Şimdi Ara

800-900 TL Şehir İçinde Kullanmalık Dağ Bisikleti Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba; bisiklet camiası ile ilgili hiçbir bilgim yok, arkadaşlarla şehir içinde gezmelik güzel bir bisiklet arıyorum. Aşağıda belirttiğim özelliklere ve 800-900 liralık bi fiyat etiketine sahip olan bir bisiklet önerirseniz memnun olurum.
    - Frenlerle ilgili v tipi ya da hidrolik fren önerenler gördüm, bahsettiğim fiyata olabiliyorsa süper olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sedona ve Kron'a bakabilirsin. Salcano'da seçenekler arasında. (Sedona 710 - Krona XC 150 veya 250)
  • Bu fiyata yerli üretim orta donanım keyifli bisikletler alabilirsin. Salcano Sedona önerebilirim.Sezon sonuna doğru az kullanılmış ikinci elleri de tercih edebilirsiniz.
  • Biraz araştırıp kafa yorarsan ikinci elde çok iyi bisikletler alabilirsin o parayla sıfırda genelde yerli üreticilerin orta donanımlarına yönelmen lazım
  • decathlondan btwin 500 modelini alabilirsin. Ömür boyu kadro garantisi veriyor.
    899TL fiyat etiketi var. Araştırmanı tavsiye ederim
  • Ben de bu fiyatlarda bir bisiklet bakıyorum peki2. El nerden bulunur temiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence şehir içinde city life tarzı hafif şehir bisikletleri daha uygun olur. Fren olarak şehir içi gezme için hidrolik disk gereksiz. Mekanik disk zaten bakımı zor ve verimsiz. Sana göre en iyi v fren olur. Hem kendin de değiştirebilir ve ayar yapabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mühendis Ahmet

Bence şehir içinde city life tarzı hafif şehir bisikletleri daha uygun olur. Fren olarak şehir içi gezme için hidrolik disk gereksiz. Mekanik disk zaten bakımı zor ve verimsiz. Sana göre en iyi v fren olur. Hem kendin de değiştirebilir ve ayar yapabilirsin.

mekanik diskin hangi bakımı zor?
  • Salcano city sport 10 hd aldım neredeyse hiç kullanılmamış ikinci el 700TL ye aldım. Biraz düşeş denk geldi işin aslı. Şehir içi dağ bisikleti seni bisikletten soğutur. Şehir/Tur bisikleti al alet aksın gitsin boşa enerji harcamazsın. Hidrolik frene verimsiz demek hiç kullanmadığınız anlamına gelir. Şehir içi olmazsa olmaz değil lakin uzun inişlerde müthiş faydalıdır keza ani duruşlarda da müthiş etkilidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi therkut -- 14 Ağustos 2015; 4:19:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.