Şimdi Ara

80 mm fanlı psu'ya 120 mm fan takılır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Elimde elimde bilgisayar dışında genel amaçlı güç kaynağı olarak kullandığım 300 W atx psu var. Fanı 80 mm (12 V 0,15 A) fan var. Fan çok ses yapıyor.
    Cihazın üst kapağına 120 mm yer açıp 120 mm fan takmayı düşünüyorum. 80 mm fanın yerini üst kapaktan çıkacak parçayla kapatacam.
    Bunun cihaza bir zararı olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Özenli çalışırsan hiçbir zararı olmaz.
  • Sharkoon 80-120mm Kasa Fanı Dönüştürücü
    http://www.sanalpazar.com/Sharkoon-80-120mm-Kasa-Fani-Donusturucu__isp8319207

hiçbir sorun olmaz fakat tek sorunun montajda olur sanırım. yer varsa psu içinde böyle bir dönüştürüxü almalısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhankerimli -- 3 Temmuz 2013; 11:57:27 >

• PSU nun orjinal fan yerine 120 mm fan sığmıyor. Onun için fanı üst kapağa monte etmeyi düşünmüştüm. PSU şuna benziyor.

• Ucuz model bir güç kaynağı ise alacağınız en ucuz 12cm fan ve emeğinizide eklersek değmez.Ama uğraş olsun derseniz psu içerisinde pasif soğutucularun yüksek olma ihtimalı var.İçerisine montaj yapabilmeniz çok iyi beceri,sabır ve işçilik isteyecektir. Fanı büyütünce fanı bozulmuş bir psu'dan randıman beklemeyin.12cm fanı psu dışına monte ettiğinizde kasanın psu kızak yuvasına oturmayacağınıda unutmayın.Umarım yazdımlarımın faydası olur.
  • PSU yu bilgisayarda kullanmıyorum.
    Yüksek amperli 12 volt ve 5 volt için kullanıyorum. Cihaz bilgisayara takılmayacak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    120 mm sessiz fan önerisi
    9 ay önce açıldı
    140 MM EN İYİ FANLAR
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.