Şimdi Ara

800 tl ye dslr makine alınabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ilk defa bir fotoğraf makinesi almaya niyetlendim, arkadaşlarımın nikon d90, d3100 makinelerine hep imrenmişimdir fakat bu makineleri alacak pek maddi gücüm yok, en fazla 800 lira ayırabiliyorum. dslr konusunda uzmanlaşmış arkadaşlardan benim bütçeme uygun dslr tavsiyeleri olup olmayacağını merak ediyorum. yardım edebilirseniz çok sevinirim.tüm önerilerini merakla bekliyorum

• Canon 450d 18-55 kit lensiyle bu civarda ikinci el olarak bulunabilir galiba.
  • Rahatlıkla bulunur. Mesela sahibinden.com'da fiyat aralığıyla aratıp ne kadar çok seçenek olduğunu görebilirsin, ordan al demiyorum, örnek olması açısından. Donanımhaber ikinci el bölümü, canonturk, fotokritik, pentaxturkey ve gg'a bakabilirsin. O fiyata Canon 20D, 30D, Nikon D70-80, Pentax kx, k10D, Sony vs çok makina alınabilir. Tabi ikinci el, temiz makina ve güvenilir satıcı bulmak şartıyla.
  • sony alfa290 +18 55 lens 899 tl sıfır kapalı kutu media markt da

• İlginiz için çok teşekkür ederim arkadaşlar, verdiğiniz tüm modellere baktım özellikleri bakımından ahım şahım bilgim olmadığı için karşılaştıramadım ama en sonunda coxackie dediği gibi sahibinden.com a bakarken, nikon d5000 gördüm 2.el fiyatları 1000tl den başlıyor ve özellikleri de güzel gibi. bütçemi 200 tl aşıyor fakat önerdiğiniz modellerle kıyaslarsak, nasıl bir seçim olabilir? sizin fikriniz nedir, 200 tl daha biriktirsem mi?
  • İkinci el Temiz bir Pentax K-X her zaman en önceliğin olmalı...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.