Şimdi Ara

80 plus sertifikaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • corsair hx650 bronz sertifikalı bir ürün aldım. ürünlere bu sertifikayı kim veriyor?
    kutunun ya da ürünün üzerinde sertifika yok. yazması gerekmez mi? mağazadan alan biri nasıl anlayacak sertifikası olduğunu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2x+1 -- 11 Kasım 2011; 10:28:54 >

• Sertifika deyince bir kağıt yok, ürünün modelinde 80 Plus, 80 Plus Bronze, 80 Plus Silver, 80 Plus Gold veya 80 Plus Platinium yazar, bu sertifikalı olduğunu ifade ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmldrs

Sertifika deyince bir kağıt yok, ürünün modelinde 80 Plus, 80 Plus Bronze, 80 Plus Silver, 80 Plus Gold veya 80 Plus Platinium yazar, bu sertifikalı olduğunu ifade ediyor.

ürün modelinde yazar derken, nerede yazıyor yani?
    benim aldığım ürünü internetten araştırdım öyle öğrendim 80 bronz olduğunu. ama sen hiç bilmeden aldın mağazadan aldın bir power diyelim. nerden bileceksin altın mı, gümüş mü olduğunu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2x+1 -- 12 Kasım 2011; 23:39:53 >
  • hocam o kıytırık markalardan zaten bu sertifika beklenmez
    bu 80+ olayı verimlilikle ilgilidir.

80+ bronz %83'e kadar verimlilik sağlar
    80+ silver %85'e kadar verimlilik sağlar
    80+ gold %87'ye kadar verimlilik sağlar
    80+ platinum %89'a kadar sağlar.

modeli internet sitesinden bakınca anlarsın. ama muhtemelen psu üzerinde bununla ilgili logo bulunur. (kaliteli markalarda )
  • corsair en kaliteli markalardan o modeli de gerçekten 80+ endişelenmene gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2x+1

quote:

Orijinalden alıntı: cmldrs

Sertifika deyince bir kağıt yok, ürünün modelinde 80 Plus, 80 Plus Bronze, 80 Plus Silver, 80 Plus Gold veya 80 Plus Platinium yazar, bu sertifikalı olduğunu ifade ediyor.

ürün modelinde yazar derken, nerede yazıyor yani?
    benim aldığım ürünü internetten araştırdım öyle öğrendim 80 bronz olduğunu. ama sen hiç bilmeden aldın mağazadan aldın bir power diyelim. nerden bileceksin altın mı, gümüş mü olduğunu?

80 + sertifikası her ürün için bir artı özellik üreticiler bunu ürünlerinin üzerinde belitecek ki tercih edilsin, ama anlaşılan ürünleri zaten kaliteli ve ortalamanın üstünde olduğu için mi bilinmez, Corsair bunu yazmaya gerek görmemiş olabilir. Ürettirdiği 40'ın üstündeki psu'nun sadece 10 tanesi 80+ sertifikasız, ki onlarda iyi ürünler. http://www.realhardtechx.com/index_archivos/Page447.htm

• @tarkolar ın yaptığı açıklama herşeyi anlatıyor sertifika olarak. sistemin gerekli olduğu gücü şebekeden çekerken, kullandığı verimlilik burda önemli olan. örnek ile açıklarsak;

500 watt gerekli bir sistem için %70, %85 ve %90 verimlilik değerlerini ele alırsak,

%70 olan güç kaynağı şebekeden 714 watt

%85 olan güç kaynağı şebekeden 588 watt

%90 olan güç kaynağı şebekeden 555 watt güç çeker. ordaki verimlilik sertifikasının tüm anlamı budur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kaspersky Plus 2 Yıllık 100tl
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.