Bildirim
80 lvl + char arıyorum
Şarjlı Araç Süpürgesi Ev-ofis-araba Kullanımı Çok Fonksiyonlu Emiş Gücü 8500pa - Üfleme - Lt-117 Neo : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DD5N1TRN
5 gün önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
s.a oncelikle hosgeldin aramıza bende var char 81 lvl full int
VENİCEde almak istersen tir_mehmet@hotmail.com ekle -
psp yanında neler var. oyunlardan bahsediyorum. ayrıca garantisi devam ediyormu? -
imzamdaki charı satabilirdim fakat malesef psp im var.
not: psp nin fotosunu, belgelerini vs koyarsan iyi olur. -
tabikide bütün oyunlari ile veriyorum not : oyunların hepsi orijinal 10 oun ;) resimleri yarın koycam tşkler bb
garantiside var d&r dan almıştım eklemek istedim bunuda ;)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azerhots -- 21 Haziran 2008; 1:58:21 > -
way be psp ile ha
ilkerde knıghttaki gibi araba ile takaslar başlar diycemde öle bi çar ancak legend 7 de falan olur -
Bence 2.el e sat onun parasıyla 2 tane 80 Lw char al.Oyuunları falanwww.gittigidiyor.com dan ve yawww.hepsiburada.com dan satabilirsin. -
bende 83 lv full str bowcu var troy serverınde almak ıstersen msn adresım kurnaz_16_16@hotmail.com -
81 lv str+ glavie +5 set var..olympus serverda.
kuzeyoguz@windowslive.com ekle konusalım ..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X