Bildirim
80 Full Str Bowman SATILIK Serwer PasiFiC
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hayırlı satışlar
edit: Thif ismin başka bi güzel
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZooMBee -- 11 Aralık 2007; 21:45:02 > -
iyi satislar kardes yarina kadar teklifleri degerlendir bi ortagimla konusuyum olursa charina talibim fiyattada anlasirsak!!! -
Tmm 400 Den ne asagı olur ne yukarı herkes biilsin msnye öle gelin .) -
up! -
hahahaha tif ismin ne öyle yavs -
Car 350 ytl düsmüstür -
400 den aşağı gelmeyin diodunya noldu fikir deişmiş -
eed 350 hemen wericem yeni serwerda kasıcagım için -
hayirli satislar -
BOW SİKİLLERİ 73 LWL DEMİ ? TAM ANLAYAMADIMDA -
flik isimini beyendim yahu manyak bişeyyyyyyyyy
İİİ SATIŞLAR NİŞ SATARSIN -
110 m e sos bow satılıyodu dün gece hotanda -
bu arada car a 175 veririm uyarsa sana anlaşırık -
Hayırlı satışlar!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KissMyNuke -- 18 Aralık 2007; 3:27:59 > -
quote:
Orjinalden alıntı: keyifci815
bu arada car a 175 veririm uyarsa sana anlaşırık
175 mi Şaka Gibi.180 e Ben Alırım PM At Anlaşalım 180 e -
ölücüler geldi yine -
kardeş charı güzel yapamamışsın hiç beyenmedim senin suan lv 80 18 k hp var sende itemlerin çok berbat olmalı ve feci haldede sp ye ihtiyacın var senin bu char elinde kala bilir haberin olsun ....:) -
ARKADASLAR DİKKATLİ OLUN bu msn adresını eklemeyın cunku bu adresin sahibi tam bir char calma uzmanıdır ama onu bulucam aegede crary_kreim diye bir char caldı vee pacific teki Only4yOu da çaldı sakın bu kişiyle irtibata falan geçmeyin!!!
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X