Şimdi Ara

80 level oldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Item level 247 istiyor benim 170 civari nasil kasicaz bayagi yavasladi kasma islemi zaten 6-7 dungeon var girebildigim. Napmak lazim nerden dusucek bu itemlar ve nasil kasicam ?

Edit:typo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lifeleech -- 13 Temmuz 2013; 21:30:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dg gir gorev yapmaya devam et

• lifeleech kullanıcısına yanıt
    WotLK leveling itemların Cataclysm zindanları için işine yaramaz. Yani yeterli item levela ulaşamazsın.
    80 olduğun zaman ana şehirdeki görev tahtalarından Hyjal veya Vasjh'ir görevlerinden birini alıp, gidip görev yapmaya başlaman lazım. Görev ödülü itemlar 278 ilevel ile başlıyor olması lazım. Birkaç tane item aldıktan sonra bakarsın tekrar zindanlar için.
  • Hyjal'a git ve inkeeper girişinde 232 itemler satlıyor onları komple al. Sonra da bir kaç görev yap 272 ilemler verir.
  • Dostum ogrimmardaki gorev tahtasindan hjali al ve oraya portal sayesinde git. Ejderha seni sularin billur aktigi guzelimsi bir yere goturecek. Keeperin yanindaki npcden ilvlini yukselteblitsin. Ayni sekilde pandariaya gectiginde bu npcnin benzeri kucuk, cirkin bir goblin amca var. Oda sana bu konuda yardimci olur.

• loomlar takılıysa lvl1 oldukları için ilvlını düşürüyor olabilir. ona dikkat
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.