Şimdi Ara

800-900 TL İkinci El DSLR Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar. Halihazırda mate 20 lite cep telefonu kullanıyorum ve genelde bu cihazdan dışarıda gördüğüm güzel manzaraları, binaları vs çekiyorum. Fakat görüntüsü çok yapay gelmeye başladı. Başlıkta da yazdığım gibi dslr makine tavsiyesi istiyorum. Bunu hayatım boyunca tutkulu bi hobi şeklinde yapmak istediğimden dslr makine ile fotoğraf çekmenim her detayını öğrenmek asıl amacım. Yardımcı olacak kişilere şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 4 gündür kimse yardım etmemiş arkadaşa? Ayıp be.
  • AKINLASINN A kullanıcısına yanıt
    Dostum mesaj kasmak için her gördüğün gönderi altına boş yorum atana kadar sen bir tanesine yardım et o zaman

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NETHRON

Dostum mesaj kasmak için her gördüğün gönderi altına boş yorum atana kadar sen bir tanesine yardım et o zaman
    Bu kadar mesaj boşuna kasılmadı. Büyük emek var
  • Bende Canon 1100d var satmayı düşünüyorum istersen msj atabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1000 liraya Olympus E-M10 400 liraya da 14-42 lens ile birşeyler yapılabilir.

Aslında ikinci el çok dslr var bu fiyata, set olarak satanlar da var, fakat gezeceğiniz için hafif birşey önermek istedim. Onun dışında Canon nikon dslrlarda güzeldir fakat insanı bayabiliyor ağırlık ve hacimden dolayı
  • Amaç sadece fotoğraf çekmek mi? Video'da çekilecek mi? Harici mikrofon takılacak mı? Konuyu açan arkadaş bence konuyu açıp unutmuş gitmiş. Başka mesaj atmamış kendisi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.