Şimdi Ara

800-1000 TL Bütçe

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta belirttiğim miktarda bütçem var.
    s3-s4mini-one x - nexus4-desire500 gibi modelleri inceledim durdum.Kimisinin ekranı tft kimisinin güncellemesi yok falan derken bir karara varamadım. bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. Bu fiyatlara hangi telefonlar alınabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: canbaz34

Arkadaşlar başlıkta belirttiğim miktarda bütçem var.
    s3-s4mini-one x - nexus4-desire500 gibi modelleri inceledim durdum.Kimisinin ekranı tft kimisinin güncellemesi yok falan derken bir karara varamadım. bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. Bu fiyatlara hangi telefonlar alınabilir.

Xperia sp 1000 altinda ideal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

quote:

Ekranın tft olması ve 1gb ram olması sıkıntı çıkarmaz mı ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

quote:

Ekranın tft olması ve 1gb ram olması sıkıntı çıkarmaz mı ?

Burda karar senin lcd ekranli civil civil sahte renkli samsung alabilirsin ama daha nazik ve daha dusuk gpu olur,nexus alirsin iki gb ram ekran guzel ama sarji zayif sd kart takamaz dahili hafizadan devamli video siler yer acmaya ugrasirsin,sp alirsin ekran tft olur ama nr batarya yari yolda birakir nede elinden dusunde smsung gibi pert olur,ayrica 1 gb ram so de yetiyi kullandim biliyorum asphalt8 oynayipmp3 dinlerken ayni anda sifir kasmaayrica s4mini gpusu hem sp den hem nexus tan zayiftir.kisacasi 1000 altinda once sp olmadi nexus alimi s4mini almaktan daha mantikli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok tatmin edici bir cevaptı, sağolasın usta. Ayrıca en uygun nerden alabilrim bu konuda da bir fikrin varsa süper olur.
  • Xperia sp iyi değil o kadar çok.Sen Htc 8x wp8 bak .Biraz daha çıkabilirsin lg g pro 3e katlar :)
  • quote:

Çok tatmin edici bir cevaptı, sağolasın usta. Ayrıca en uygun nerden alabilrim bu konuda da bir fikrin varsa süper olur.

paralel de ınternetten 879 a var baktım sımdı,ben 7 ay kullandım bır sorun yasamdaım,adreno 320 gpuya sıkıntı yasatacak oyun pek yok zaten kasa saglam batarya 2370
     800-1000 TL Bütçe 800-1000 TL Bütçe

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.