Şimdi Ara

80 lvl full ınt nuker satılıktır server redsea

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • rkadaşlar redsea serverindeki 80 lvl full ınt çarımı satmak istiyorum ciddi olanlar adresimden veya telefon yoluyla bana ulaşabilirler kimse bana geliptte çara bi bakıyım yada şifreyi ver para yı sonra veriyiim gibi konuşacaklarsa boşuna beni rahatsız etmesinler. msn adresim : ozkantafrali@hotmail.com veya caspiansea20@hotmail.com tel.no:05453504543 veya 0506 271 41 43 ulaşabilirsiniz.
    FİYATI :350 -400 arası pazarlık payı olabilir.
    çar satışı elden yuzyuze yapılacaktır yada güvenebilirseniz hesap numarama parayı yatırırsınız gerekli bilgileri hesabımda parayı gördükten sonra verebilirim ama yuz yuze satış yapmak isterseniz kocaeli/körfez ilcesi içersinden bana ulaşabilirsiniz
    hesap numaram :2422 0240454 hazar alkaya iş bankası

çara gelirsek kimseyle bi münakaşası yoktur alacağı vereceği yoktur çarın nicki schekiil zaten ss ler de de göreceksiniz farma gelirsek 60 k sp ye ihtiyacı var
    oyun serverin ilklerinden olduğu için çok tanınan bi çardır uniqelerle arası iyidir :D

SİLAHLARIM

İTEMLERİM

TAKILARIM

SKİLLERİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ScHeKiLL_ -- 8 Mart 2008; 0:16:46 >

• resimler acılmıyor
  • SİLAHLARIM

İTEMLERİM

TAKILARIM

SKİLLERİM

Linkler açılmıyordu düzenledim
    hayırlı satışlar

• eyv.. saolasın kardeş
  • 400 -450 FULL farm olmayan +5 setı olmayan bi nukere bu fiyat çok yüksek charda kac m var kasadan bahsedersen ilgilenebilirler ben ilgilenecektim ama hem fiyat çok yüksek hemde set pro armor lazım
  • kardeşim armor set olursa str çarlar üzerinde biraz daha etkili olursun sadece ama pro set her iiki attack yapan çarlara karşı eşit olur nuker olursa pro dan şaşmam benim çardan iyi full +5 seti elinde +7 swordu ve full farm olan birini yatırdım armor diye daha çok vuruyodum fiyaat konusuna gelince anlaşabiliriz sen benim msn adresimi ekle konuşalım.
  • Takas dusunuorsnz Buyrun farmLı blade Oski_team !http://forum.donanimhaber.com/m_20500832/tm.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ELdeRadoDa 66 LwL fuLL int ChaR!!!
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • statlarında lazım+char için neden ilgilenmedin demişin charın alchemylik çok işi var
    bu arada kolay gelsin
  • eyv.. saolasın
  • char bomba hayırlı satışlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: okaytiko

char bomba hayırlı satışlar

aynen
  • saolun arkadaşlar haberiniz olsun fiyatta indirim yaptım 350 400 arası bide takıların hepsini +5 yaptım giysilerdende kolluğu +5 yaptım ayakkabı +2 de kaldı itemleri bi raz da olsa iyi leştirdim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.