Arkadaşlar iyi günler. Günlük işleri görmesi amacıyla pedere alınacak cihazlara bakıyorum. Başta tablet düşündüm ama pc her zaman bir adım önde oluyor fiyat ve performans konusunda sanırım. Kendisine internette rahat gezebileceği, office ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir cihaz bakıyorum sizlerinde görüşlerini alırsam memnun olurum. İyi günler.
quote:
Orijinalden alıntı: HelmsDeep_
Arkadaşlar iyi günler. Günlük işleri görmesi amacıyla pedere alınacak cihazlara bakıyorum. Başta tablet düşündüm ama pc her zaman bir adım önde oluyor fiyat ve performans konusunda sanırım. Kendisine internette rahat gezebileceği, office ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir cihaz bakıyorum sizlerinde görüşlerini alırsam memnun olurum. İyi günler.
Aslında bu devirde artık Celeron ve pentium notebook tavsiye etmek pek de işime gelmiyor ama bu rakam kesin ise başka çare yok görünüyor. Ne var ki çok küçük bir artış ile çok daha kalıcı ve uzun vadeli bir notebook almanız mümkün bence... Mesela LENOVO B5070 59-435164 i3 4005U gerçekten güzel bir notebook ve işlemcisi de Core i3 olması nedeniyle daha kalıcıdır diye düşünüyorum. Aslında diğerlerinden çok da ciddi performans farkı olduğunu söylemek mümkün değil ama ne de olsa yeni nesil işlemcilerden... Fiyatı da 1020 TL şu an bizde ama başka yerlerde de olabilir bakın derim... http://www.indirimkenti.com/Products-28239-lenovo-b5070-59-435164-i3-4005u-170-ghz-4gb-500gb-156-hd-led-tumlesik-vga-dos-cam-blt.html
Diğer taraftan yok 800-900 TL yi geçmesin diyorsanız bir de şu modele bakın.. LENOVO G500 59-414978 CELERON... Ortalama 800-900 TL ilşe bulabilirsiniz ve dediğim gibi bu da her türlü işi görür aklınızda olsun...
Aslında benimde pentium işlemcili bir cihaz almak hiç işime sinmiyor ama kullanım amacı doğrultusunda da 1000 tl vermek bana çok saçma geliyor altı üstü internete girecek ve power pointte bir iki slayt hazırlıcak biri için gereksiz gibi duruyor. Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim hepsini teker teker değerlendireceğim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme