Şimdi Ara

80 k MF-4 ÖNERİ LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar mezunum bu sıralamayla ne yapabilirim en mantıklısı nedir mimarlık gelir mi gelirse nereyi yazmalıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxneanxx -- 13 Temmuz 2017; 0:32:21 >

• up
  • İstanbul'da başaltı mühendislik yaz , en mantıklısı o olur.
  • bravo kardeş tebrik ederim süper yorum yaptın şimdi kaybol.adam akıllı soru soruyoruz şurda biraz saygınız olsun millete ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxneanxx -- 13 Temmuz 2017; 1:23:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxneanxx

bravo kardeş tebrik ederim süper yorum yaptın şimdi kaybol.adam akıllı soru soruyoruz şurda biraz saygınız olsun millete ya

Ne anladında neye cevap veriyorsun.
    22 yaşında üniversite okuyan adamım gelmişim şurada insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum , aldığım tepkiye bak.
    yazıkk.
  • Takipteyim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Akdeniz makine mühendisliği,hacettepe geomatik (harita) mühendisliği yazabilirsin.80bine girseydim bunları yazacaktım ama maalesef olmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Üşengeçadam0

Akdeniz makine mühendisliği,hacettepe geomatik (harita) mühendisliği yazabilirsin.80bine girseydim bunları yazacaktım ama maalesef olmadı

Geomatik ilk defa duyuyorum nasıl bir meslek hocam önü açık mıdır? iş imkanları felan ? Teşekkürler
  • xxneanxx X kullanıcısına yanıt
    Geomatik dedığim harita mühendisliği sadece ismi değişik.Benim üç ane tanıdığım var biri tapu kadastroda biri belediyede inşaat mühendisi biri de harita teknikeri.Üçü de bu bölüm için olumlu konuştu iş olanakları hakkında falan.Ama bi sıkıntı var o da 4 sene sonra mezun olduğunda sektör nasıl olur onu bilemem

• Geçen sene kaç binden kaldın mezuna ben bu sene 115 bininci oldum mezuna kalmayı düşünüyorum önerir misin

• Üşengeçadam0 kullanıcısına yanıt
    Aile çok sıkıntı çıkarır büyük ihtimal elalemden aptal yaftası yiyeceğin için ve anne babalar o zatları çok taktığı için sıkıntı çıkarırlar.

Soruya gelirsek 80 k ya %50 burslu ort. üstü bir yerler yazabilirsin istanbuldaysan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karabatu05 -- 13 Temmuz 2017; 1:52:23 >
  • bende 110 binden kaldım mezuna fakat fazla boşladım bu sene biraz rahat davrandım disiplini sağlayamadım.eğer disiplinliyim ve düzenli çalışabilirim diyorsan mezuna kal derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karabatu05

Aile çok sıkıntı çıkarır büyük ihtimal elalemden aptal yaftası yiyeceğin için ve anne babalar o zatları çok taktığı için sıkıntı çıkarırlar.

Soruya gelirsek 80 k ya %50 burslu ort. üstü bir yerler yazabilirsin istanbuldaysan.

Hataylıyım.Malesef maddi durumumuz çok iyi değil %50 burs zor öder ailem yinede cevap için teşekkürler
    Bende de boşlama potansiyeli var yaşadıklarını ben de yaşayabilirim yani.Ama 110 binken 80 bine girmek de işine yarayabilir bence.110 binde bölüm bulamazken 80 binde önünde daha çok bölüm var

• Karabatu05 kullanıcısına yanıt
    Ailem sıkıntı çıkarmıyor aksine istemezsen 1 sene daha gir senin hayatın diyolar.Ama ben kendime güvenemiyorum çalışmazsam diye

• Haklısında kararsızım işte bir tarafım yaz git diyor bir tarafım bir kez daha dene kıytırık bölümlere gitme diyor.Ben hayatımda dershaneye gitmemiş adamım belkide dershaneye gitsem disiplinle 1 sene daha denesem daha iyi olabilir ama kimse garantisini veremez.anlayacağın arafta kaldım
    Arafta kalma durumu herkeste var ben de onlardanım.Bir yanım yaz git diyor diğer yanım ıspartada konyada okuyacağıma bir sene daha girer daha iyi bir yere giderim diyor.İki korkum var mezunlukla ilgili biri boşlama korkusu ikincisi sistem konusu.Ösym sınav sisteminde sürekli oynama yapıyor.Bu sene de ne olacağı belli değil.Bu senekiler teog nesli sınavlara da teog ayarı çekilir diye korkuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Üşengeçadam0 -- 13 Temmuz 2017; 2:9:29 >
  • Aynen dediğin gibi hocam.Geomatik biraz baktımda hiç fena değil aslında bu sıralamayla ideal gidilebilecek yerlerden biri gibi.devlette 3000-3500 maaşı var.Tek sıkıntı kpss olması
    Benim bildiğim kpss de diğer mühendisliklere göre daha düşük puanlarla atanabiliyorsun.Şimdi seni yanlış yönlendirmek de istemiyorum sonuçta ben de sınavdan çıkmış biriyim sadece duyduklarımı söylüyorum bir tecrübem yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Üşengeçadam0 -- 13 Temmuz 2017; 2:39:49 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.