Şimdi Ara

800-900 bin arası araba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kia sportage 1.6crdı 190bin km 900 bin tl alınır mı sizce bi kroniği var mıdır kilometreye göre fiyat nasıl?800-900 bin lira arası suv veya c hatchback otomatik sorunsuz ne alınır ?(aklımdakiler c3 aircross,auris hybrid,Focus 4 ecoblue,Opel crossland,megane 4 çok kararsız kaldım.)yeni evliyim ilk arabam olacak satarkende kolay satabileceğim çok değer kaybetmeyecek araba arıyorum yardımlı olursanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Auris 1.6 benzinli lpg li otomatik öneririm, listedeki diğer araçlara göre çok daha sorunsuz sıkıntısız uygun yürütme maliyetleriyle(yakıt bakım vs. gibi) binersiniz, piyasası da iyidir, değer kaybetmez aksine 2. elde toyotalar diğer rakiplerine göre daha fazla değer kazanır.

• lpg çok düşünmüyorum araçta 1.6 atmosferik çok yakar mı acaba bilginiz var mı ?

• Muhammett1218 M kullanıcısına yanıt

Hocam çok yakıp yakmadığı kullandığınız trafiğe ve sizin için çok yakıtın ne anlama geldiğine göre değişir,

Şehir içinde akıcı trafikte 100 km de 7 8 litre ortalama tüketimle gezebilirken sıkışık trafikte bu değer 10 litreleri görebilir. Şehir dışında ise 100 110 km hız sabit bir şekilde 100 km de 5 5.5 litre civarında ortalama tüketim yakalanabilir, bu değer 130 140 ları gördüğünde 6 6.5 litreleri görecektir.

Yaklaşık olarak bu değerler sizin için fazla ise çok yakıyor demektir, lpg ile yakıt maliyeti ciddi anlamda azalıyor motoru da uyumlu bilginiz olsun düşünmemenizin sebebi bu ise diye belirtmek istedim.

Şunu da eklemek isterim muadili c segmentindeki atmosferik benzinli araçlara göre yakıtı, motoru ve kasasının hafifliği sebebiyle biraz daha düşüktür hatta bu sebeple olsa gerek ilanlardaki araçların da azımsanmayacak kadarında lpg yok, normalde atmosferik benzinli lpg uyumlu araçların neredeyse hepsine lpg takılır. Bu da demek oluyor ki lpg ile kulanım diğer lpg li olanlardan bile daha az yakıt maliyeti sunmaktadır.

Bu videonun geneli araçla (1.6 benzinli otomatik toyota auris) ilgili size bilgi verebilir, videonun en sonunda da yakıtla ilgili bilgiye ulaşabilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?si=uvry6yWqqPH0w42O&v=SboZ1hCLTPg&feature=youtu.be

• yazdıklarından megan ve focus piyasa arabası hızlı satılır

o kasa sportage da benim ex patronun aracında türlü elektrik arızaları baş gösterdi 240 bin civarı bir km de 4x4 full versiyondu.

elektronik fren kafasına göre kaçırıyordu camlar acılmıyordu en sonda yolda kayış kopardı sonrasını bilmiyorum Hakkını vereyim bana göre kullanması çok keyifliydi. Belki de bakımları düzgün yaptırmadılar ucuza kaçtılar bulunduğumuz yerde yetkilisi yoktu diye hatırlıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 22 Ekim 2024; 16:54:23 >
  • blueSKYLINE kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim yanıtlarınız için çok sağolun heralde en sıkıntılı fiyat bandı her gün farklı bi arabaya yöneliyorum :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nerd Miner kullanıcısına yanıt

focus 1.5 ecoblue fln denk geliyor bu fiyatlara 2018 ve üstü tork konvertörlü olması için onu hakkında bi bilginiz var mı çok yorum bulamadım bu araç hakkında

Hocam focus 4 lerin çok temizi denk gelmez kanımca çünkü ben de bu fiyatlara araba bakarken(mayıs ayında) göz gezdirmiştim

fakat focus 3.5 dersen anlatayım ailemizde bir adet 1.5 tdci ps c-max var donanım eşidir.

İlanlarada göz gezdirdim ya km ler uçmuş ya hasarlar ayrıca 3.5 kasada ecoblu motor YOK millet ilanlara yanlış giriyor ıslak (yağlı) çift kavramalı 1.5 tdci dir onlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 22 Ekim 2024; 17:8:16 >
  • Bundan bahsediyorum hocam ben mi yanlış söylüyorum bilmiyorum ama 2018 ve sonrası Focus 4 diye biliyorum tam konvertörlü

tamam bu focus 4

ama bak kaçtane boyalı parçası var 114 bin lira tek seferde hasar kaydı var km side baya var 135 bin km de temiz denebilir mi.

• Nerd Miner kullanıcısına yanıt

Tabiiki temiz değil ama bu fiyat aralığında hep böyle o yüzden çok kafa karıştırıyor napıcamı bende bilmiyorum:)

• Sıfır araba var o paraya. Yeni evlisiniz, başınız ağrır 190k km'deki arabayla.

• mystiery_ kullanıcısına yanıt
    Ne önerirsiniz sizce ne almalıyım ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yerli üretim
    www.otomobil.fiat.com.tr
    Fiat Otomobil Fiyat Listesi - Tüm Modeller | Fiat Türkiye
    https://www.otomobil.fiat.com.tr/fiyat-listesi

Togg olsaydı keşke bu fiyatlarda. Uygun fiyatlı bir model yapamadılar gitti.

Biliyorum en mantıklı araçlardan biri özellikle Egea 1.6 dizel hatckbackler hoşuma gidiyor ama kalitesinden dolayı hep bi soru işaretiyle yaklaşıyorum ya da genel algı böyle olduğu için bi türlü elim gitmiyor :))

Bence ilk arabada sıfır arabanın keyfine varmak lazım eğer imkanlar yeterliyse ki yeterli. 5 yıl yada 150bin km kafanız rahat olur. Kötü başlayıp 190k km'de ikinci el araba ile arabadan illallah etmeyin sonradan. Allah nasip ederde çocukta olursa hepten rahat edersiniz. Sanayi ile muhatap bile olmazsınız günlerce araba yatmaz. Türlü yalanlarla hem paranızdan hem zamanınızdan olmazsınız.

Haklısınız teşekkür ederim yorumlarınız için ama Egea da bile o fiyatlara en boş paketleri var maalesef ama değerlendireceğim teşekkür ederim.

• Jetta

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Astra K 1.6cdti
    Egea Cross 1.0 ve 1.6mkjet manual.
    308 1.5 veya 1.2
    Opel Crossland.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.