Bildirim
80 dakikalık mp3 dosyasını parçalamak??
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
gold wave programını kullana bilirsin parcaladıktan sonra wave gibi deişik formatlarda kaydetme özelliği var. -
goldwave var bende ama onda bulamadım oyle bir ozellık. elle de yapamadım daha dogrusu beceremedım -
acoustica audio mixer
istediğin yerlerinden kesebilir mp3 yahut wav olarak kaydedebilir ses üzerinde oynamalar yapabilirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 10 Şubat 2007; 14:45:16 > -
-
Önce Alto mp3maker 3.20 ile waw'a çevir.
Sonra sound force 5.0 ile istediğin kadar kes, parçala, birleştir, sündür, kopyala, yapıştır......
Sonra bunları tekrar alto ile istediğin bit'te((56-96-112-128-196-256) mp3'e çevir.Bütün bunları yaparken de ses kalitesinden hiç bir şey kaybetme.
Ben yıllardır bunlarla eski manyetik ses kasetlerimi istediğim mixlerle mp3 yaptım.Ayrıntılı istersen email at.
xmaxi@mynet.com -
ben böyle işleri yaparken Creative WaveStudioyu kullanıyorum gerçekten süper ses kartının Driver CD sinde vardı benim işimi fazlasıyla görüyor kes,kopyala,yapıştır,çevir hepsini yapıyor başka programa ne hacet.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X