Şimdi Ara

80 TL'lik Bisiklet Uygun mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Bir arkadaşımda çift amatisorlü bianchi var(modelini bilmiyorum)80liraya satarım dedi. Bisikleti 3 yıl önce almış kullanıyor bide arada yani paslanmasi falan yok tek sorunu lastik patlamış. Sizce almali mıyım? Hem yol hem dağ için kullanma ihtimalim var. Bir grup arkadaş ile uzun yola çıkmayı düşünüyoruz ve bir tek benim bisikletim yok onun için bunu almayı düşünüyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Düşüncem: Çakma, kenar mahalle bisikletçilerinin üretip bianchi yazdıkları bisiklet. Bende cobra marka frenleri tutmayan amasörleri bozuk akortu gidik fren pabuçları kabak olmuş lastikleri kabak olmuş her tarafı çizik cheetos yapıştırmalarıyla kaplı yazıları soyulmuş yıllar önce kullandığım demir yığınını bile 60a mı ne zor sattım.
  • Başka bir bisiklet alacak paran varsa düşünme. Özellikle uzun yol çekilmez o bisikletle
  • Uzun yolda bisikletten soğursun.
  • Anlıyorum.
    Ama gördüm bisikleti ve orjinal bianchi ayrıca satan kişi arkadaşım olduğu için ucuza satıyor.Tekerlek patlamış iç tekerlekte sorun yok.Zincir yeni tertemiz diyeyim hatta .Frenler düzgün sağlam birde akordun ayarlanması gerekiyor.Açıkçası hoşumada gitti.Çok ağır olmasını bekliyordum da bana hafif geldi birde faturalı falan.

• 80 lira kesinlikçe çok iyi bir bianchi için, ben 300 baymıştım Eduardo Bianchi amcaya :D
    Yapman Gereken: Tartıya çık, bisikleti eline al bidaha çık ve aradaki farkı 15kg'yi geçmiyorsa uzun yol yapabilirsin; ben ilk uzun yolumu Bianchi Focus 2003'le yapmıştım(14kg). İlk uzun yolum Pendik, 2.si Yalova'ydı. Yalova'dan sonra o bisikleti bırakıp profesyönele geçmem gerektiğini anladım
    Arka amortisörü uzun yola çıkarken sertleştirebildiğin kadar sertleştir(çevirerek) çok güç emer her pedal vuruşunda. Ayaklığı çıkar.... Bir de fren pabuçları jant'a değmesin kesinlikle. Rotu bozuk olabilir(jantın 8'e dönme olayı), bir bisiklet tamircisinde akort yaptırabilirsin sanırım 10-15 liraya..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XavierFire -- 23 Mart 2013; 4:08:42 >
  • SS atsan iyi olurdu ama neyse eğer dere tepe olucaksa amörtisörlü iyi ama hep düz yolda bence eksi yanları var
    ama bence gayet iyi istersen biraz bisikletçilere bak dandik bisikletleri ne kadar pahalıya satıyorlar
  • Alın deneyin kullanın, hoşunuza gittiyse alın, siz mutlu oluyorsanız gerisi teferruat.
  • Cift amortisorlu alma cok yorolursun

• Bisikleti aldım arkadaşlar 65 e teşekkürler cevaplarımız için

• hayırlı olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.