Şimdi Ara

80+ lv char aranıyor takaslık 90 lv bow ile

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 82 lv bow bide nuker charım vardır bide bow full farm 100m para sı 3 lv clan bide 3 kasa doslu elixer wardır
    ayrıca seytan avatarı wardır sss koymayı bilmedim için koyamadım kusura bakmayın msn ss atarız charı gösteririz nukerde +4 +5 set cold elektrik el yakma eleektirk blade dedir oda 82 lv nukerdir ikiside takaslıktır dengine göre yada 85+ ile takas edilcektir
    msn:tiktak5657@hotmail.com ciddi olanlar eklesin tnx 90 lvl ilim igirmeniz için söledim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takaslıkchar -- 4 Eylül 2008; 20:44:52 >

• quote:

Orjinalden alıntı: takaslıkchar

82 lv bow bide nuler charım vardır bow full farm 100m para sı 3 lv clan bide 3 kasa doslu elixer wardır
    ayrıca seytan avatarı wardır sss koymayı bilmedim için koyamadım kusura bakmayın msn ss atarız charı gösteririz nukerde +4 +5 set cold elektrik el yakma eleektirk blade dedir oda 82 lv nukerdir ikiside takaslıktır dengine göre yada 85+ ile takas edilcektir
    msn:tiktak5657@hotmail.com ciddi olanlar eklesin tnx

Resim koy arkadaşım
  • hangi server ?
  • UPPPPPPPPPPPPppp
  • sa bende bı car var bak ıstersenn harhangı bırısı ıle takas olabılırr ...

http://forum.donanimhaber.com/m_26084100/tm.htm

cvp ını PM atarak solersen sevınırımmm

hrkese ıyı forumlarr .. saaat gece 2:04
  • server nere?
  • Katılım zamanı: 5 Eylül 2008

2 kere düşünün bence
  • UPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
  • resim koysana nerden bilelim öle bi charın olduğunu fake damgasını yersin valla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SQua -- 6 Eylül 2008; 13:34:18 >
  • kardeş msnye girsen konuşcas
  • kardesim ss leri msn atarım
  • siteye nasıl resim koycagımı bilmiom sen rahat ol gel sana charıda gösteririm ss de atarım
  • UP
  • quote:

Orjinalden alıntı: takaslıkchar

82 lv bow bide nuker charım vardır bide bow full farm 100m para sı 3 lv clan bide 3 kasa doslu elixer wardır
    msn:tiktak5657@hotmail.com ciddi olanlar eklesin tnx 90 lvl ilim igirmeniz için söledim :)

82 lvl char kasan bir insan guilde clan, elixire de elixer demez bence ama kolay gelsin ;)
  • ya kardesim öle böle bnde 82 de war 87 de onlar ismi deil öenmli olan ne işe yaradıklarını bilmem önemli
    sun da son derim ama ne işte yarıdıgın bildikten sonra :) hemde guild de Clan denio Up
  • Up
  • Sakın güvenmeyin 1-MSNden yollarken bi trojen biter işiniz 2- adamın güvenilir olduğunu nerden bilcekesiniz daha 5 eylül de kayıt olmus 3-Ve birisi Sro teerimlerini yanlıs sölüosa GÜVENME
  • kardesim her sro terimleri bilcek die bişey war mı sizde isteyen eder istemeyen etmez cok ta tın
    etmek isteyen buyurusun gelsin sizden ben tavsiye fialn istion mu ? milleti ekliosunuz
  • UPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.