Arkadaşlar, önemli olduğu için konu açtım. Dığum günü hediyesi olarak 800 YTL civarı (3 aşağı 1 yukarı :) ) çift çekirdekli ve dahili web cami olan, evde eğlence amaçlı (ofis msn müzik vs..var; oyun yok ağır program yok) bir laptop bilen var mı? Hepsi Celeron bu fiyata, var ama olanlar kamerasız. Link verebilirseniz sevinirim. Bulunduğum il AYDIN.
Üstteki bağlantıdan ulaşabileceğinden daha ucuzu varmıdır? Sanmıyorum.
http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=3156
Teşekkür ederim ilginize. Linklere baktım hepsi 900 e varan hatta biri geçen linkler. O fiyata olsa benim kendi kullandığım lenovodan alırım 990 a gözüm kapalı. Hatta geçen hafta müdüre 1.83 diye aldık migrostan, içinden 2.0 çıktı işlemcisi.. O açıdan lenovo süper bence ama hediye de olsa 200 ytl fark var arada iyi para yani.. Neyse Ağustos boyu sürem var düşer belki bi kampanya arada, sağolun.
peşin vereceksen sana 512 ekran kartlı 1 gb raM web cam kart oukuyuculu 2,0 ghz çift cekirdekli hp compaq veriyim 850 tl ye ilgilenırsenn ersin@cyberabrek.com ekle goruselım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme