Şimdi Ara

80 lwl int priest ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
11.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler kalkan olarak normalde gabs adamant yada blessing alıp artılamayı düşünüyordum ki lanet olasıca quest item basarken yakma amaçlı attığım anda +7 oldu ve vazgeçtim...

bunu niye anlattımki :D

asıl konumuz şu toplu cure ve toplu ac skillerini ansıl açtıracağım ve silah olarak ne önerirsiniz *

main leonard +7 veya +8 iyimidir... birde judgement mi açayım malice mi..?

çok soru sorduğumun farkındayım.

edit.. ergen yada liseli de değilim.

skil point dağılımı heal 60 aura 80 ... boşta 2 skil point var 81 olup malice mi açayım yoksa leonard almayı düşündüğüm için judgement mi açayım..

• Bence malice aç ama yok ks yapayım adım geçsin güleyim eğleneyim dersen jud aç.

Yorum yapmak istemedim ama yine de karar senin
  • benim 80 lvl pri 60 heal 60buff 15m 3de db verili. benimkisi keyif charı idi çok eğlenceli pk lar atmışlığım vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onmyhands

Beyler kalkan olarak normalde gabs adamant yada blessing alıp artılamayı düşünüyordum ki lanet olasıca quest item basarken yakma amaçlı attığım anda +7 oldu ve vazgeçtim...

bunu niye anlattımki :D

asıl konumuz şu toplu cure ve toplu ac skillerini ansıl açtıracağım ve silah olarak ne önerirsiniz *

main leonard +7 veya +8 iyimidir... birde judgement mi açayım malice mi..?

çok soru sorduğumun farkındayım.

edit.. ergen yada liseli de değilim.

skil point dağılımı heal 60 aura 80 ... boşta 2 skil point var 81 olup malice mi açayım yoksa leonard almayı düşündüğüm için judgement mi açayım..

Arkadaşım, bir sitede gezinirken gözüme çarptı ve işine yarayacağını düşünüm. Umarım yarar

Alıntı :

INT priest nedir? ne kullanır? ne giyer? Tüm Cevaplar!!

Öncelikle INT priest in ne olduğundan kısaca bahsedelim...

INT priest party deki oyuncuları koruyan kolluyan bir oyuncudur.

LVL durumlarına göre INT priest nasıl yapılır bunu anlatıcağım:

Öncelikle 83LVL den başlıyorum... 83LVL bir priest in 148skill point i olur. Bunları dağıtmak için KİŞİSEL görüşüm şu şekildedir:

3 tür INT priest vardır, BUFFER / DEBUFFER / HEALER

Önce BUFFER dan başlıyalım ve 148skill point i dağıtalım:

60heal 76buff 12master şeklinde bir dağılım en sık yapılan dağılımdır, bu sayede priest masterdaki 12skill i yani helis ile atak da yapabilir, buff daki 350ac yi de açmış olur.

Sırada DEBUFFER var, 148skill point i dağıtalım:

60heal 80debuff 5master ve 3skill point boşta kalır şeklinde bir dağılım en sık yapılan dağılımdır, bu sayede hem mana silme hemde master %10 aktif haldedir

Son olarak HEALER , 148skill point i dağıtalım:

75heal 60debuff 12master ve 1skill point boşta kalır şeklinde bir dağılım en sık yapılandır, bu sayede massive açılır, master 12skill i helis açılır ve ayrıca past recovery açılır

Şimdi ise benim 83LVL bir PRIEST için FAVORİ skill dağılımım: (tamamen kişiseldir):

80heal 45debuff 23master şeklinde bir dağılım bence EN GÜZEL dağılımdır. Bu sayede hem 20sn lik party 6000heal açılmış olur ki bu 1sn de partynin her oyuncusuna 300heal can verir, hem debuff malice açılmış olur, ayrıca master 23skill i Minak's Thorn açılmış olur. (Minak's Thorn un özelliği; party ye yapılan her dmg in %20 si azalır) Ayrıca bunlara ilaveten master 15skill i de açılmış olur ki bu KENDIMIZE 10sn liğine tüm DEBUFF skillerine karşı koruma sağlar, debuff ı skillerinden birini bize atana bu skill i yansıtır yani ona geri gönderme ihtimali vardır, şansa göre. Ayrıca MASTER %15 de açılmıştır.

83lvl bir priest iniz varsa ve oyuna biraz heyecan katmak isterseniz 80heal 45debuff 23master açmanızı tavsiye ederim, ama şunu unutmayın HEALER oynamak en zorudur çünkü tüm heal lar sizdedir...

Yukarıda anlattığım özellikleri 80 81 82 lvl priest ler için de skill point lerine göre dağıtabilirsiniz!

Şimdi gelelim NE GİYER INT PRİEST?

Bu konuda FP CHITIN SHELL kıyaslaması yapacağız... Önce FP den başlıyalım:

FP için 158int 101str vermemiz lazım (PAULDRON+8)
    Üzerimize hiçbir takı takmadan skill dağılımı şu şekilde oluyor (orc priest kadın):
    101str 108int 223hp

Chitin için 174int 104str vermemiz lazım (PAULDRON+8)
    Üzerimize hiçbir takı takmadan skill dağılımı şu şekilde oluyor (orc priest kadın):
    104str 174int 204hp

Shell için 190int 108str vermemiz lazım (PAULDRON+8)
    108str 190int 184hp

Bunlar standart SET için geçerlidir, istersek bunları GOBLIN pauldron lara göre düşürebiliriz...

Yine benim KİŞİSEL tercihim şu şekildedir:
    Priest chitin goblin pauldron
    Priest chitin pad +8/15hp
    Priest chitin helmet +8/15hp
    Priest chitin bot +8/15hp
    Priest chitin shell gauntlet +8/15hp

Şimdi gelelim NE TAKAR INT PRİEST?

Bu konu tamamen KİŞİSEL görüştür ve herkesin bir tercihi vardır, benim tercihim bazılarına göre saçma gelebilir ama inanın 4yıl priest ile oynadım ve ARES gibi bir serverda en çok iş yapacak itemlerdir:

Earring Tercihi =>> LILLIME => SSE => WE => BE => CE
    Amulet tercihi =>> EP => IN => WP
    Belt Tercihi =>> GLASSBELT => IRONBELT => SKELETON BELT => BRONZE BELT
    Ring Tercihi =>> LEGGIONARE BAND => ROL => ROM => ROC

SON OLARAK ISE KENDI KULLANDIĞIM INT PRIEST ÖZELLİKLERİNİ YAZIYORUM 83LVL ICINDIR:

Eğer ARES de oynuyorsanız...
    PRIEST CHITIN HELMET +8/15HP
    PRIEST CHITIN GOBLIN PAULDRON
    PRIEST CHITIN PAD +8/15HP
    PRIEST FP BOOT 25AXE DEFENS
    PRIEST FP GAUNTLET 20SPEAR DEFENS
    LYCOAN HAMMER +7 veya +8
    CS +6 veya +7 veya +8 [kesinlikle CS, görev kalkanı kurtarmaz!]
    SSE +1 +2 veya LILLIME +1 +2
    EP+3 veya EP+2 veya IN+0
    GLASS BELT +2 veya GB+1 veya GB+0 veya IRONBELT+0
    LEGGIONARE BAND +2 veya LB+1 veya LB+0 veya ROL+2 ROL+3
    Bunları kullanabilirsiniz bütçenize göre...
    80heal 45debuff 23master Şeklinde bir skill dağılımı en güzel seçimdir.

Benim kullandığım itemler şunlardır:
    PRIEST CHITIN HELMET +8/15HP
    PRIEST CHITIN GOBLIN PAULDRON
    PRIEST CHITIN PAD +8/15HP (ayrıca fp 20club defens)
    PRIEST FP BOOT 25AXE DEFENS
    PRIEST FP GAUNTLET 20SPEAR DEFENS
    LYCOAN HAMMER +7
    CS+7
    SSE+2 , BE+2
    EP+3
    GB+0
    ROL+3 , LB+1

• Birde arkadaş master skilleriyle alakalı çok doğru bir şey söylemiş.

Priestsin ve bütün atakların sana yapılacağını düşünürsek. Master'da bulunan passif defans skillerini açmanda büyük fayda var, gelen damage'leri azaltacak ve çok faydasını göreceksin bencede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sümmani. -- 1 Aralık 2011; 15:48:38 >
  • eyw .teşekkür ederim. baya faydalı oldu.
  • quote:

eyw .teşekkür ederim. baya faydalı oldu.

Faydamız dokundu ise ne âlâ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BEDAVA 80 LEVEL CHAR HERADA
    17 yıl önce açıldı
    cypherda 71 lvl mage satılık
    18 yıl önce açıldı
    S> 69 lvl mage itemli 50TL
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • daha skilleri nasıl açtırcağını bilmiyorsun millete char dizdiyorsun adam bomba ya
  • bilmemek ayıp değil yavru kuş öğrenmemek ayıp...derler ...

niye dert oldu ki anlamadım gitti.
  • quote:

bilmemek ayıp değil yavru kuş öğrenmemek ayıp...derler ...

forum demek paylaşıp bilgi edinmek demek, yeniliklere açık olmak ve sürekli bir şekilde öğrenmek demektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sümmani.

quote:

forum demek paylaşıp bilgi edinmek demek, yeniliklere açık olmak ve sürekli bir şekilde öğrenmek demektir.

5-6 seneden beri priestin master dışında skill açmak için istediği materyeller değişmedi hala konuları duruyor
    azıcık meraklı birisi olsa en dandirik forumlardan bile bunu öğrenebilir.
    bunun bilmemekle alakası olduğunu sanmıyorum tamamen tembellik.

• quote:

Orijinalden alıntı: Turkhes

quote:

Orijinalden alıntı: Sümmani.

quote:

5-6 seneden beri priestin master dışında skill açmak için istediği materyeller değişmedi hala konuları duruyor
    azıcık meraklı birisi olsa en dandirik forumlardan bile bunu öğrenebilir.
    bunun bilmemekle alakası olduğunu sanmıyorum tamamen tembellik.

Yahu tembellik veya değil, adam merak etmiş sormuş neyin meselesini yapıyorsun.

• leonard alma bence krovaz giyen bp itemi bana göre

int priest lycon hammer,holy animor fian takmalı

+7 görev kalkanı gayet iyi yanına ekstra bi kalkan almana hiç luzum yok
  • Konuyu açan arkadaşım skill point dagılım (BANA GÖRE!) hatalı neden ? 60 heal ideal parti 10k icin simdi bence 81 levelsen sanırım 147 skill pointin vardır

heal 60
    aura 78 350 acc icin zaten söyle söyliyim 78 aura verdiginde parti cure parti 2k parti 300 acc pasifte olsa acilacak bunlarıda priest mineramıydı ordan onun istedigi itemlerle ve az bi coins'le itemler yapıp istedigin skill görevini secim istedigi itemleri verince o skillerinde aciliyor

birde malice icin 3 vermelisin
    geri kalanını benim sana tavsiyem master ver hani hic bisey yapamadın master MECBUREN %10 dmg azaltmak icin mutlaka master 5 vermelisin judgement dedigin skill senin çarın INT çarsa acik olsa nolur ki???? mageye bile kaç vurabilecegini sanıyorsun ? ben söyliyim hiç :D

tavsiye item istersen

+7 Krowaz
    +7 mümkünse +8 DS
    +7 holy animor mümkünse +7 lycoan
    +0 dual ring of life
    +iron veya glass belt
    +1 warrior pendant
    +0 dual warrior earring

bu sekilde iyi bir playerlıgın varsa senle beraber partindekilerin hicbiri inan yatmaz

Yorumuma Yorum Yapanın iyi niyetli olmasını RİCA Ediyorum sonuçta + - olabilir yararlı olmak adına konuşun boş muhabbet yapmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProToneRCi -- 4 Aralık 2011; 18:18:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: IRau

leonard alma bence krovaz giyen bp itemi bana göre

Sesli güldüm

Görev kalkanı yetiyor demek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkhes

quote:

Orijinalden alıntı: IRau

leonard alma bence krovaz giyen bp itemi bana göre

Sesli güldüm

Görev kalkanı yetiyor demek

neden güldün ki kardeş sesli sesli.

+7 quest kalkanı sadece dd vermez ama diğer defansive özellikleri her zamn gab's dan iyidir.

İron set yaptığın zaman yada Glas belt + İron Neck yaptığın zamn birşey farketmeyeceğini zannediyorum.

• Sadece iron set hiç bir şeye yetmez. Bence ''sesli güldüm'' diyen arkadaş vurgusunda haklı ama tepkisinde haklı değil

+9 itemli charları düşünürsek bu iş zor demektir. Bir de hangi sw'de oynadığına bağlı. Gerçi artık sw'nin pek önemi yok, her sw'de var +9 / +3 setli arkadaşlarımız. ataklarını 5 k ya yaklaştırmaya çalışanlar var yani... Artık priest'in asıl itemi gabs bana göre.. Cz'deki bir charın gab's'ı olması şart ve kati bir kural haline dönüştü...
  • Ronarktayım ve Karus'um.

Karşımızda sadece MasterStroke clanı var ama sağlamlar. Geneli mage pt. Doğrudur onlara karşı dayanamıyoruz fazla ..

adamlarda +8 kro set +3 takılar var ..

anlaşıldı illa gab aldıracaksınız bana ::D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.