Şimdi Ara

800 Tl ye Fotoğraf Makinesi Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar fotoğraf makineleri hakkında pek bir bilgim yok 0 fotoğraf makinesi almayı düşünüyorum bütçem 800 tl tavsiyeleriniz neler ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tio Salamanca -- 1 Mart 2015; 0:30:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tayas

Arkadaşlar fotoğraf makineleri hakkında pek bir bilgim yok bütçem 800 tl tavsiyeleriniz neler ?

Sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-dijital-fotograf-makinesi-pentax-kr-plus-18-55-kitlens-8098-shutter-full-kutulu-hatasiz-202200675/detay
    Sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-dijital-fotograf-makinesi-temiz-nikon-d5000-plus-18-55mm-plus-50mm-lens-ciziksiz-sifir-gibi-188839398/detay
    Sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-dijital-fotograf-makinesi-canon-550d-rebel-t2i-18-55mm-lens-193359786/detay
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

quote:

Arkadaşlar fotoğraf makineleri hakkında pek bir bilgim yok bütçem 800 tl tavsiyeleriniz neler ?

Sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-dijital-fotograf-makinesi-pentax-kr-plus-18-55-kitlens-8098-shutter-full-kutulu-hatasiz-202200675/detay
    Sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-dijital-fotograf-makinesi-temiz-nikon-d5000-plus-18-55mm-plus-50mm-lens-ciziksiz-sifir-gibi-188839398/detay
    Sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-dijital-fotograf-makinesi-canon-550d-rebel-t2i-18-55mm-lens-193359786/detay

Teşekkürler fakat bu linklerde 2.el makineler var ben 0 arıyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Teşekkürler fakat bu linklerde 2.el makineler var ben 0 arıyorum.

Konu başlığında sıfır alınacağı belirtilmemiş.

Vatanbilgisayar.com/aynasiz-sistem-slr-fotograf-makinesi/

Eos-m alınabilir.

• quote:

Tavsiye için teşekkür ederim,aynasız makine ile kompakt makinenin farkı nedir ayrıca kompakt önerileriniz de var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tio Salamanca -- 1 Mart 2015; 0:39:15 >
  • quote:

quote:

Tavsiye için teşekkür ederim,aynasız makine ile kompakt makinenin farkı nedir

Aynasız makinelerin sensörünün daha büyük olması nedeniyle fotoğraf kaliteleri kompak makinalardan daha iyidir.

quote:

ayrıca kompakt önerileriniz de var mı ?

• her kopmpak makinenin sensörü küçük değildir, FF sensörlü kompak makine de var. sony rx1 mesela. kompak demek lensi değişmeyen fotoğraf makinesidir. aynasızların lensi değişebiliyor. fark bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozbey08

her kopmpak makinenin sensörü küçük değildir, FF sensörlü kompak makine de var. sony rx1 mesela. kompak demek lensi değişmeyen fotoğraf makinesidir. aynasızların lensi değişebiliyor. fark bu.

Teşekkürler,bir sorum vardı DSLR ve SLR makinelerde optik zoom neden düşük ?
  • sensör büyüdükçe optik çarpan küçülüyor, o yüzden. aps-c sensörlü makinelerde optik çarpan 1,5x iken FF sensör de 1x dir.
    sensör büyüdükçe optik çarpan neden küçülür dersen orasını bilmemem o optik uzmanlık bilgisi ister.
  • Ben de 800 butce ile 2 ay makina arastirdim , Canon Eos M de karar kildim , esc bilgisayardan 700 tlye aldim . Cektigim resimler ve videolar muhtesem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En pahali kompakt makine en ucuz dslrden bile kotu resim ceker

• quote:

Orijinalden alıntı: erdem271

En pahali kompakt makine en ucuz dslrden bile kotu resim ceker

Profesyonel makine lenssiz kullanılır mı ?

• quote:

Sony rx1 o bir kompak ff makine ve senin en iyi aps-c sensörlü DSLR dan daha iyi kaliteli fotoğraflar çekiyor. kompak makine var kompak var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozbey08 -- 3 Mart 2015; 19:39:01 >
  • quote:

quote:

Sony rx1 o bir kompak ff makine ve senin en iyi aps-c sensörlü DSLR dan daha iyi kaliteli fotoğraflar çekiyor. kompak makine var kompak var.

Hocam sony a3000 almayı düşüniyorum lens şart mı sizce ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tio Salamanca -- 3 Mart 2015; 22:08:14 >
  • yok kit olarak alırsan lens almana gerek yok.ama sonradan ihtiyaçların değişirse ona uygun lens alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozbey08 -- 4 Mart 2015; 0:33:12 >
  • quote:

yok kit olarak alırsan lens almana gerek yok.ama sonradan ihtiyaçların değişirse ona uygun lens alabilirsin.

Kit lens kutunun içinde makineyle veriliyor mu ?
  • genelde kit lensle satılır,ama sadece gövde olarak satılanlar da var. kutunun üzerinde yazar zaten 18-55 lensle beraber diye. internetten alacaksanız. ilanda yazar kit lensle mi, body mi olduğu.
  • quote:

genelde kit lensle satılır,ama sadece gövde olarak satılanlar da var. kutunun üzerinde yazar zaten 18-55 lensle beraber diye. internetten alacaksanız. ilanda yazar kit lensle mi, body mi olduğu.

Peki hocam odak meselesi nedir kit lensle odak mümkün mü?

• sen gerçekten fotoğrafçılık hakkında hiç bilgin yok, o yüzden makine almadan önce bence fotoğrafçılık eğitim kitapçığı veya cd si falan al. yada internetten NG interaktif fotoğrafçılık okulu diye eğitim cd var var indirilebilir linklerden indir oku. sonra ne alacağına karar ver.
  • ozbey08 kullanıcısına yanıt
    Peki tavsiyeler için teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.