tabi ki şimdi şöyle özetleyeyim ix35 daha yüksektir bu yüzden özellikle şehiriçi kullanımlarda daha rahat edersiniz. insignia ise virajlı ve hızlı yollarda daha iyidir en azından sağa sola yatmaz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.