Şimdi Ara

800 üzerinden 800 Puan almış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün oğlu SAT (Scholastic Aptitute Test) sınavında 800 üzerinden 800 puan almış.Okumak isteyenler işte haber Birde içinizde gizli kalan bişeyler mutlaka vardır konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum

• ßizimkiler gelir der şimdi torpil cart curt
  • Sınavı bilirim zor değildir asla. Ben de 600 üstü bir puan alırdım. Girip verseydim tabi sınavı ama girmek nasip olmadı o zamanlar. Matematik kısmına zaten hesap makinesi ile giriyorsun. Ama o "m_a" ingilizce kısmını ne kadar iyi yaptıda 800 alabildi şaşırdım. Ayrıca tam bilmiyorum Amerikan Tarihi'de soruyorlardı sanırım. Onu nasıl yapabilmiş hayretler içerisindeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EleSuDökenSuat

Sınavı bilirim zor değildir asla. Ben de 600 üstü bir puan alırdım. Girip verseydim tabi sınavı ama girmek nasip olmadı o zamanlar. Matematik kısmına zaten hesap makinesi ile giriyorsun. Ama o "m_a" ingilizce kısmını ne kadar iyi yaptıda 800 alabildi şaşırdım. Ayrıca tam bilmiyorum Amerikan Tarihi'de soruyorlardı sanırım. Onu nasıl yapabilmiş hayretler içerisindeyim.
    Yavf adamin biri zaten acmis konuyu 50 kere acilmasinin ne anlami var ???..........

• quote:

Orijinalden alıntı: TrMhMt

Yavf adamin biri zaten acmis konuyu 50 kere acilmasinin ne anlami var ???..........

Alıntıları Göster
    Helal olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: 41,5

Helal olsun

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar sat ile ilgili birşey bilmeden yorum yapmayın. Hangi bölümden 800 almış eğer matematikten aldıysa bu rekor değildir. Zeki olmanız gerekmez. Ortalama bir ortaokul çocuğu dikkatli olursa 800 alabilir. Sonuçta bu çocuk da ygs den 410 puan almış. Amerika' daki üniversiteler için önemli olan referans ve paradır. Referans ve para bu çocukta babadan hazır olduğu için Harvard' a girebiliyor. Tabi medya bunu yağcılık için kullanıyor. Parayı bastıran herkes (gerizekalı olmadığı sürece) orada okuyabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yeur

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    torpildir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: qRueL

Sınavı bilirim zor değildir asla. Ben de 600 üstü bir puan alırdım. Girip verseydim tabi sınavı ama girmek nasip olmadı o zamanlar. Matematik kısmına zaten hesap makinesi ile giriyorsun. Ama o "m_a" ingilizce kısmını ne kadar iyi yaptıda 800 alabildi şaşırdım. Ayrıca tam bilmiyorum Amerikan Tarihi'de soruyorlardı sanırım. Onu nasıl yapabilmiş hayretler içerisindeyim.

Amerika tarihini bilmeyecek te neyi bilecek ki sence ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: c0ss

torpildir

Alıntıları Göster
    16 yaşında e-ticaret sitesi kurmuştu bu çocuk, 18 yaşına gelene kadar birden fazla şirketi vardı ama yaşı tutmadığı için annesinin üzerineydi. Zeka fışkırıyor çocuktan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: c0ss

torpildir

Alıntıları Göster
    Kimsenin hakkını yemek istemem de 800 de 800 bence normal bir insanın yapabileceği türden bir skor değil. cumburbaşkanı oğlu olması insanı düşündürüyor. normal yollarla kazandığını düşünmüyorum. yani SAT sınavı dediğiniz ilkokul problemi sormuyorlar size sonuçta 800 de 750 falan yapsa eyvallah da 800 de 800 kendi yapmış olması mümkün değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: ---CnR---

quote:

Amerika tarihini bilmeyecek te neyi bilecek ki sence ??

Bi yeri b..lu amerikalıların
    bizim gibi ne 2217 yıllık askeri gücü var
    ne soylu bi imparatorluk geçmişi var 2-3 zengin ama görgüsüz insanın macera için oluşturdukları tarihsiz bi yer

• quote:

Orijinalden alıntı: PowerMetal

Kimsenin hakkını yemek istemem de 800 de 800 bence normal bir insanın yapabileceği türden bir skor değil. cumburbaşkanı oğlu olması insanı düşündürüyor. normal yollarla kazandığını düşünmüyorum. yani SAT sınavı dediğiniz ilkokul problemi sormuyorlar size sonuçta 800 de 750 falan yapsa eyvallah da 800 de 800 kendi yapmış olması mümkün değil.

Alıntıları Göster
    barı 790 flan olsaydı torpıl olurda bu kadar olur aklıma Kurtlar vadısındekı Davut Tataroğlu geldı adam verıyordu parayı Harveda oğlu okumasada dıplomayı alıyordu zaten o kafadakı bırı gene torpılle gırmıstırde

Diyelım ki cok zekı Kardeşım sormazlar mı bu adama sen bize örnek olacaksın evladını neden harvard unıversıtesıne gonderıyorsun buradakı devlet unıv ne olmuş bızım evladımız evlat degılmı dıye ? biz böyleyız bızı yonetenler herşeyın ıthalını bız ıse çürümüş köhneleşmişini kullanır yerız

• quote:

Matematik bölümünü öss de ilk 100000' e giren herkes 800 de 800 yapabilir. Fakat bizim ilk 100000 e giren öğrencilerimizi Harvard alır mı acaba. Ygs de bundan daha iyi sonuçlar almış adamlar oturup geleceği için endişelenirken, işsiz kalma korkusu duyarken, bu çocuk baba mevkisi yoluyla Harvard' da okuyor. Onu bırak dalga geçermiş gibi üst zeka diye bahsediliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Azathoth

quote:

Matematik bölümünü öss de ilk 100000' e giren herkes 800 de 800 yapabilir. Fakat bizim ilk 100000 e giren öğrencilerimizi Harvard alır mı acaba. Ygs de bundan daha iyi sonuçlar almış adamlar oturup geleceği için endişelenirken, işsiz kalma korkusu duyarken, bu çocuk baba mevkisi yoluyla Harvard' da okuyor. Onu bırak dalga geçermiş gibi üst zeka diye bahsediliyor.

İşte bu bana dokunuyor.

Adam YGS'e 460-470 yapmış, LYS'de de iyi bir şeyler yapmış. İşsiz kalma olasılığını düşünüyor, hangi üniversite daha iyi diye yorum yapıyor ki hâlâ işsizlik endişesi var.

Bu vatandaş 410 civarı yapmış. Adamın derdi yok, tasası yok. Üstün zekaymış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Muse00

Diyelım ki cok zekı Kardeşım sormazlar mı bu adama sen bize örnek olacaksın evladını neden harvard unıversıtesıne gonderıyorsun buradakı devlet unıv ne olmuş bızım evladımız evlat degılmı dıye ? biz böyleyız bızı yonetenler herşeyın ıthalını bız ıse çürümüş köhneleşmişini kullanır yerız

katılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: revenger11

16 yaşında e-ticaret sitesi kurmuştu bu çocuk, 18 yaşına gelene kadar birden fazla şirketi vardı ama yaşı tutmadığı için annesinin üzerineydi. Zeka fışkırıyor çocuktan.

yaw arkadaş nasıl da yiyorsunuz.
  • quote:

Baba'dan oğla geçmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuksel824

quote:

Baba'dan oğla geçmiş

Alıntıları Göster
    Eğitim sistemimiz sürekli yapılan düzenlemelerle (!) öyle çocuk oyuncağı hale getirilmiş ki, kendi ülkelerindeki kendi düzenlemeye çalıştıkları eğitim sistemine güveni kalmayan siyasetçiler çocuklarını yurtdışında okutmaya gönderiyorlar. Vatandaş çocuğu ise birer yarış atı ve kobay faresi gibi sürekli sınavdan sınava koşturulmak bir yana dursun, sene de bir hatta birkaç ayda bir değiştirilen sınav sistemleriyle birer denek görevi görüyorlar.

Acınacak halimize seviniyor ve gülüyoruz...bir bakıma vatandaş olarak polyannacılık oynuyoruz. Eminim ki dünyanın hiçbir ülkesinde böyle bir halk yoktur. Her hükümetin yönetmek isteyeceği türden bir toplum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyran -- 29 Haziran 2010; 17:11:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kyran

Eğitim sistemimiz sürekli yapılan düzenlemelerle (!) öyle çocuk oyuncağı hale getirilmiş ki, kendi ülkelerindeki kendi düzenlemeye çalıştıkları eğitim sistemine güveni kalmayan siyasetçiler çocuklarını yurtdışında okutmaya gönderiyorlar. Vatandaş çocuğu ise birer yarış atı ve kobay faresi gibi sürekli sınavdan sınava koşturulmak bir yana dursun, sene de bir hatta birkaç ayda bir değiştirilen sınav sistemleriyle birer denek görevi görüyorlar.

Acınacak halimize seviniyor ve gülüyoruz...bir bakıma vatandaş olarak polyannacılık oynuyoruz. Eminim ki dünyanın hiçbir ülkesinde böyle bir halk yoktur. Her hükümetin yönetmek isteyeceği türden bir toplum....

Alıntıları Göster
    Madem süper (şakşakçı arkadaşların dediğine göre)

Kendilerini ÖSS e de bekliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: judith

Madem süper (şakşakçı arkadaşların dediğine göre)

Kendilerini ÖSS e de bekliyoruz.

Alıntıları Göster
    Amerikan yörrüüüü
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.