Şimdi Ara

800 tl ye 2. el telefon tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar zenfone 5'i garantiye gönderdim iade yada değişim hakkı tanındı. Para iadesi istedim. Kendimde üzerine birşeyler ekleyip, kamera, hız ve sağlamlık açısından yarı yolda bırakmayacak bir telefon arıyorum. 2. el yada 0 olabilir farketmez. Aklımda Htc Desire 816 ve Z1 var şimdilik.

• quote:

Orijinalden alıntı: Scawn

Arkadaşlar zenfone 5'i garantiye gönderdim iade yada değişim hakkı tanındı. Para iadesi istedim. Kendimde üzerine birşeyler ekleyip, kamera, hız ve sağlamlık açısından yarı yolda bırakmayacak bir telefon arıyorum. 2. el yada 0 olabilir farketmez. Aklımda Htc Desire 816 ve Z1 var şimdilik.

Tft ekran sorun etmezsen z1 yada ekran icin temiz 32lik G2 bakin bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z1 in ekrani cok kotu onermem. Desire 816da donanim anlaminda fiyatinin gerisinde bir cihaz. Eger 1200lere cikabilirseniz g3 32 paralel oneririm. 800 1000 civari dusunuyorsaniz meizu mx4,serisine bakip alinmak kaydiyla g2,g7 yada s4 oneririm. Eger yedek telefonunuz var ve bekleme imkaniniz varsa bu mesajdaki tum telefonlardan cok cok daha iyi olan zenfone 2 yi beklemenizi oneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prydzsnare -- 29 Ocak 2015; 3:20:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

quote:

Arkadaşlar zenfone 5'i garantiye gönderdim iade yada değişim hakkı tanındı. Para iadesi istedim. Kendimde üzerine birşeyler ekleyip, kamera, hız ve sağlamlık açısından yarı yolda bırakmayacak bir telefon arıyorum. 2. el yada 0 olabilir farketmez. Aklımda Htc Desire 816 ve Z1 var şimdilik.

Tft ekran sorun etmezsen z1 yada ekran icin temiz 32lik G2 bakin bence.

simdi de tepki cekmesin diye tavsiye ederken g2 nin yanina baska model yaziyolar,himmm

• 2. el g2 işini görür
  • Tft ekran sorun değil. Açıkçası bana çok kötü gelmedi ekranı.

Tekrar zenfone bulaşmak istemiyorum. Zenfone 5, 2 cihaz aldım ikiside sorunlu çıktı şimdi değişimden gelen cihazıda tekrar gönderdim onada iade çıktı. Desire 816 görünüşü çok hoşuma gitti ama haklısınız sanırım tekrardan inceledimde o fiyat bandında donanınımı bi tık aşağıda.

Şuan önerileriniz doğrultusunda aklımda yalnızca G2 ile Z1 kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scawn -- 29 Ocak 2015; 12:29:01 >
  • 2. El note 3

• Dostum g2'den z1'e geçiş yapmış biri olarak kesinlikle z1 öneririm.. Su geçirmezlik sağlamlık premium malzeme ve aynı donanım..

• quote:

Orijinalden alıntı: UzmanForumcu

quote:

Tft ekran sorun değil. Açıkçası bana çok kötü gelmedi ekranı.

Tekrar zenfone bulaşmak istemiyorum. Zenfone 5, 2 cihaz aldım ikiside sorunlu çıktı şimdi değişimden gelen cihazıda tekrar gönderdim onada iade çıktı. Desire 816 görünüşü çok hoşuma gitti ama haklısınız sanırım tekrardan inceledimde o fiyat bandında donanınımı bi tık aşağıda.

Şuan önerileriniz doğrultusunda aklımda yalnızca G2 ile Z1 kaldı.

Bence G2 al ips ekranı var. Ayrıca yakında z4 çıkacak z1 3 seri eskiyecek.

G4 çıkacak G2 eskiyecek. Bitmez hocam bu eskime muhabbetleri, ne alırsam alayım 1 ay sonra bi üst modelinin çıkacağı duyrulur zaten. Dediğim gibi bana ekranı çok kötü gelmedi zaten G2 ile arasında kaldım fakat Z1'in suya, toza karşı dayanıklılığı ayrıca sağlamlığı benim için çok önemli ki kamera açısından bakarsak Z1 ile çekilmiş olan fotoğraflar bana niyese daha bir iyi gözüktü. Bilmiyorum belki Z1'e yakın olduğumdan tarafsız yaklaşmıyo olabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scawn -- 29 Ocak 2015; 13:56:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ne diyorum

Dostum g2'den z1'e geçiş yapmış biri olarak kesinlikle z1 öneririm.. Su geçirmezlik sağlamlık premium malzeme ve aynı donanım..

Peki G2 den sonra çerçeve kalınlığı sorun oldu mu ? Şuan benim gözüme batan tek şey sanırım, engelleyen diyelim. Çerçeve kalınlığı. Gerçi Zenfone 5 kullanmış biri olarak göz alışkanlığı kazandım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ne diyorum

Dostum g2'den z1'e geçiş yapmış biri olarak kesinlikle z1 öneririm.. Su geçirmezlik sağlamlık premium malzeme ve aynı donanım..

Peki G2 den sonra çerçeve kalınlığı sorun oldu mu ? Şuan benim gözüme batan tek şey sanırım, engelleyen diyelim. Çerçeve kalınlığı. Gerçi Zenfone 5 kullanmış biri olarak göz alışkanlığı kazandım.

Yok hocam hiçbir sorun olmadı. Göz alışıyor bi süre sonra. G2 malzeme kalitesi olarak yerlerde berbat. Z1 premium malzeme kalitesi su geçirmezlik sağlamlık bu yönlerden g2'den çok önde. Donanım olarak aynı seviyedeler. Ama gerikalan söylediğim detaylar z1'e öne çıkarıyor. 800 TL'ye bulabilirseniz 2.el gönül rahatlığıyla alın..

• Scawn kullanıcısına yanıt
    Ikiside uzmez,bende ayni karari vermek durumunda kalip G2 i aldim 1yil once,kararimdan memnunum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.